البته که همه ایرانیان از جان گذشتگی شهیدان میهن رو قبول دارن ، البته که همه مسلمان نیستن ولی ایرانی که هستن!! من خیلی از شهدای اقلیت زرتشتی و ارامنه و سایر ادیان رو در ایران میشناسم کسانی که فرمانده هم بودن!!
البته که ایرانیا نصفمون و بیشتر آدمای بی وجدان و بی فرهنگی هستیم! مگه میشه گفتم هممون خوبیم!!!!!!!!! منتها صراحتا میتونم بگم اگه من بی وجدان کثیف و چه میدونم دزد و قاتل هم باشم بازم ایرانی ام بازم از سرتیپ ولی الله فلاحی به نیکی یاد میبرم چون معتقدم برای من جان خودشو از دست داده!
یعنی شما میگید در زمان رضاشاه اگه میرفتن داخل خونه فلان کس و میدیدن حجاب داره روسریشو در میاوردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
والا چی بگم!! البته همینم که گفتید جوونا برای دفاع از میهن جنگیدند رو یه عقب نشینی بسیار خوب میپندارم!(حداقل قبلا که میگفتید بیشترش برای دین و حجاب و ارزش های انقلاب بود)
من که نگفتم از فلان کس(که متاسفانه اسم فرمانده رم یدک میکشه(فرمانده باید 4سال دانشگاه افسری رو بگذرونه بعدش فرمانده ی گروهان بشه بعد 12 سال بره دوره ی عالی 1 ساله و بعدش شاید فرمانده گردان بشه و بعد 23-34 سال اگه شد بره دوره دافوس و فرمانده هنگ و تیپ بشه! و بعدش اگه خدا خواست بره دوره ی تیمساری و فرمانده لشکر بشه و..... تا فرماندهی نیروی زمینی خیلی راهه!!) اما برخی ها هنوز اسمشونم بلد نبودن بنویسن شدن فرمانده تیپ و لشکر و.... و جوونای میهن رو به کام مرگ فرستادن))
حالا بحثم بی کفایتی اون فرماندهان نیست بحثم اینه که شما که میگید شهیدان و این چیزا! منم میگم همین شهیدان خیلیاشون به واقع توسط اعراب سوسمار صفت کشته نشدند توسط اون فرمانده ی بی کفایت ....
!!
بحث آخر اینه که نباید همه چی رو به هم ربط داد!!
شما حجاب رو به شهیدان ربط دادی!! شما خیلی چیزا رو بهم ربط دادی!!!
طوریه که مثلا من بگم آخ اون دختره رو با اون پسره دیدم بستنی میل میکردن! پس دارن رسما به شهید سرلشکر ستاری و شهید سرتیپ بابایی و شهید سرهنگ داد افزار فوش و توهین میکنن!
علاقه مندی ها (Bookmarks)