دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 181

موضوع: رواج نوعی عریانی جدید میان زنان بدحجاب/کشف حجاب جدید در حال اجراست!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    دریافت تشکر: 15,586
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

پیش فرض پاسخ : رواج نوعی عریانی جدید میان زنان بدحجاب/کشف حجاب جدید در حال اجراست!

نقل قول نوشته اصلی توسط F a t i m a نمایش پست ها
    من خودم دختر يه رزمنده ام به من ميگي !
    نه بنده به فرد خاصی نگفتم به عموم گفتم چون نقل قول نبوده. باز هم شما جزوی از عموم هستین و شمارو هم شامل میشه. شاید دختر رزمنده باشین اما قرار نیس بهتون گفته نشه. ما مدیون پدرتون هستیم نه شما و ایشون رو سر ما جا داره . پس به شما هم میگیم که باید ارزشها حفظ بشه چون بخاطرش جنگیدیم و خون دادیم

حالا موضوع جنگ بماند چون اصلاً ربطى به موضوع نداره
    چرا مربوط نیس؟ بی حجابی اگه به جنگ مربوط نیست چرا شهدا در اون موقع حساس به حجاب اشاره می کردند؟ تو وسط جنگ به چی اشاره می کنن؟ به چیزی غیر از مسائل مربوطه؟البته اون قسمت رو آوردیم برا بی حجابها که آزادی رو سلب کردن.شهدا گفتن خون مارو پایمال نکنین و إلا لزومی نداشت تو بهبوهۀ جنگ به حجاب اشاره کنن. وسط جنگ از توپ و تانک و حمله و دفاع حرف میزنن پس حجاب از همۀ اینا مهم بوده که توضیۀ اکید کرده اند.و این مشخصه و بر هیچ کسی پوشیده نیس. شهید چرا باید قبل از شهید شدنش به حجاب اشاره کنه؟

ميدوني مشكل ما چيه ، مشكل ما اينه كه فكر ميكنيم فقط خودمون قرآن خونديم و تحقيق كرديم و شهيد داديم در صورتيكه همه ماها ميدونيم قرآن چي گفته
    ما که از اجتماع میگیم و اونقد شهید دادیم که به هر خانواده یا طایفه ای یکی میرسه. قرآن حجاب گفته عمل میشه؟

قرآن چی گفته بفرمایین تا همه استفاده کنیم.
    مشکل ما خواندن یا نخواندن قرآن نیس بلکه عمل نکردن به قرآن است و بدتر از آن توجیه کارهایمان که برخلاف دستور صریح قرآن است. ابن ملجم هم قرآن می خوند در واقع قرآن از دستشون نمی افتاد.همه دچار این مرض هستیم یا نمی خوانیم یا عمل نمیکنیم. دایرۀ عمل خیلی کوچیک است.

نه كي چنين حرفى رو گفته ، هنوز هم تو مدارس حرف از ايمان و حجاب وجود داره حتى من مربى هم دارم اين آموزش ها رو ميدم
    من میگم وضعیت مدارس اسف بار است. تازه به فکر بعضی کارا افتادن. از کیف مدرسه باید کتاب و دفتر و... بیرون بیاد اما ازش وسایل آرایش و... در میاد. دانش آموز حرف از ... میزنه اونم تو کلاس. دانش آموزدختر بخاطر دوست پسر خودشو از پنجره مدرسه پرت میکنه بیرون.تو مدارس مدیر نمیتونه مدیریت کنه وظیفه اش رو بلد نیست معلم میاد میگه من با دانش آموز حرف میزنم برمیگرده به دانش آموزی که نمی دونه دوست پسر چیه میگه با دوست پسرت اومدی مدرسه؟ اسمش چیه؟ و... این وضعیت مدارس است. کجاست حرف از حجاب و ایمان؟ اینا تو مدارس راهنمایی اتفاق میفته وای به حال مدارس دبیرستان. وقتی هم به آموزش و پرورش میری میگی اوضاع مدارس اینه میگن ببینین اینجوری بوده و اون جوری بوده و توجیه... من با دانش آموزان دختر ارتباط زیادی دارم از اوضاع خبر دارم. از اعتراضات دانش آموزان و... . دانش آموز دختری میگه اگه پسر از دست و چشای دختر ببوسه از شهوت نیس.جو کلاسشون اینه.خدا که خودش عالم هست و میدونه که از خودمون چیزی نمیگیم همش بوده

پس اصلاً نگران مدارس نباش چون داره آموزش داده ميشه
    بله نگران نیستیم چون دانش آموزی که خدا میدونه نماز شب می خوند تحویل مدرسه داده شده اما آرایشگر بیرون اومده، ما اینا رو به چشممون دیدیم و این که خانوادۀ دانش آموز باعصبانیت تو مدرسه با مدیر و... درگیر شده بودند اونم مدیری که به عنوان مدیر نمونه انتخاب شده بود. نگران که نباید بود. همه چی آرومه. اونایی که به فکر پاک زندگی کردن هستند دغدغشون بیشتر از بقیه اس. چون جامعه و وضعش نمیذاره تا با معیارهاشون زندگی کنن.

پس جنگ رو وارد مداخله نكن !
    جنگ رو بنده وارد نکردم چون خودش بوده و نیازی به وارد کردن نیس. بنده اشاره کردم چون بخاطر معیارها ما جنگیدیم و معیار و ارزش ما بی حجابی نبوده. ما انقلاب کردیم بخاطر کشف حجاب. چرا انقلاب شد؟ عوامل نارضایتی دخیل هستند در هر انقلابی. چه عاملی باعث به اوج رسیدن نارضایتی در ایران شد؟ کشف حجاب یکی از عوامل اصلی است. پس حجاب ریشه در انقلاب داره و بخاطر حجاب و... انقلاب کردیم که حجاب جزوی از معیارهاست.بخاطر همین هاست که شهدا اشاره به حجاب داشته اند. بخواهیم نخواهیم حجاب به انقلاب و جنگ مربوط است و بی حجاب حرمت خون جوانان رو نگه نداشته و به مادران داغدار بی احترامی کرده. خودتون آیا به این نکته واقف نیستین؟

بدبختی ما این است که باید برا احکام خدا دلیل بیاوریم اما برا خلاف این احکام دنبال دلیل نیستیم.با اینکه میدونیم واضع این احکام خالق ماست و به صلاح ما هر حکمی رو گذاشته و باز میدانیم که خلاف این احکام از شیطان نشئت میگیره و یقین داریم که این راه به بدی و بدبختی میرسه اما باز دنبال توجیه هستیم. این همه از حجاب میپرسن چرا یکی نمیگه چرا باید بی حجاب باشم؟ چه نفعی داره؟

بی حجابی که در آینده مادر میشه چجور فرزندی رو میخواد تربیت کنه؟ میخواد به فرزندش چی یاد بده؟ به هیچ عنوان نمیتونه بگه به قوانین احترام بذار چون خودش نذاشته. به هیچ عنوان نمیتونه بگه با معیارهای جامعه زندگی کن چون خودش زندگی نکرده. نمیتونه بگه تو انسانی عروسک نیستی چون خودش عروسک وار زندگی کرده. بی حجاب چه چیزی برا نسل آینده داره؟به فرزندش چی میخواد بگه؟میتونه بگه بازیچۀ مردم نشو؟ نمیتونه.اگه بگه در عمل چیزی نخواهد دید.

یه دختری اصرار میکرد که با پسری رابطه داشته باشه پسره به اون گف اگه در آینده فرزندی داشته باشی اونوقت میتونی بهش بگی با جنس مخالف رابطه ی خلافی نداشته باش به ضررت است؟ اگه دخترت ازت بپرسه داشتی یا نه چی جوابش رو میدی؟ پس نکن

برا نسل آینده الگو باشیم
    ویرایش توسط عبدالله91 : 18th April 2013 در ساعت 07:51 AM

الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
    آمین

2. 6 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)