جوان0012گرامی
بافرض اینکه زوجین امکان مصالحه ندارند"زوجه میتواند از حقوق قانونی خویش استفاده نموده و نسبت به طرح دعوی طلاق در دادگاه خانواده اقدام نماید.
اما توصیه من این است که مهریه خود را مطالبه کند"چرا که با ارائه دادخداست طلاق بناچار باید مهریه را بذل کند.واز حقوق خویش عدول کند
در مورد وکیل ضمن اینکه پیگیری هر پرونده ای با حضور وکیل مجرب کاملا متفاوت است و به نتیجه نزدیکتر میشود در بعضی از دعاوی وجود وکیل الزا میست.
چنانچه نیاز به تو ضیحات بیشتری بود من در خدمتم
توحرف مفت میزنی و من مفتی حرف میزنم و هر 2 به این تفاهم خود می بالیم !
با سلام ارث در زمان فوت پدر چگونه تقسیم می شود مثلا 8میلیون بین مادر ویک پسر ودو خواهر چگونه تقسیم می شود وبه هر نفر چقدر می رسد
سوال بعدی کسی که پدرش 23سال است که فوت کرده ومادر ازپول خودش یک زمین خریده وبا پول که از کمیته امداد گرفته انرا ساخته ودخترها رفته اندو مادر با پسر زندگی می کند وپسر نیز یک طبقه با پول خودش ساخته وانجا چند سال زندگی کرده والان نیز زندگی می کند وحال می خواهد ارث مادر که یک طبقه است تقسیم کند وحال می خواهد پول خانه مادر را تقسیم کند وپول هر دو خواهر را بدهد وخانه را خوش بر دارد حال باید چطور تقسیم کند مثلا اگر 10 میلیون خانه ارزش دارد چقدر به هر نفر میرسد وطبقه بالای خانه که خودش ساخته با سودش از ارزش قیمت خانه کم می کند وبعد تقسیم می کند
درود
با وجود فرزند سهم مادر یک هشتم از کل ارث/یک میلیون تو مان
7میلیون تقسیم بر 4 میشود "دوسهم مربوط به پسر و دو سهم دیگر مربوط به دو دختر هریک یک سهم.
چند دختر هستند؟
در اینجا لازم است کسی که میخواهد خانه را نگه دارد سهم سایز وراث را بدهد"مادر که ظاهر ا سهم نمیخواهد"در فرض ده میلیون و دو دختر "سهم خود و مادرش از ده میلیون کسر میشود"
اینجا نیز سهم الارث"وراث دختر و پسر دو بریک اسن
بلی مرد موظف است پس از طلاق وتااتمام عده زوجه سابق نفقه وی را بدهد
نفقه میزانش متفاوت است باتوجه به شرایط زن و میزان متعارف نیازش
و همچنین شان خانوادگی اش تعیین میشود برای مثال:کارشناس نفقه رقمی حدود 150000تومان تا 400000تومان را منظور میکند"حد وسط200000تومان/
درمورد فرزند پرداخت نفقه محدود به مدت خاصی نیست تا زمان ازدواج و یا استقلال وی باید داده شود/
برای طفل حدودا 7 ساله 50000تا 100000 تومان معین میشود/
سلام وخسته نباشید
سوالی داشتم:
اگر طرفین شرطی در ضمن عقد درج کنند و بعد از عقد معلوم شود که عقد فاسد بوده درحالی که به باطل بودن عقد اطلاعی نداشتند تکلیف چیست؟
حال که شرط از شروط صحیحی بوده که عقد بر مبنای آن ایجاد شده تکلیف طرفین چیست؟ با این که عقد باطل است آیا حق فسخ باقی می ماند؟
سلام بر شما
وجود شرط فرع بر اصل عقد است بنابراین در این فرض که عقد دچار تالی فاسد بوده به تبع ابطال " لوازم خود (شروط ضمن عقد)را نیز مبطل وبی فایده میکند"تکلیف طرفین تجدید عقد خالی از اشکال و صحیح است
اما بالعکس آن نیز قابل تصور است با این تفاوت که شرط نا صحیح کلیت عقد را باطل نمیکند
بدیهی است عقد فاسد با وجود دلایل فساد اختیار انفساخ را نیز می اورد
با سلام آيا مي توان فيل را به عنوان مهريه قرار داد آيا از لحاظ قانوني ممانعتي وجود دارد
من 5سال است كه دركارگاه نجاري بابام كارميكنم وبيمه تامين اجتماعي نيز هستم ولي الان ديگر نمي توانم كار كنم وكمرم وقلبم وكتفم درد مي كند اگرنتوانم كاركنم وكارديگري نيز بلد نيستم انجام دهم وچون با بابام كار مي كنم بيمه بيكاري به من تعلق نمي گيرد اگرنتوانم كار كنم ايا بيمه چيزي به من مي دهد راستي دوسال نيز خدمت رفتم كه اگر بخرم ازبيمه سابقه كاريم 7سال مي شود البته الان نميتوام بخرم لطفا راهنمايي كنيد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)