دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 6 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 93

موضوع: مشاوره حقوقی

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    4,223
    دریافت تشکر: 4,799
    قدرت امتیاز دهی
    2456
    Array

پیش فرض پاسخ : مشاوره حقوقی

3میلیون تومان همان 3 میلیون تومان است "سکه اگر بود"رقم تغییر میکرد.

نظر بنده ی حقیر

سلام
    می خواستم در رابطه با آن قسمت از پاسخی که به سوال دوست عزیز دادین نظری رو بگم که اولش شک داشتم بعد که از استادم سوال کردم ایشون فرمودن زمانیکه مهریه سکه باشه همان سکه را میدهیم ولی زمانیکه مهریه مبلغی پول باشد آن مبلغ به نرخ روز محاسبه میشود و به زن داده میشود.
    حال با توجه به این مسایل اگر شما بزرگوار نظری خلاف گفته ی من دارید خوشحال میشوم نظرتونو بدونم.
    سلام
    بسیار خوب درسته / پاسخ من نیز اشاره به این نکته داشت

3 میلیون تومان بعنوان یک (رقم مشخص )مبنای محاسبه قرار میگیرد (پایه وجه همان 3 میلیون به نرخ روز )
    سکه نیز به نرخ روز / تغییر در نرخ مبدا است یعنی زمان انعقاد عقد مثلا 100000تومان هم اکنون 500000 تومان / این تفاوت تغییر رقم محسوب میشود
    توحرف مفت میزنی و من مفتی حرف میزنم و هر 2 به این تفاهم خود می بالیم !

2. 3 کاربر از پست مفید Sookoot سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    4,223
    قدرت امتیاز دهی
    2456
    Array

پیش فرض پاسخ : مشاوره

نقل قول نوشته اصلی توسط کیا راستی نمایش پست ها
    یک منزل در سال 57 خریداری کرده ام ،بعد از چند سال که طی رسید های موجود پول ملک مربوطه را به مالک پرداخت کرده ام آنها در مهظر حاظر نشده و سند تحویل نداده اند،که ما در سال 64 یک فسخ نامه که موجود هم هست معامله را فسخ کرده وخواستار پول پرداختی شده ایم که نظرفوق تا کنون صورت نگرفته ،حال پس از گذشت چند سال آنها علیه ما شکایت کرده وگفته اند که ما پولهایی که داده ایم اجرت المثل بوده و خانه مربوط به انها می باشد ،که بر همین اصل حکم تخلیه منزل را و قلع و قم کردن ساختمان را نیز کرفته اند ،حال کار به جایی رسیده که کارشناس دادگستری آمده قیمت گذاری و قرار بر این شده یا آنها از ما خریداری کنند یا ما از آنها ملک مربوط را خریداری کنیم ، حال از شما خواهشمندم در این موضوع مرا راهنمایی فرمایید .
    شما با وجود وامضای فسخ نامه ( اگر تنظیم ان صحیح بوده و قسمتی از وجه را هم گرفته باشید ) در واقع کار خودرا مشکل کرده اید

چرا که فروشنده نیز هم اکنون به استناد بهم خوردن معامله (فسخ نامه )مبادرت به طرح دعوی نموده /

اگر قصد تملک ملک را دارید تنفیذ معامله و پرداخت الباقی ثمن ان را مطرح کنید و اگر خیر وجه را بروز مطالبه کنید

4. کاربرانی که از پست مفید Sookoot سپاس کرده اند.

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    483
    دریافت تشکر: 295
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

باسلام به كسي يك وام تعلق مي گيرد به مبلغ 20 ميليون كه باان خانه بخرد وخانه اي كه بايد بخرد بايد 30 ميليون قيمتش باشد وام 20 ميليون واقساط 15ساله وسودش 10 ميليون است ولي اين شخص نه مي تواند خانه 30 ميليوني بخرد نه پول قسط را مي تواند بپردازد من مي خواهم يا وام را از او بخرم يا با اوشريكي يك خانه 30 ميليوني بخريم در دو حالت فقط يك مشكل است اگرمن خانه بخرم واو وام رابگيرد بدهد به من چون سند خانه بايد به اسم او باشد تا وام تعلق بگيرد وسند نيز مهر بانك مي خورد كه تا اخرين قسط درگروي بانك است سوال من اين بود اگر من با اوشريكي يك خانه رابخريم سند به نام اوست ومن چكار بايد بكنم تا بتوانم ثابت بكنم با او شريك هستم سوال دوم اگر من به جاي شريك شدن فقط بخواهم وام اورا به مبلغي بخرم چطور مي توان ثابت كنم خانه براي من است درحالي كه سند به نام اوست سوال سوم ايا خانه اي كه درگروي بانك است را نمي شود فروخت واگرچند سال بعد بخواهم بفروشم چه كار بايد بكنم باتشكر

6. 2 کاربر از پست مفید javan0012 سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    4,223
    قدرت امتیاز دهی
    2456
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط javan0012 نمایش پست ها
    باسلام به كسي يك وام تعلق مي گيرد به مبلغ 20 ميليون كه باان خانه بخرد وخانه اي كه بايد بخرد بايد 30 ميليون قيمتش باشد وام 20 ميليون واقساط 15ساله وسودش 10 ميليون است ولي اين شخص نه مي تواند خانه 30 ميليوني بخرد نه پول قسط را مي تواند بپردازد من مي خواهم يا وام را از او بخرم يا با اوشريكي يك خانه 30 ميليوني بخريم در دو حالت فقط يك مشكل است اگرمن خانه بخرم واو وام رابگيرد بدهد به من چون سند خانه بايد به اسم او باشد تا وام تعلق بگيرد وسند نيز مهر بانك مي خورد كه تا اخرين قسط درگروي بانك است سوال من اين بود اگر من با اوشريكي يك خانه رابخريم سند به نام اوست ومن چكار بايد بكنم تا بتوانم ثابت بكنم با او شريك هستم سوال دوم اگر من به جاي شريك شدن فقط بخواهم وام اورا به مبلغي بخرم چطور مي توان ثابت كنم خانه براي من است درحالي كه سند به نام اوست سوال سوم ايا خانه اي كه درگروي بانك است را نمي شود فروخت واگرچند سال بعد بخواهم بفروشم چه كار بايد بكنم باتشكر

سلام
    بنظرم شما امتیاز وام را از ایشان بخرید که روش معمول و متداولی نیز هست

اگرچه در فرض اینکه بصورت شراکت ملک را خریدید میتواند بصورت 3 دانگ 3 دانگ باشد اما توصیه میکنم در مالکیت خانه مسکونی شریک نگیرید چون به مشکل بر میخورید

هرنوع مال منقول و یا غیر منقول در رهن قابل فروش نیست بنابراین شما باید اقساط وام را بپردازید تا وقتی که فک رهن شد بتوانید خانه را بفروشید

درضمن اگر اقساط را نپردازید این حق برای بانک وجوددارد که خانه را به مزایده گذارد

8. 4 کاربر از پست مفید Sookoot سپاس کرده اند .

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    الکترونیک و فیزیک هسته ای
    ارسال تشکر
    4,930
    دریافت تشکر: 13,220
    قدرت امتیاز دهی
    12297
    Array
    عرفان سلیم زاده's: خجالت

ممنون میشم خصوصی پاسخ بدید

10. 3 کاربر از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    4,223
    قدرت امتیاز دهی
    2456
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط مخفی نمایش پست ها
    ممنون میشم خصوصی پاسخ بدید
    خواهش ...

در خصوصی پاسخ داده شد

12. 3 کاربر از پست مفید Sookoot سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    ندارم
    ارسال تشکر
    232
    دریافت تشکر: 153
    قدرت امتیاز دهی
    27
    Array

با سلا م من بر اثر حادثه رانندگي دچار جراحت شده ام كه به پزشك قانوني رفته وبعد از ديدن دكتر ونظر بعد از نظر متخصص حلق وبيني يك برگه داده ببرم پاسگاه كه در برگه چنين نوشته به نظر شما طبق اين برگه بايد چكار كنم وچقدر برام ديه تعلق مي گيرد
    تصاویر پیوست شده

14. کاربرانی که از پست مفید ahmad0012 سپاس کرده اند.

همکار تالار حقوق
    ارسال تشکر
    6,792
    دریافت تشکر: 6,010
    قدرت امتیاز دهی
    3318
    Array
    غزل بارون's: جدید54

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmad0012 نمایش پست ها
    با سلا م من بر اثر حادثه رانندگي دچار جراحت شده ام كه به پزشك قانوني رفته وبعد از ديدن دكتر ونظر بعد از نظر متخصص حلق وبيني يك برگه داده ببرم پاسگاه كه در برگه چنين نوشته به نظر شما طبق اين برگه بايد چكار كنم وچقدر برام ديه تعلق مي گيرد
    براساس نوشته ای که در برگه هست انگار باید دوباره به پزشک قانونی مراجعه کنید اما در بخش قسمت قونین حقوقی دیه های اعضای بدن رو نوشتم نگاه بندازید
    دنیا
    پا به ماه ِ
    لبخند توست
    بخند
    بگذار زندگی بدنیا بیاید...

16. 2 کاربر از پست مفید غزل بارون سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    483
    دریافت تشکر: 295
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

با سلام كسي كه ماشينش رابيمه شخص ثالث مي كند كه روي هركوپن بيمه نوشته 5ميليون بابت خسارت مالي و126 ميليون خسارت جاني اگر بر اثر واژگون شدن ماشين سرنشينان دچار حادثه شوند و ديه دونفر از انها بيشتر از 15 ميليون باشد ايا بيمه پرداخت مي كند

18. 2 کاربر از پست مفید javan0012 سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    ندارم
    ارسال تشکر
    232
    دریافت تشکر: 153
    قدرت امتیاز دهی
    27
    Array

با سلام ايا هر كس تصادف كند در شهري ديگر بعد از انجام مراحل قانوني ايا دادگاه براي گرفتن ديه بايد به بيمه ان شهرستان مراجعه كرد ايا مي شود به شهر خود اورد

20. 2 کاربر از پست مفید ahmad0012 سپاس کرده اند .

صفحه 6 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)