دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 41

موضوع: شیعگی تنها نماز و روزه نیست !!(تصوير)

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    زيست شناسي
    ارسال تشکر
    155
    دریافت تشکر: 153
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

پیش فرض پاسخ : شیعگی تنها نماز و روزه نیست !!(تصوير)

راستي كجا از كوروش در سوره كهف نامي برده شده؟؟؟؟ بي دليل هيچوقت حرف نزنيد! چنين چيزي نيست دلتونو خوش نكنيد
    عالم همه در طواف عشق است و دايره دار اين طواف حسين است

2. 2 کاربر از پست مفید NAFAS313 سپاس کرده اند .

یار همراه
    ارسال تشکر
    367
    دریافت تشکر: 5,490
    قدرت امتیاز دهی
    93
    Array
    Isengard's: جدید151

با عرض سلام و دعای خیر خدمت عزیزان
    دوستان عزیز احساس میشه که بحث کم کم داره از روال خودش خارج میشه و رو به بحث احساسی آورده شده که صحیح نیست. از تمامی بزرگواران تقاضا دارم که در داشتن فضای بحثی آرام همکاری لازم رو داشته باشند.

سربلند و پیروز باشید.
    والسلام....

4. 6 کاربر از پست مفید Isengard سپاس کرده اند .

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    باستان شناسي
    ارسال تشکر
    7,753
    دریافت تشکر: 30,245
    قدرت امتیاز دهی
    893
    Array

Lightbulb پاسخ : شیعگی تنها نماز و روزه نیست !!(تصوير)

نقل قول نوشته اصلی توسط .godfather. نمایش پست ها
    با عرض سلام و دعای خیر خدمت عزیزان
    دوستان عزیز احساس میشه که بحث کم کم داره از روال خودش خارج میشه و رو به بحث احساسی آورده شده که صحیح نیست. از تمامی بزرگواران تقاضا دارم که در داشتن فضای بحثی آرام همکاری لازم رو داشته باشند.

سربلند و پیروز باشید.

جناب امير من بدون هيچ شبهه اي حرفام رو گفتم پست فاقد هر گونه صحبت توهين آمير ولي مثل اينكه ي كاربر ميخوات افكارش رو كه چيزي از ايران من نميدونه به رخ بقيه بكشه !

هرگز زانو نخواهم زد،حتی اگر سقف آسمان کوتاهتر از قامتم باشد.

"
    کوروش بزرگ"

6. 2 کاربر از پست مفید باستان شناس سپاس کرده اند .

مدیر کـــــــل ســــایت
    رشته تحصیلی
    مهندسی کامپیوتر - نرم افزار
    اکانت شخصی
    ندارد
    ارسال تشکر
    9,788
    دریافت تشکر: 29,042
    قدرت امتیاز دهی
    13976
    Array
    Admin's: جدید39

از دوستان خواهش می کنم که کمی دوستانه تر با همدیگه برخورد کنن تا جو دوستانه ی سایت به هم نریزه.

با تشکر از همه
    نخبه یعنی خودباوری انسان و پس از خود باوری کاری غیر ممکن نمی شود

مدیر کـــــــل ســــایت
    رشته تحصیلی
    مهندسی کامپیوتر - نرم افزار
    اکانت شخصی
    ندارد
    ارسال تشکر
    9,788
    دریافت تشکر: 29,042
    قدرت امتیاز دهی
    13976
    Array
    Admin's: جدید39

پشت مرا دو گروه شکستند :

دینداران بیسواد و باسوادان بی تقوا
    خدمت دوستان عزیز عرض کنم که متاسفانه وقتی اطلاعات در مورد اهل بیت اشتباه باشه همین مشکلات پیش میاد.

من خودم بارها از حجت الاسلام قرائتی شنیدم که میگفت...

امامان ، اهل بیت سگ ، دیوانه و ... نمی خوان.

فقط یه عاشق می خوان.

1001 بار تمامی علما و فقهای دینی ما فرمودند که هر عملی که به ضرر دین و اسلام تمام بشه حرامه..!

یعنی اگه شما یه عملی بکنی که بیگانه از اون بر ضد اسلام و دین بهره ببره حرامه ..!

چه قمه زنی با نیت عذا داری ، چه توهین های رکیک به دشمنان اهل بیت.

خود امامان ته لعن و نفرینشون دعا به جون دشمنانشون برای هدایت شدن به راه راست بود ... اون موقع ما با این کارها به نظرتون می تونیم راه امامان رو ادامه بدیم ؟

متاسفانه در همه ی کارها اگه تعادل نباشه کسی نمی پسنده.

حتی خود خداوند هم در تمامی کارها ما بنده ها رو به تعادل در تمامی امور فراخوانده ..!

در هر صورت به نظر من چه ایران پرستی ، چه دین پرستی از حد تعادل خارج بشه قابل قبول نیست.
    نخبه یعنی خودباوری انسان و پس از خود باوری کاری غیر ممکن نمی شود

9. 2 کاربر از پست مفید Admin سپاس کرده اند .

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    باستان شناسي
    ارسال تشکر
    7,753
    قدرت امتیاز دهی
    893
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط nafas313 نمایش پست ها
    فقط در مرد كوروش همينو بگم كه روابط غير مشروعش با محارمش زبانزد عام و خاصه حالا يا نميخوايد گفته بشه كه نكنه به عقايد چند هزار ساله تون لطمه اي وارد شه يا اينكه باستان شناسيتون همش كشكه!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه شما واقعا عاقل بوديد همون اولش جواب نقدم رو يه جور ديگه ميداديد . اصلا شما از بحث اصليتون خارج شديد! من فقط يك دو جمله جواب پست قبليتونو دادم حتما بايد به بخش روانشناسي مراجعه كنيد!!! اتفاقا شما هستيد كه نميدونيد فرانسه با اين كاراش داره تمدن ايراني رو به تاراج ميبره. اتفاقا افكارتون غرب زده شده كه درست رو از نادرست تشخيص نميده واقعا به حالتون متاسفم. اين اعرابي هم كه ميگيد همشون روساي كشورن كه زير دست امريكا شدن مثل شما كه خبر نداريد از خودتون!!!! و گرنه تمامي اين ملتهاي اعراب كه عقايدشون اينطور نيست.من گفتم كه بيشتر از شما ايران رو دوس دارم ولي اسلاميشو . ولي شما اگه ايران اسلامي هم نباشه مشكلي نداريد!!! كوروشو بچسب !!! ها؟؟؟من هيچوقت تاريخ كشورم رو كوچيك نميشمرم و نخواهم شمرد اين شماييد كه با يكسري اطلاعات نادرست و ناقص نميدونيد چطور از ايرانتون دفاع كنيد! بله همين سلسله پهلوي ها هم هستند كه مايه ننگ ايرانند. با امدن اسلام بود كه ايران روح ر رواني به خود گرفت... شما كلا خيلي عقبيد عقايد ايران چند هزار ساله يعني در ايران بدون اسلام غرب هدفش اينه ! نكنه بازم نفهميديد!!!! طبيعيه! اگه بصيرت داشتيد هيچ وقت نميگفتيد عربها ميخوان خليج فارس رو عوض كنن اين غرب هست كه با فشار به نوكراش (اعراب) قصد گمنام كردن ايران رو داره. وهابيت هم نشات گرفته از صهيونيست هاس . انگار شما صفر صفريد!!!!!افكار شما ناسيوناليستي هس و همونطور كه ميدونيد اين افكار طرد شده هس نزد اسلام و بخصوص شيعه. در دفاع هشت ساله اين نيروي الهي و امدادهاي غيبي و توسل به ائمه بود كه ايران رو نجات داد پس اينو اويزه گوشتون كنيد كه ايران بي اسلام حتي ذره اي نيست. در مرد تخصص و عنوانتونم كه الان ديگه مطمئن شدم كه هيچكدومشون لايق شما نيس. واقعا براي ايران افت داره كه چنين افرادي نااگاه سنگشو به سينه ميزنند و گفتم كه حكايت رنگرزاي ايراني رو داريد....

كدوم افكار نزد اسلام طرد شده...
    اينكه تاريخ كشور خودتون رو كوچك بشمريد ؟؟؟

الان ربط سلسله پهلوي در اين تاپيك چي هست ؟؟
    پس الان متوجه شدي من يا شما كدوم از ما داره تاپيك رو منحرف ميكنه !!!

من افكار كاملا ايراني دارم نه عرب هستم نه هرگز عرب ميشم...
    اصلا هم اهل اين نيستم كه خودم رو ي فرد مذهبي جا بزنم....
    ولي عقايد ديني خود رو هم دارم.....

دوست سايت شما كه ميگيد طرفدار ايران هستيد نبايد مطلبي در مود تاريخ ايران بدونيد ؟
    اصلا از ورود خود دين اسلام به ايران خبر داريد؟

شما هم اگه ميخوايد در مقابل غرب و شرق از اسلام دفاع كنيد بهتر هست حداقل تاريخچه دين اسلام و نحوه ورود اين دين رو به كشورت بدوني كه اگه جايي خواستي جوبگير بشي در مقام دفاع بربياي حداقل اطلاعاتي داشته باشي.....خواسته زيادي نيست....

من اصلا نيازي نميبينم در مورد تخصص خودم حرف بزنم چون كاملا مشهود هست منتظر اينكه شما بگيد خوب هست يا بد هست هم نيستم... هم اصلا برام مهم نيست....

"
    کوروش بزرگ"

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    باستان شناسي
    ارسال تشکر
    7,753
    قدرت امتیاز دهی
    893
    Array

دردمن تنهایی نیست

بلکه مرگ ملتی است

که گدایی را "قناعت"

بی عرضگی را"صبر"

وباتبسمی برلب این حماقت را"حکمت خداوند" می دانند.

گاندی

"
    کوروش بزرگ"

12. 6 کاربر از پست مفید باستان شناس سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    زيست شناسي
    ارسال تشکر
    155
    دریافت تشکر: 153
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

با خدا باش پادشاهی کن بی خدا باش هرچه خواهی کن
    عالم همه در طواف عشق است و دايره دار اين طواف حسين است

14. 2 کاربر از پست مفید NAFAS313 سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    برق و كنترل
    ارسال تشکر
    646
    دریافت تشکر: 2,611
    قدرت امتیاز دهی
    42
    Array

با سلام .. اميدوارم اگر در هر چيزي اختلاف سليقه داشته باشيم ولي درد همه ما يكي باشه كه اگه واقعان اينطور باشه پس اين تنش ها برا چيه .. جناب باستان شناس كي تو اين تاپيك با قمه زني موافق بود چه از بعد دين چه از بعد يه ايراني .. بعد يه نكته خيلي جالب تو حرفاي شما هستش اونم تفاوت قائل شدن بين مسلمان و ايراني هستش .. دوست گرام دين يه سري ارزشهاست كه هم بعد دنياي داره هم مادي مثل علمي كه هر كسي داره كه در واقع به پيشرفتش تو زندگي كمك ميكنه و از اون استفاده ميكنه .. اينكه شما بگي به فلان علما منبر نشين توجه نميكنم چون فلان هستند و جمع ميبيندين درست نيست ..دوست عزيز شما خودتون اين عده رو زير سوال ميبري چرا چون فكر نميكنند به كاري كه ميكنند يا مداحان انچناني رو زير سوال ميبريد چون فكر نميكنند به حرف كه ميزنند .. پس چه جوري همه علما منبر نشين رو جمع مينبديد كه اينها حرفاشون بدرد شنيدن نميخوره .. بعضي وقتها تاسف ميخورم براي بعضي از حرفها كه ظاهرا تو جبهه اپوزسيون با دين قرار دارند و جبهبه روشنفكر ي يا بهتر بگيم روشنفكر نماي كشور شدند و ميخان يه جوري دين رو جدا كنند از ايراني بودن و .. بگذريم .. البته كه ما هويت مون ايراني هستش و بهش افتخار ميكنيم .. البته كه تاريخ ما متاسفانه نه به خاطر اسلام بلكه به خاطر سوئ مديريت اموزش و .. يه سري چيزهاي كه از جبهه اونور به غلط برنامه ريزي شده كمرنگ شده .. اينا هست شكي توش نداريم .. ولي ايا راه زنده كردن تاريخ ما حذف دين و ارزشهاست .. دوست عزيز تاريخ مثل مدال افتخار يك ملته اما راه اينده يه ملت نيست چرا ما همش چشممون به تاريخمون هستش و چرا همش رو طبل تاريخ ما ميكوبند ... اگه كورورش و فلان از تاريخ اين كشور بلند شده باز هم كساني هستند كه تاريخ ساز اينده ايران باشند ..
    با وجود احترامي كه برا اصل حرفتون در مورد حذف اين حركات و رفتارهاي بدون انديشه و تفكر قائلم معتقدم كه تند روي در هر جنبه ايش مشكل دار هست و ما بايد عميقا فكر كنيم كه اصل حرف چيه نه اينكه كي داره اون حرفو ميزنه حالا چون عمامي و .. فلاني و منبر نشين است پس فلان .... بياين واقعان از ظواهر عبور كنيم تو فعل و گفتار و فرهنگمون انديشه كنيم ..چه سنتهاي و علماي يس انديشه بهمون بگند كه فلان كارو و حرف رو بدون انديشه بپذيريد چه رسانه و فرهنگ اجنبي بهمون بگه چطر فكر كنيم همه در نهايت تو يه مسيره به سمت زوال هستش
    ویرایش توسط Amir : 24th October 2010 در ساعت 10:44 PM
    توکلت علی الحی الذی لا یموت

16. 3 کاربر از پست مفید Amir سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    منابع طبيعی و محيــط زيست
    ارسال تشکر
    4,403
    دریافت تشکر: 3,142
    قدرت امتیاز دهی
    1180
    Array
    A M S E T I S's: جدید63

Talking پاسخ : شیعگی تنها نماز و روزه نیست !!(تصوير)

امیدوارم یه روز همه ادما و مسلمونا درک درست و دقیقی از قیام امام حسین پیدا کنن و ما هم دینمونو خوب بشناسیم چون رمز عاقبت به خیریمون میشه.بسیاری از حرف ها و حرکات از سر جهله.
    آهنگ تــــــند زندگی، برای رقــــصیدن است نه دویدن!

18. 2 کاربر از پست مفید A M S E T I S سپاس کرده اند .

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)