سلام دوست عزيز...
تا يادم نرفته اول اينو عرض كنم كه درسته عنوان كاريتون تو اين سايت _معاون بخش علوم انساني _هست ولي مثل اينكه هنوز ياد نگرفتيد كه1: دنبال حواشي نريد!2 : اول يه چوالدوز به خودتون بزنيد بعد يه سوزن به مردم!!!!!!!! داريد از اولا و ثانيا و... من اشتباه ميگيريد در حالي كه خودتون تو نظرات قبلي از واژه فرانسوي (مرسي) استفاده كرديد!!! درسته اسم يكي از دوستان هس ولي اگه زياد به زبان فارسي اهميت ميديد نبايد اين واژه رو به صورت فارسي مينوشتيد بايد با الفباي بيگانه انرا نوشت!! ساير كلماتتونم كه اكثرا عربي هستن!!!!اذعان ميكنيد كه شديدا طرفدار ايرانيد بله منهم شديدتر از شما طرفدارشم البته ايران از نوع اسلاميش ... اگه براي شما ايران مقدسه براي من ايران اسلامي مقدسه... اون خانم بي روسري رو هم به عنوان شيعه مطرح كرديد ولي خدمتتون عرض ميكنم كه اگه نگرانيد كه استكبار و دنيا ... اينا رو به عنوان نماينده ماها بشناسن سخت در اشتباهيد! كسي كه دنبال اسلام واقعي و شيعه واقعي هست حالا چه دشمن و چه كسي كه قصد پيوستن به اين دين كامل رو داره خيلي بهتر از من و شما اونو ميشناسه . نكنه فكر ميكنيد كه عبدالمالك ريگي كه به درك واصل شد هم نماينده مونه؟؟؟؟؟!!!! راستي شما از كجا به شيعه بودن اون خانم يقين داريد؟ مطمئن با شيد كه يكسري افراد در بين اينا هستن كه از سوي غرب سازماندهي شدند و هممون ميدونيم كه هدفشون چيزي جز نسبت دان اين اعمال به شيعيان نيست. پس همشون رو نميتوان مسلمان ناميد... در مورد طرح اين مسائل هم گويا خيلي از زمان عقبيد! اين مسائل خيلي وقته كه مطرح شده و حتي مراجع و بزرگان هم از اين كار نهي فرمودن كه در نتيجه ان اينگونه اعمال هم بشدت كاهش يافته پس بدونيد كه روشنگري صورت گرفته...
بجاي گذاشتن اين عكسا بريد عكسهاي مردم بي دفاع و مظلوم فلسطين و زندانيان شيعه در بند امريكا و اسرائيل رو بذاريد كه بايد به حالشون خون گريه كرد... در مورد رو سياهي امامان!!! واقعا جاي تاسف داره كه شما با اين لفظ در مورد معصومين صحبت ميكنيد . اينون به ياد داشته باشيد كه رو سياهي هيچگاه براي ائمه نبوده و نخواهد بود بلكه بعضي از افراد بي بصيرت هستند كه با ندانم كاري باعث روسياهي خود ميگردند و نه كس ديگري و نه ائمه عليهم السلام كه اسلام و امامان هميشه سرفراز بوده و خواهند بود... در مورد غذاي نذري هم كه باز داريد نيمه خالي ليوان رو ميبينيد... راستي لطفا زود عصبي نشيد ( نام ايران من رو به زبون نياريد ؟؟؟؟؟!!!!) خيلي من من نكنيد ميدونيد كه من از شيطان است و در فرهنگ ايران اسلامي من جايي نداره و اين مائيم كه ايرا رو ميسازيم
در مورد اراذل و اوباش بله اكثرا اراذل و اوباش هستند ولي حرف دل مطمئن باشيد كه دل سنگ رو هم ميشكاف و اونو تو خودش ذوب ميكنه. راستي لطفا از مقايسه بچه گانه و سطحي بپرهيزيد( كدوم بيشتر ديده ميشن رو ميگم!) در مورد عنوان تاپيك هم كه اصلا ربطي به عكسا نداره و در بحثتون تو اين تاپيك فقط نام ايرا رو برديد در حالي كه عكسا اكثرا متعلق به ايران نيست و كمترين دفاع رو از شيعه كرديد پس عنوانتون با محتوا اصلا به هم نميخورن!!!!! شما از عقايد ايران چند هزار ساله چي ميدونيد؟ نكنه فكر ميكنيد با خوندن چند تا كتاب باستا نشناسي ايران رو شناختيد؟!!!!! داره حكايت شما مثل حكايت رنگرزاي ايرني ميشه كه در فيلم مختارنامه نشون ميده! دشمن امروزسعي داره با تزريق عبارات فريبنده اي مثل (عقايد ايرن چند هزار ساله ) در ايران اسلام و شيعه رو كمرنگ جلوه بده به هوش باشيد!!! اينو هم بگم كه بنده با جسارت حرف نميزنم با شجاعت حرف ميزنم بايد تفاوت رو به عنوان معاون علوم انساني احساس كنيد!!!!! من هدفم يه نقد دوستانه بود و نميخواستم تا اين حد كشدار شه ولي خودتون بد شروع كردبد. خواهشا از اين به بعد كمي در زمينه بحثي كه مطرح ميفرماييد مطالعه كنيد بعد تاپيك بذاريد. متشكرم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)