فقط در مرد كوروش همينو بگم كه روابط غير مشروعش با محارمش زبانزد عام و خاصه حالا يا نميخوايد گفته بشه كه نكنه به عقايد چند هزار ساله تون لطمه اي وارد شه يا اينكه باستان شناسيتون همش كشكه!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه شما واقعا عاقل بوديد همون اولش جواب نقدم رو يه جور ديگه ميداديد . اصلا شما از بحث اصليتون خارج شديد! من فقط يك دو جمله جواب پست قبليتونو دادم حتما بايد به بخش روانشناسي مراجعه كنيد!!! اتفاقا شما هستيد كه نميدونيد فرانسه با اين كاراش داره تمدن ايراني رو به تاراج ميبره. اتفاقا افكارتون غرب زده شده كه درست رو از نادرست تشخيص نميده واقعا به حالتون متاسفم. اين اعرابي هم كه ميگيد همشون روساي كشورن كه زير دست امريكا شدن مثل شما كه خبر نداريد از خودتون!!!! و گرنه تمامي اين ملتهاي اعراب كه عقايدشون اينطور نيست.من گفتم كه بيشتر از شما ايران رو دوس دارم ولي اسلاميشو . ولي شما اگه ايران اسلامي هم نباشه مشكلي نداريد!!! كوروشو بچسب !!! ها؟؟؟من هيچوقت تاريخ كشورم رو كوچيك نميشمرم و نخواهم شمرد اين شماييد كه با يكسري اطلاعات نادرست و ناقص نميدونيد چطور از ايرانتون دفاع كنيد! بله همين سلسله پهلوي ها هم هستند كه مايه ننگ ايرانند. با امدن اسلام بود كه ايران روح ر رواني به خود گرفت... شما كلا خيلي عقبيد عقايد ايران چند هزار ساله يعني در ايران بدون اسلام غرب هدفش اينه ! نكنه بازم نفهميديد!!!! طبيعيه! اگه بصيرت داشتيد هيچ وقت نميگفتيد عربها ميخوان خليج فارس رو عوض كنن اين غرب هست كه با فشار به نوكراش (اعراب) قصد گمنام كردن ايران رو داره. وهابيت هم نشات گرفته از صهيونيست هاس . انگار شما صفر صفريد!!!!!افكار شما ناسيوناليستي هس و همونطور كه ميدونيد اين افكار طرد شده هس نزد اسلام و بخصوص شيعه. در دفاع هشت ساله اين نيروي الهي و امدادهاي غيبي و توسل به ائمه بود كه ايران رو نجات داد پس اينو اويزه گوشتون كنيد كه ايران بي اسلام حتي ذره اي نيست. در مرد تخصص و عنوانتونم كه الان ديگه مطمئن شدم كه هيچكدومشون لايق شما نيس. واقعا براي ايران افت داره كه چنين افرادي نااگاه سنگشو به سينه ميزنند و گفتم كه حكايت رنگرزاي ايراني رو داريد....

علاقه مندی ها (Bookmarks)