جناب سكوت گفتار شما صحيح هست ولي هم اكنون ايران و ايراني و اسلام با هم هستند و شان هر كدوم به نظر من جداي از ديگري نيست...
ولي چرا افرادي كه حتي حكم الفاظ زميني را با اسماني نميدانند بايد با تيغ بي سوادي و خرافات نماينده ما باشند...
همه ميگن ديگه تكرار نميشود...ولي الان دو يا سه ماه ديگه عاشورا خواهد بود لطفا با دوربين خودت برو ميان عزاداران ببين به همه چيز توجه دارند غير اينكه اصلا حسين(ع)براي چي جهاد كرده....فقط دنبال نذر و فقط دنبال شربت خوردن و كارهاي بسيار زشتي مثل قمه زني هستند......
من بهتون اطمينان ميدم خودم همين عاشوراي امسال تصوير از قمه زني بگيرم و بزارم...جهل و بي سوادي داره غوغا ميكنه.....
آخه متاسفانه علماي ما هم اصلا فقط حگم ميدهند ميگويند كاري حرامي هست ولي متاسفانه سعي نميكنند كه اين سياهي كه داره با چهره اسلام كشيده مي شود رو پاك كنند فقط دنبال منبر هستند و حرف زدن و نصيحت كردن...من به شخصه اصلا تا الان حرفاي اين علما منبري رو گوش نداده و نميدهم....چون بندگان خدا كاش خودشون ذره اي به حرفاي خودشون عقيده داشتند پس نبايد انتظار داشته باشند ما به حرفاي اونا عقيده داشته باشيم..
علما وظيفه سنگيني دارند و در فرداي حساب ...پس بهتر هست براي رو سفيدي ديني كه اخرين دين خداست به وظيفه خودشون عمل كنند....
تا عاشوراي امسال زياد دور نيست...ببينيد چقدر عده اي اسلام رو مزحكه دست خودشون خواهند كرد..
علاقه مندی ها (Bookmarks)