دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: خاطرات جذاب دوستان نخبه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    دریافت تشکر: 15,586
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

پیش فرض پاسخ : خاطرات جذاب دوستان نخبه

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

یه خاطرۀ دیگه تعریف کنم که زیاد خوب نیست.
    بنده توی یه ده کوچیک به دنیا اومده ام. در سن 8 سالگی پدرم مارو فرستاد که در شهر درس بخونیم. توی ده ابتدایی بود اما پدرم اعتقاد داشت که برا بهتر درس خوندن و پیشرفت باید تو شهر درس بخونم. ما هم از همون 8 سالگی مجردی تو شهر درس خوندیم و رسیدیم به الان.

یه بار که تازه اولین سال بود تو شهر میرفتم مدرسه خجالتی بودم. سوم ابتدایی بودم. زنگ خورد اومدیم بیرون و بچه های سرتق شهری تو راه اذیتم میکردند. تنه بهم میزدن تا بخورم زمین. منم هیچ چی نمیگفنم. از بچگی تو کشتی گرفتن و زدن استاد بودم اما ازش استفاده نمیکردم مخصوصا تو شهر که خجالتی و غریب هم بودم. هی بهم تنه زدند تا بخورم زمین. خودمو جمع میکردم با دوتا پسر عموم بودم که یکیشون توی شهر بزرگ شده بود. به جایی رسیدیم که میخواستم از رو جوب بپرم پریدم یکی از اون پسرای شلوغ اومد بهم تنه زد. دیگه خودمو نتونستم کنترل کنم. کیفم رو پرت کردم زمین. گرفتم وسط خیابون گذاشتم زیر پام.پسرعموهام مثه اینکه داشتن فیلم میدیدن
    .خلاصه کلی کتک و کتک خوری جدامون کردند. لباسهام خاکی و پاره شده بود. از اون روز به بعد دیگه باهام کاری نداشتن.

سالهای اولی که تو شهر ثبت نام کرده بودم خاطرات زیادی دارم که زیاد خوش آیند نیستن. همش اذیت هس. سیدۀ بزرگوار از بچگی گفتن بنده یاد اون خاطرات افتادم.یادش بخیر.

الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
    آمین

2. 13 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)