پاسخ : با احساس تنهایی چه کنیم ؟!!
من نمیخام بحثتون رو برگردونم عقب
ولی همه ی شما جای اینکه بیاید و سوال من یا بقیه رو جواب بدید اومدید راه کار گفتید
ممثلا من نمیدونم دلیل گرایشم به تنهایی چیه!!!تا اینو نفهمم شما100تا هم راهکار ارائه بدید هیییییییییچ فایده ای نداره
گاهی فردی با وجود داشتن حداقل امکانات تفریحی(مثلا بیرون رفتن با دوستان یا ...)از این کار امتناع میکنه
تو جمع های خانوادگی حضور پیدا نمیکنه
از حرف زدن با بقیه بیم داره
از حضور تو مکان های شلوغ خجالت زده میشه و و و....
این فرد خودش تمایل پیدا کرده که از خانواده دوری کنه و از همنشینی و صحبت با اونا لذتی نمیبره
تو تنهایی هاش حتی فکر هم نمیکنه
فقط خیره میشه ....
من همچین کسایی رو دیدم واقعا
شاید تو دل خودتون بهشون بخندید یا تعجب کنید
ولی اینا حتی خودشون هم نمیدونن چرا به تنهایی گرایش پیدا کردن!!!!
اول قبل اینکه بیاید و راه های جور واجور تجویز کنید باید بیاید بگید چه عواملی میتونه باعث همچین مشکلی شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سهیلا.م
ولی همه ی شما جای اینکه بیاید و سوال من یا بقیه رو جواب بدید اومدید راه کار گفتید
ممثلا من نمیدونم دلیل گرایشم به تنهایی چیه!!!تا اینو نفهمم شما100تا هم راهکار ارائه بدید هیییییییییچ فایده ای نداره
گاهی فردی با وجود داشتن حداقل امکانات تفریحی(مثلا بیرون رفتن با دوستان یا ...)از این کار امتناع میکنه
این فرد خودش تمایل پیدا کرده که از خانواده دوری کنه و از همنشینی و صحبت با اونا لذتی نمیبره
فقط خیره میشه ....
اول قبل اینکه بیاید و راه های جور واجور تجویز کنید باید بیاید بگید چه عواملی میتونه باعث همچین مشکلی شه
یک نفس عمیق
یک لیوان اب قند
یاد خداوند به میزان کافی
گریه کردن غذارو خوشبو و خوشطعم میکند
ضمن اینکه هنگام صرف غذا از ارامش نسبی برخوردار خواهید بود
باسپاس برنامه بهونه
راستی سس مهرام خیلی خوبه حتما بخرین[khande]
من معمولا وقتی وارد یه جمع نا آشنا میشم خودم تو ایجاد رابطه پیش قدم میشم ولی نه همیشه...بستگی داره چه جور جمعی باشه چون ترجیح میدم طرف مقابلم تو سن و سال خودم باشه...اما اگه کس دیگه ای هم پیش قدم بشه من حتما استقبال میکنم...اما در مورد پر کردن تنهایی با مواد مخدر...خوب همونطور که تو پست قبلی گفتم مسلما خیلی مهمه که آدم تنهاییشو با کی یا چی پرکنه...من فکر میکنم یه عده واسه اینکه بتونن وارد یه جمعی بشن مجبورن همرنگ جماعت بشن تا تو اون جمع پذیرفته شن مثلا با سیگار یا...که خیلی وقتا این مساله بین دوستان و مخصوصا جوونا اتفاق میافته و بعضیا واسه اینکه از دوستاشون طرد نشن و تنها نمونن مثل اونا میشن که البته این یه دلیل میتونه باشه...من فکر میکنم هر کسی ممکنه یه وقتایی دچار تنهایی بشه اما دلایلش با هم فرق میکنه...یه عده ممکنه به خاطر خجالتی بودنشون یا نداشتن رابطه اجتماعی احساس تنهایی کنن...یه عده به خاطر شکستهایی که تو رابطشون داشتن ترجیح میدن با کسی رابطه نداشته باشن و تنها باشن یا مثلا بعضیا به خاطر شرایط زندگیشون مجبورن که از دوستان و خانوادشون دور باشن و تنها زندگی کنن و ...........اما مهم اینه که بتونیم دلیل تنهاییو پیدا کنیم و اونوقت راحت تر میشه باهاش کناراومد...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
یک نفس عمیق
یک لیوان اب قند
یاد خداوند به میزان کافی
گریه کردن غذارو خوشبو و خوشطعم میکند
ضمن اینکه هنگام صرف غذا از ارامش نسبی برخوردار خواهید بود
باسپاس برنامه بهونه
من میگم جای تجویز واسه این جور آدما بیاید بگید دلیلش چیه.دلیل این افسردگی ها چیه؟
اونوخ شما میای راهکار برطرف کردن برای این افراد ارائه میدی؟[khabalood]
راستی سس مهرام خیلی خوبه حتما بخرین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سهیلا.م
فقط خیره میشه ....
سلام
چرا فکر میکنید به همچین افرادی می خندیم ....
گرایش به تنهایی علل مختلف دداره ..... گاهی ویژگی شخصیتی فرد اینطوره که بیشتر درون گراست ....
ولی گاهی یک اتفاق باعث میشه فرد به تنهایی گرایش پیدا میکنه .... اعتمادبه نفسش کم کم اومده پایین .......
فکر میکنه تو جمع الان صحبت کنه ، همه بهش ایراد میگیرن ، شاید جذاب صحبت نکنه ، نکنه یه وقت صداش بلرزه و ....
این باعث میشه تو جمع صحبت نکنه ...... این صحبت نکردنش ناخودآگاه باعث میشه فاصله بگیره از اطرافیانش ..... فکر کنه تنهایی بیشتر باهاش سازگاره
دیگه شانسش رو رو افراد دیگه هم امتحان نمیکنه ،
این افراد اسناد کلی ، پایدار و درونی دارن ..... یعنی فکر میکنن علت مشکل خودشونن ، در حالیکه شاید اون افراد دیگه هستن که مشکل دارن ، شاید اونا باهاش سازگار نیستن
تنهایی تنهایی میاره ....... چطور ؟
یعنی میفتی تو دور باطل ، مثال بالا نشان یک دور باطل هست ......
.................
بعضی وقتا یه اتفاق باعث میشه فرد به تنهایی رو بیاره ، از دست دادن یک عزیز ، یا مثل مثالی که آقا وحید زدن اون خانوم .......یا انجام یک اشتباه ..... طرد شدگی
اینا همه علته ......
باید ریشه تنهایی رو پیدا کرد ، این برا همه متفاوته .......
اونوقت چاره کار رو پیدا کرد ...... راهکار برا اونیکه تو جمع نمیمونه با کسی که به دلیل از دست دادن عزیز یا کسی که به دلیل بی انگیزگی و بی هدفی تنهاست ، فرق میکنه
( یکم دوستانه تر برخورد بشه بهتره دوست من )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
میلاد صفری
سلام نگاه کنید متاسفانه امروزه همه ی جوون های ما فکر میکنن تنها هستن و تنها برداشتشون از تنهایی این که با وجود خانواده و این همه کسایی که دوستش دارن این کسی دوستشون نداره و کسی کمکشون نمیکنه و برداشت بیشتر ماهم وقتی اسم تنهایی میاد این که طرفی که تنهاس 100% عشقش ولش کرده رفته در حالی که اگر کسی بدون تنهایی چه امتیازاتی داره میتونه از اون به نحو احسن استفاده بکنه ولی متاسفانه این فرهنگ بد رواج پیدا کرده که تنهایی باید آدم یه گوشه بشینه و آهنگ غمگین گوش بکنه و... تازه زندگی ماشینی و مدرن امروزم به این تنهایی کمک کرد با وسایلی مثل تلفن همراه و رایانه
ممنون آقامیلاد من کاملا باحرفتون موافقم
ازدوستانی که این موضوع رو ایجاد کردن ممنونم امیدوارم به جاهای خوبی برسیم که دیگه هیچ کس احساس تنهایی نکنه
من خودم بشخصه با صراحت تمام جزو این دسته از آدمایی بودم که آقا میلاد گفت
اوایل همش احساس تنهایی میکردم بخاطر اینکه عادت کرده بودم به طرف مقابلم واینکه برام از همه کس قابل اعتماد تر بود
ولی وقتی کسی پشتتو خالی کنه که فکر میکردی براش ارزش داری احساس تنهایی عجیبی سراغت میاد دروغ نگم تا1مدت تو خودم بودم ولی خوشبختانه تونستم با خودم کنار بیام
چون فهمیدم گاهی لازمه آدم از این طریق بفهمه که هرکسی قابل اعتماد نیست ولی الان اصلا ناراحت نیستم واحساس تنهایی نمیکنم چون به خودم فهموندم اگه الان تنهام گذاشت بهتر از اینه که در آینده تنهام بذاره
و با همین فکر تونستن بر احساسم غلبه کنم.
خودمو مثال زدم تا اینارو برای کسایی گفته باشم که تنهایی شون فقط برای همین چیزاس[sootzadan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
سلام
چرا فکر میکنید به همچین افرادی می خندیم ....
گرایش به تنهایی علل مختلف دداره ..... گاهی ویژگی شخصیتی فرد اینطوره که بیشتر درون گراست ....
ولی گاهی یک اتفاق باعث میشه فرد به تنهایی گرایش پیدا میکنه .... اعتمادبه نفسش کم کم اومده پایین .......
فکر میکنه تو جمع الان صحبت کنه ، همه بهش ایراد میگیرن ، شاید جذاب صحبت نکنه ، نکنه یه وقت صداش بلرزه و ....
این باعث میشه تو جمع صحبت نکنه ...... این صحبت نکردنش ناخودآگاه باعث میشه فاصله بگیره از اطرافیانش ..... فکر کنه تنهایی بیشتر باهاش سازگاره
دیگه شانسش رو رو افراد دیگه هم امتحان نمیکنه ،
این افراد اسناد کلی ، پایدار و درونی دارن ..... یعنی فکر میکنن علت مشکل خودشونن ، در حالیکه شاید اون افراد دیگه هستن که مشکل دارن ، شاید اونا باهاش سازگار نیستن
تنهایی تنهایی میاره ....... چطور ؟
یعنی میفتی تو دور باطل ، مثال بالا نشان یک دور باطل هست ......
.................
بعضی وقتا یه اتفاق باعث میشه فرد به تنهایی رو بیاره ، از دست دادن یک عزیز ، یا مثل مثالی که آقا وحید زدن اون خانوم .......یا انجام یک اشتباه ..... طرد شدگی
اینا همه علته ......
باید ریشه تنهایی رو پیدا کرد ، این برا همه متفاوته .......
اونوقت چاره کار رو پیدا کرد ...... راهکار برا اونیکه تو جمع نمیمونه با کسی که به دلیل از دست دادن عزیز یا کسی که به دلیل بی انگیزگی و بی هدفی تنهاست ، فرق میکنه
( یکم دوستانه تر برخورد بشه بهتره دوست من )
من یکیو میشناختم که عاشق شد بهش نرسید هیچ افسردگی گرفت کسی حتی خونوادش نتونستن کاری براش بکنن[gerye]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
من یکیو میشناختم که عاشق شد بهش نرسید هیچ افسردگی گرفت کسی حتی خونوادش نتونستن کاری براش بکنن[gerye]
این فرد دختر بود یا پسر ؟؟
چه مدت از جداییش میگذره ؟؟
علت جدایی چی بوده ؟؟
تلاشی برای رهایی از این وضع انجام داد ؟
خانوادش چه کارایی کردن که نتونستن کمکش کنن ؟
...................
برای فراموشی یه همچین روابطی حداقل برای اینکه فرد به زندگی برگرده ........در صورت خواست خود فرد و تلاشش
6 ماه و کمی بیشتر طول میکشه
تو این مدت باید تمام راههای ارتباطی که با فرد داشته ، شماره تلفن یا ... رو قطع کنه
و بقیه راهکارا مربوط به پاسخ به این موارد هست........ترجیحا در اصل باید با خود فرد صحبت بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
این فرد دختر بود یا پسر ؟؟
چه مدت از جداییش میگذره ؟؟
علت جدایی چی بوده ؟؟
تلاشی برای رهایی از این وضع انجام داد ؟
خانوادش چه کارایی کردن که نتونستن کمکش کنن ؟
...................
برای فراموشی یه همچین روابطی حداقل برای اینکه فرد به زندگی برگرده ........در صورت خواست خود فرد و تلاشش
6 ماه و کمی بیشتر طول میکشه
تو این مدت باید تمام راههای ارتباطی که با فرد داشته ، شماره تلفن یا ... رو قطع کنه
و بقیه راهکارا مربوط به پاسخ به این موارد هست........ترجیحا در اصل باید با خود فرد صحبت بشه
این قدر که اطلاعات میخوای خبر ندارم . خودش پسر بود تو دبیرستان درسش عالی بود منتها عاشق یکی شد دیگه بماند چی بلایی سرش اومد بیچاره خیلی میگذره . از داخل خونشون خبر ندارم چون بعد اینکه خوب نشد خودمو ازش دور کردم
من دیگه تنها نیستم چون تنهایی بهترین همدم منه و از با اون بودن لذت می برم