-
پاسخ : شهیدان برای میهنشان رفتند و لا غیر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TERRORIST
بنده قصد ندارم بحثو کش بدم اما حداقل قبل از پست زدنتون فکر میکردید که بحث بین من و ایشون هست
شما هم موفق باشید[golrooz]
قبل از جواب دادن به پست من فكر ميكرديد كه اين بحث نيست و جدل هست.
اميدوارم فرق اين دو رو بدونيد.
با ارزوي بهترين ها[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
ببینید غیرت داریم تا غیرت
8سالی که تندروها در مسند قدرت بودند با زبان بسیار غیرت داشتند!!
اما در عمل خیر...
با زبان آمریکا رو له می کردند
در عمل نمیتونستن سفیر امارات رو احضار کنن به خاطر گستاخی هاش 2تا کشیده تو صورتش بزنن و اخراجش کنند
غیرت که فقط ناموسی نیست عزیز
غیرت ناموسی که تکلیفش مشخصه
غیرت ملی اما خیلیا ندارن!!
میگیم بابا امارات و آذربایجان دارن سوارمون میشن
میگن بزار هر غلطی میخوان بکنن!!
این نهایت بی غیرتیه
غیرت یعنی اینکه 2تا تامکت بفرستی سر کاخ نخست وزیر یا امیر و شاه اشون و یه هشدار بدی
مثل همونی که سپهبد نادر جهانبانی قبل از انقلاب علیه صدام یزید!! کافر انجام داد و سالها اونو ساکت و خفه کرد!!
خب شما ایا فقط یه مرگ بر آمریکای ساده رو غیرت میدونید!!
اگه غیرت اینجوریه من واقعا بی غیرتم!!
منتها اگه غیرت در عمله
اگه غیرت کوبیدن تو صورت سفیر این کشورای تازیه
بله من و ما بسیار غیرتمندیم
نمیدونم روزنامه ی سلام بود یا چیز دیگه دقیقا یادم نمیاد مقالات گنجی کجا چاپ میشد
ولی دقیقا یادمه اونموقع ها میگفتن فروش این روزنامه نسبت به روزنامه های محافظه کار صدها برابر و بلکم بیشتره
همین فروش بسیار بالا نشانه ی اینه که مثلا در اون زمان اکبر گنجی خیلی محبوب تر از چهره هایی مثل شریعتمداری (که ایشونم از تندروهای مذهبی هستند) بوده!
البته من سنی نداشتم اونموقع که بدونم چی ب چیه
حالا...!!
اقای شریعتمداری هم تندرو هستن کسی ایشون رو تایید نمیکنه و کاملا از اوضاع ایشون اطلاع دارم
فروش بیشتر همیشه دلیل بر حق بودن نیست دوست عزیز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"مهدی"
عزیزم چرا عصبانی میشی. خب من بد برداشت کردم حتما دیگه!
خب اگر اون حرف بنده غلط باشد. پس مسئولین الان حق ندارند تا وقتی که کار خودشون درست نیست بقیه رو برای کارهاشون تنبیه کنند!
شما آقایون مذهبی مثال هایی رو برای اثبات حرف هاتون میارید؛ من هم در این باب از ترفند خودتون استفاده میکنم:[golrooz]
اگر جامعه رو یک هواپیما فرض کنیم؛ شما تا وقتی که نتونید موتور هواپیما رو درست کنید (اصل)؛ لزومی نداره که بر روی چگونگی قرارگیری نوک هواپیما برای سرعت بیشتر تمرکز کنید (فرع).
-----
عزیزم شما که میگی داره تخصصی روی اینها کار میشه؛ با دلیل حرفتون رو میتونی اثبات کنی؟
بانکداری که الان تو کشور ما که مثلا اسلامیه کم کم 15٪ به بالا بهره دارند؛ اونوقت تو بلاد کفر ملتشون با 2٪ بهره وامشون رو پس میدن. دیگه ربا از این آشکارتر میخوای عزیز[cheshmak]
موسیقی اسلامی و مجوز هم شده فقط برای اهنگهای عشق و عاشقی و .... و موسیقی انتقادی مکانی در این بین نداره![khanderiz]
معماری اسلامی هم که اصلا میتونیم بگیم چنین چیزی در کشور ما نابود شده؛ شما کدوم بنای معماری شده تازه ای رو میبینید که چنین معماری رو داشته باشه. در صورتی که باید به صورت گسترده ازش استفاده بشه.
مدیریت اسلامی هم شده رشوه گیری و زیرمیزی! دیگه از گمرک مثال واضح تری براتون بزنم که بار مردم رو ایرادات بهداشتی بیخود بهش وارد میکنه و به نفع خودش میفروشه.
عزیزم تنها شما در این جامعه زندگی نمیکنی. هر روز ما این چیزها رو به چشم خودمون میبینیم!
------
عزیزم منم با شما دعوا ندارم. اختلاف نظر هم همیشه هست. اگر دعوا بود که دوستانه باهاتون صحبت نمیکردم.[golrooz]
نه برادر چرا شلوغش می کنی عصبانیت کدومه. ( بابا نترس ما داریم با هم حرف میزنیم [labkhand])
بله شما بد برداشت کردید و کاربران هم خودشون قضاوت می کنند
نیازی به توضیح بیشتر نمی بینم در این باره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"مهدی"
خب اگر اون حرف بنده غلط باشد. پس مسئولین الان حق ندارند تا وقتی که کار خودشون درست نیست بقیه رو برای کارهاشون تنبیه کنند!
آقا مهدی توصیه می کنم قانون اساسی کشور رو یه مطالعه بکن تا دستت بیاد چه خبره
الحمد لله دسترسی بهش ممکن هست. به جای اینکه من توضیح بدم و با برداشت های شما مواجه بشم شما خودتون مطالعه کنید و پی به اصل مطالب ببرید.
http://www.dadiran.ir/
http://www.ghavanin.ir/
http://dotic.ir/
اما در مورد اینکه کسی که کارش درست هست یا نه و .. باز پیشنهاد میکنم که این لینک ها رو ببینین تا کامل در این باره آگاهی پیدا کنید.
البته اگر واقعا دنبال حقیقت هستید
http://www.andisheqom.com/Files/faza...l=4&subid=1215
http://www.imamalinet.net/per/a/ae/ae7.htm
http://www.ido.ir/a.aspx?a=1389122105
http://www.agri-esfahan.ir/Default.aspx?tabid=1726
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=202948
http://ahadith.ir/fa/ahadith/ahadith...of/202-n-.html
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"مهدی"
شما آقایون مذهبی مثال هایی رو برای اثبات حرف هاتون میارید؛ من هم در این باب از ترفند خودتون استفاده میکنم:[golrooz]
اگر جامعه رو یک هواپیما فرض کنیم؛ شما تا وقتی که نتونید موتور هواپیما رو درست کنید (اصل)؛ لزومی نداره که بر روی چگونگی قرارگیری نوک هواپیما برای سرعت بیشتر تمرکز کنید (فرع).
ابتدا باز هم میگم دیوار درست نکنین
کسی خودش رو تافته جدا بافته فرض نکرده و توصیه میکنم شما هم دیوار درست نکنید و گروه گروه نکنید افراد رو.
شما اگر نگاهی به طرح های اینچنینی بیاندازید متوجه می شوید که وقتی طرحی نوشته میشه و روی اون طرح بحث میشه و کارشناسی میشه حتی قبل از اینکه چیزی ساخته بشه صفر تا صدش رو بررسی می کنند.
مهندسی که می خواد یه خونه رو شروع کنه به ساختن صفر تا صد طرحش جلوی چشماشه! این دیگه یه چیز کوچه بازاریه که هر کسی طرحی می نویسه کامل و صفر تا صد می نویسه.
بنده نخواستم از خودم درباره چیزی حرف بزنم.
برنامه یه جامعه درست رو خداوند صفر تا صد به انسان داده و ملاک هاش رو به او معرفی کرده .
اصل به اندازه اصل بودنش مهمه و جایگاه داره
فرع هم به اندازه فرع بودنش مهمه و جایگاه داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"مهدی"
-----
عزیزم شما که میگی داره تخصصی روی اینها کار میشه؛ با دلیل حرفتون رو میتونی اثبات کنی؟
بانکداری که الان تو کشور ما که مثلا اسلامیه کم کم 15٪ به بالا بهره دارند؛ اونوقت تو بلاد کفر ملتشون با 2٪ بهره وامشون رو پس میدن. دیگه ربا از این آشکارتر میخوای عزیز[cheshmak]
موسیقی اسلامی و مجوز هم شده فقط برای اهنگهای عشق و عاشقی و .... و موسیقی انتقادی مکانی در این بین نداره![khanderiz]
معماری اسلامی هم که اصلا میتونیم بگیم چنین چیزی در کشور ما نابود شده؛ شما کدوم بنای معماری شده تازه ای رو میبینید که چنین معماری رو داشته باشه. در صورتی که باید به صورت گسترده ازش استفاده بشه.
مدیریت اسلامی هم شده رشوه گیری و زیرمیزی! دیگه از گمرک مثال واضح تری براتون بزنم که بار مردم رو ایرادات بهداشتی بیخود بهش وارد میکنه و به نفع خودش میفروشه.
عزیزم تنها شما در این جامعه زندگی نمیکنی. هر روز ما این چیزها رو به چشم خودمون میبینیم!
من به ادعاهایی که مطرح کردید در این قسمت کاری ندارم چون یک طرفه زیاد حرف زده شده وخیلی نمیشه روش حساب کرد.
اما در مورد اینکه آیا کار می شود یا نه؟
شما گفتید به جای بحث حجاب روی این مسائل باید کار شود بنده هم گفتم دارد کار می شود. (از نظر فکری و مبنایی) که اگر در همین اینترنت سرچ کنید می بینید از این لحاظ مسکوت نبوده و خیلی تلاش شده.. حالا بماند که این فقط بخش از این تلاشهاست.
اما در مورد اینکه الان چقدر دارد در کشور اجرا می شود و .. و در چه مرحله ای هست ، این چیزی نیست که من بخوام به شما بگم چون من سخنگوی دولت نیستم
بله . بنده هم مثل شما قبول دارم که باید نسبت به همه ابعاد یه زندگی اجتماعی تلاش اسلامی و درست صورت بگیرد . و اگر کم کاری شود این یک اشتباه است. و این رو نفی نکرده و نمی کنم که هنوز هم نقاط ضعف وجود دارد و جای پیشرفت بسیار. و من از این حرف دفاع هم می کنم که لزوما به عنوان یک جامعه اسلامی خیلی چیزها باید تغییر کند که یا تغییر اساسی نکرده یا تغییرش کند است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ریپورتر
اقای شریعتمداری هم تندرو هستن کسی ایشون رو تایید نمیکنه و کاملا از اوضاع ایشون اطلاع دارم
فروش بیشتر همیشه دلیل بر حق بودن نیست دوست عزیز
شاید دلیلش این باشه اکثریت مردم ایران یا چپی تندرو هستند یا میانه رو متمایل به چپی!!
مثل الان که روزنامه ی آقای شریعتمداری در روز 2یا 3تا دونه فروش داره
و روزنامه هایی مثل ارمان و اعتماد ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TERRORIST
بنده قصد ندارم بحثو کش بدم اما حداقل قبل از پست زدنتون فکر میکردید که بحث بین من و ایشون هست
شما هم موفق باشید[golrooz]
در هر حال ایشون همون حرف من رو زدند و هیچ فرقی نداره بحث بین کدوم و کدومه
مهم نوع گفتمان با رعایت قوانین نانشوته ی اخلاقی است...
-
آقا از اصل بحث این تاپیک خیلی داریم دور میشیم
نسبت به موضوع اصلی بنده یکسری مستندات قرآنی و روایی گذاشتم و اندکی هم توضیح دادیم
بنده دلیلی نمی بینم هر حرفی که زده میشه جواب بدم . چون خیلی از حرفا جواب نداره . اما بخاطر اینکه تصور نکنین تعصبی هستیم و نمی تونیم کنار همدیگر به آرامی بحث کنیم خدمت رسیدم و مقداری پاسخ دادم.
با وجود این بنده اصلا سرو صدا راه نمی اندازم که بگم آی این تاپیک با عقاید من سازگار هست یا نه. عنوانش عوض بشه یا نه .. بسته بشه یا نشه... آی اینجا دارن دین ما رو به تاراج می برن یا نمی برن..
الحمد لله همه هم چشم دارن هم فکر دارن می خونن و فکر می کنن و خودشون قضاوت می کنند..
و تا وقتی که احترام در معاشرت و آرامش در بیان و منطق در کلام حفظ بشه خوبه.
ممنونم از همراهی دوستان.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamanabroo
نه برادر چرا شلوغش می کنی عصبانیت کدومه. ( بابا نترس ما داریم با هم حرف میزنیم [labkhand])
بله شما بد برداشت کردید و کاربران هم خودشون قضاوت می کنند
نیازی به توضیح بیشتر نمی بینم در این باره.
آقا مهدی توصیه می کنم قانون اساسی کشور رو یه مطالعه بکن تا دستت بیاد چه خبره
الحمد لله دسترسی بهش ممکن هست. به جای اینکه من توضیح بدم و با برداشت های شما مواجه بشم شما خودتون مطالعه کنید و پی به اصل مطالب ببرید.
http://www.dadiran.ir/
http://www.ghavanin.ir/
http://dotic.ir/
اما در مورد اینکه کسی که کارش درست هست یا نه و .. باز پیشنهاد میکنم که این لینک ها رو ببینین تا کامل در این باره آگاهی پیدا کنید.
البته اگر واقعا دنبال حقیقت هستید
http://www.andisheqom.com/Files/faza...l=4&subid=1215
http://www.imamalinet.net/per/a/ae/ae7.htm
http://www.ido.ir/a.aspx?a=1389122105
http://www.agri-esfahan.ir/Default.aspx?tabid=1726
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=202948
http://ahadith.ir/fa/ahadith/ahadith...of/202-n-.html
ابتدا باز هم میگم دیوار درست نکنین
کسی خودش رو تافته جدا بافته فرض نکرده و توصیه میکنم شما هم دیوار درست نکنید و گروه گروه نکنید افراد رو.
شما اگر نگاهی به طرح های اینچنینی بیاندازید متوجه می شوید که وقتی طرحی نوشته میشه و روی اون طرح بحث میشه و کارشناسی میشه حتی قبل از اینکه چیزی ساخته بشه صفر تا صدش رو بررسی می کنند.
مهندسی که می خواد یه خونه رو شروع کنه به ساختن صفر تا صد طرحش جلوی چشماشه! این دیگه یه چیز کوچه بازاریه که هر کسی طرحی می نویسه کامل و صفر تا صد می نویسه.
بنده نخواستم از خودم درباره چیزی حرف بزنم.
برنامه یه جامعه درست رو خداوند صفر تا صد به انسان داده و ملاک هاش رو به او معرفی کرده .
اصل به اندازه اصل بودنش مهمه و جایگاه داره
فرع هم به اندازه فرع بودنش مهمه و جایگاه داره.
من به ادعاهایی که مطرح کردید در این قسمت کاری ندارم چون یک طرفه زیاد حرف زده شده وخیلی نمیشه روش حساب کرد.
اما در مورد اینکه آیا کار می شود یا نه؟
شما گفتید به جای بحث حجاب روی این مسائل باید کار شود بنده هم گفتم دارد کار می شود. (از نظر فکری و مبنایی) که اگر در همین اینترنت سرچ کنید می بینید از این لحاظ مسکوت نبوده و خیلی تلاش شده.. حالا بماند که این فقط بخش از این تلاشهاست.
اما در مورد اینکه الان چقدر دارد در کشور اجرا می شود و .. و در چه مرحله ای هست ، این چیزی نیست که من بخوام به شما بگم چون من سخنگوی دولت نیستم
بله . بنده هم مثل شما قبول دارم که
باید نسبت به همه ابعاد یه زندگی اجتماعی تلاش اسلامی و درست صورت بگیرد . و اگر کم کاری شود این یک اشتباه است. و این رو نفی نکرده و نمی کنم که هنوز هم نقاط ضعف وجود دارد و جای پیشرفت بسیار. و من از این حرف دفاع هم می کنم که لزوما به عنوان یک جامعه اسلامی خیلی چیزها باید تغییر کند که یا تغییر اساسی نکرده یا تغییرش کند است.
ترس؟ مگه شما لولوئی که کاربران ازتون بترسن عزیزم؟[golrooz]
----
جناب کمان ابروی عزیز من وقت بیهوده ندارم که این همه برای شما تایپ کنم بعد شما من رو روی لینک هایی که اصلا معلوم نسیت منبعشون کجا بوده و چه کسی نوشته شون من رو دایورت کنی. قانون اساسی به کارمون میاد در این موقع؟ همین قانون اساسی مملکت به نظر شما اسلامیه؟
من تایپ کردم. پس شما هم لطفا به خودت زحمت بده و نظرت رو تایپ کن تا بلاخره یکیمون عقیده اون یکی رو بپذیره[golrooz]
-----
در مورد برنامه جامعه؛ ربطی به خداوند نداره. این بحث معنوی نیست که خداوند برنامه رو 0 تا 100 بده به انسان که؛ بعد مادی رو در نظر گرفتیم و به مسئولین مملکت مربوط میشه عزیز. تا وقتی بنده خدا حرکتی نکنه خداوند نمیاد رو زمین استغفرالله معجزه کنه!
البته راجع به اون مثالی که زدید در رابطه با مهندسین ایرانی صدق نمیکنه! نمونه اش پل های هوایی تهران که در آخر چند سانت با یکدیگر فاصله دارند. البته اگر جامعه ما هم هدف و برنامه مشخصی داشت به وضعیت الان دچار نمی شد عزیز!
اگر شما به ظن خودتون اون نوشته ها و دلایل من رو مبنی بر اسلامی نبودن اون دستگاه ها ادعامیدونید؛ لطفا خلافش رو ثابت کنید و یا حداقل مثالی بزنید.[cheshmak]
اون جمله ای هم که پر رنگ کردم باهاش موافقم. که متاسفانه با این روند تا سال 1500 شمسی هم چنین فرایندی تکمیل نمی شود.
موفق باشید[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"مهدی"
ترس؟ مگه شما لولوئی که کاربران ازتون بترسن عزیزم؟[golrooz]
----
جناب کمان ابروی عزیز من وقت بیهوده ندارم که این همه برای شما تایپ کنم بعد شما من رو روی لینک هایی که اصلا معلوم نسیت منبعشون کجا بوده و چه کسی نوشته شون من رو دایورت کنی. قانون اساسی به کارمون میاد در این موقع؟ همین قانون اساسی مملکت به نظر شما اسلامیه؟
من تایپ کردم. پس شما هم لطفا به خودت زحمت بده و نظرت رو تایپ کن تا بلاخره یکیمون عقیده اون یکی رو بپذیره[golrooz]
-----
در مورد برنامه جامعه؛ ربطی به خداوند نداره. این بحث معنوی نیست که خداوند برنامه رو 0 تا 100 بده به انسان که؛ بعد مادی رو در نظر گرفتیم و به مسئولین مملکت مربوط میشه عزیز. تا وقتی بنده خدا حرکتی نکنه خداوند نمیاد رو زمین استغفرالله معجزه کنه!
البته راجع به اون مثالی که زدید در رابطه با مهندسین ایرانی صدق نمیکنه! نمونه اش پل های هوایی تهران که در آخر چند سانت با یکدیگر فاصله دارند. البته اگر جامعه ما هم هدف و برنامه مشخصی داشت به وضعیت الان دچار نمی شد عزیز!
اگر شما به ظن خودتون اون نوشته ها و دلایل من رو مبنی بر اسلامی نبودن اون دستگاه ها ادعامیدونید؛ لطفا خلافش رو ثابت کنید و یا حداقل مثالی بزنید.[cheshmak]
اون جمله ای هم که پر رنگ کردم باهاش موافقم. که متاسفانه با این روند تا سال 1500 شمسی هم چنین فرایندی تکمیل نمی شود.
موفق باشید[golrooz]
ممنونم از حسن ادبتون [golrooz]
اگر واقعا دنبال حقیقت بودین لینک ها رو مشاهده می کردید و به مدرک و سندش هم پی می بردید و جواب اکثر سوالاتتون رو هم می گرفتید.
چه نسبت به قانون اساسی و چه نسبت به اموری که ذکر کردم در پست قبلی.
شرمنده ام ما بحث فقط مادی در ایدئولوژی مون نداریم (مسلمان هارو عرض می کنم) اگر می خواستیم فقط مادی فکر کنیم و حرف بزنیم دیگه چه نیازی بود که خودمون رو از دنیای پوزیتیویسمی جدا کنیم.
همچنین موفق باشید[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamanabroo
ممنونم از حسن ادبتون [golrooz]
اگر واقعا دنبال حقیقت بودین لینک ها رو مشاهده می کردید و به مدرک و سندش هم پی می بردید و جواب اکثر سوالاتتون رو هم می گرفتید.
چه نسبت به قانون اساسی و چه نسبت به اموری که ذکر کردم در پست قبلی.
شرمنده ام ما بحث فقط مادی در ایدئولوژی مون نداریم (مسلمان هارو عرض می کنم) اگر می خواستیم فقط مادی فکر کنیم و حرف بزنیم دیگه چه نیازی بود که خودمون رو از دنیای پوزیتیویسمی جدا کنیم.
همچنین موفق باشید[golrooz]
کتاب مدنی سال اول متوسطه:
یکی از علل عقب افتادگی کشورهای امروزی؛ وجود افراد تندرو با عقیده بیگانگی با آباد کردن دنیا است!
------
لطفا از جانب مسلمان ها حرفی نزنید عزیز[golrooz] بعد مادی همونقدر در اسلام ارزش داره که بعد معنوی داره!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
ببخشید شما کی هستین که به من تذکر بدین
با این رفتارتون شخصیت خودتونو نشون میدین
10بار منفی دادی!! 10تا دیگه بده!! من اهل این بچه بازیا که امتیاز منفی بده و نده نیستم!!!
امیدوارم یه زمانی دست امثال شما از تک تک پست های فرهنگی و سیاسی و علمی کشور کوتاه و قطع بشه تا ایرانی پاک و آزاد به همراه دین و ایمانی قوی و خالص داشته باشیم
وقتی خلافه میلشون حرف میزنید و جوابی ندارن امتیاز منفی میدن.
به منم امتیاز منفی دادن تشکر از همشون ک نشون دادن حرفشون بی پایه و اساسه!!!!
-
متاسفانه بدلیل تهدیدات یه عده معلول الحال در ایمیل و یاهو و حتی سایر موارد ارتباطی
و اینکه حوصله دردسر ندارم
دیگه به هیچ عنوان درین تاپیک ها شرکت نمی کنم...
-
همه این تاپیک و پستها رو خوندم این سوال برام پیش اومد:
میهن یعنی چی؟
ببخشید برا جوابش ممکنه تو زحمت بیافتین .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zoh_reh
میهن یعنی چی؟
جایگاه افراد تعصبی
-
فقط میدونم از ایران و میهن هم زده شدم
در واقع شاید ما ایرانی نیستیم!! باید یه آزمایش ژنتیک بدیم!!
هدف اصلی ام که خدمت به هم میهنان بود رو هم بیخیال شدم
نمیشه
نمیزارن
-
نقل قول:
سلام به شما
خب حرفی که زدید درست
اما من میخوام پاسختون رو بدم
شما گفتید چرا فقط مسئله حجاب رو میگیم
چون حجاب یک پدیده و امر عمومی هستش و تبعات اون به تمام جامعه برمیگرده
و تهاجم فرهنگی ایی که جامعه ما در مقابلش هست با نشانه گرفتن مسئله زن و حجاب داره رو جوون های ما کار میکنه
به شدت موفاقم که داره خوب کار میکنه که حتی شما هموطنان عزیز رو درمقابل حجاب قرار داده که میگید همه چادری بشن حله
نخیر دوست محترم کسی نگفته همه باید چادری بشن
همین جوانان امروز رو که عرض کردید و خودتون هم میدونید چقدر توی دانشگاه ها مسئله امر دوستی و دستشویی ها که شده سالن مد آرایش چقدر پیش اومده
به جدیت قاطع می تونم بگم در تمام این سالهای پس از انقلاب از بس گفتیم جوون ها تفریح ندارن چی کارشون دارید و .... وضع رسیده به اینجاا
وضع رسیده به اینجا که مادر دو تا بچه دوست پسر داره این درده آقا
وقتی اینو شنیدم قلبم درد گرفته
شما فکر میکنید از چی نشات گرفته؟ از نبود امکانات علمی!!!!؟ یا وجود هر ماهواره در خانه و وضع حجاب و جامعه امروزی
زن و حجاب مسئله اصلی در هر جامعه ایی هست چه بخواین جلوی این جمله موضع بگیرید چه نگیرید (کلی عرض کردم نه شما) این یک واقعیت هست که خدا رو شکر با تهاجم فرهنگی بسیار زیبا داره فراموش میشه
و اگرم حرفی زده بشه بچسب زده میشه به عنوان متعصب خشکه مذهب چادری کماندو.....
موضوع اینه که ما میگیم حجاب شما فکر میکنید فقط چادره
بله دوست عزیز شما درست میگید دروغ و ریا کاری هم زیاد شده
با جمله آخرتون بسیار موافق هستم و نقش تربیتی اصلی در خانه را هم یک زن انجام میده چه کارمند چه خانه دار
بچه ایی که امروز جلو چشم مادرش توهین میکنه بهش و فقط مادر لبخند میزنه این نشات از تربیت غلطه
بخشی از سخنات رهبر عزیزمون رو میزارم و خواهش می کنم تا تهش بخونید و بعد جوابتون رو به من بدید
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=2859
تشکر از انتقاد و فعالیت شما و دغدغه دوستان
موفق باشید
سلام خانم ایرانی.ببخشید تاخیرم رو
خب موضوع مورد نظر من اینه که من اصلا مخالف ترویج حساب نیستم.اما از راه درستش.که کاری با اون نداریم.موضوعی که من میگم اینه که چرا به بقیه مسائل اینطور رسیدگی نمیشه.
من اون سواد رو ندارم که بتونم اهمیت بی حجابی رو با اهمیت تنبلی,ربا,ریا,دروغ,دزدی,رشو ,خیانت در امانت,تنبلی,بی هدفی,بی سوادی,پارتی بازی و مقایسه کنم.ولی چیزی که به چشم میبینم اهمیت به حجاب 100برابر اهمیت به مشکلات دیگه هست.ایا واقعا این درست هست؟
چرا داستان هایی زیادی داریم که یک دختر به حرف فلانی چادری شد...
اما مثلا همچین داستانهایی رو نمیبینم:
پدرم در حال ثبت پرونده های اداره بود که دوستانش گفتن امیر علی بیا بریم ولشون کن...امیر علی بیا با ماشین ما بریم ما یدونه جا داریم بیا دیگه...پدرم گفت شما برید 15 دقیقه دیگه وقت اداری تموم میشه من تا اخر میمونم.دوستانش رفتند و پدرم ماند.وقتی که وقت اداری به پایان رسید و میخواست به خانه برگردد هیچ تاکسی از انجا عبور نمیکرد و پدرم مجبور شد در هوای گرم انجا پیاده به خانه برگردد.45دقیقه پیاده روی در اون هوای گرم پدرم رو مریض کرده بود.....
همچین چیزایی به چشم ارزش دیده نمیشه در سایت ها....
چرا نمیگید شهدا رفتند و کسانی به منصب نشستند که به جای کمک کردن به جوانان بیشتر حکم سنگ اندازی در کارهارو دارند...
کسی در گوش جوانان نخوند که تفریح ندارند تا بتونند جوانان رو گول بزنند ...موضوع این بود که تفریحی ساخته نشد و تفریحات دیگر از جاهای دیگر زحمتشو کشیدند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
سلام خانم ایرانی.ببخشید تاخیرم رو
خب موضوع مورد نظر من اینه که من اصلا مخالف ترویج حساب نیستم.اما از راه درستش.که کاری با اون نداریم.موضوعی که من میگم اینه که چرا به بقیه مسائل اینطور رسیدگی نمیشه.
من اون سواد رو ندارم که بتونم اهمیت بی حجابی رو با اهمیت تنبلی,ربا,ریا,دروغ,دزدی,رشو ,خیانت در امانت,تنبلی,بی هدفی,بی سوادی,پارتی بازی و مقایسه کنم.ولی چیزی که به چشم میبینم اهمیت به حجاب 100برابر اهمیت به مشکلات دیگه هست.ایا واقعا این درست هست؟
چرا داستان هایی زیادی داریم که یک دختر به حرف فلانی چادری شد...
اما مثلا همچین داستانهایی رو نمیبینم:
پدرم در حال ثبت پرونده های اداره بود که دوستانش گفتن امیر علی بیا بریم ولشون کن...امیر علی بیا با ماشین ما بریم ما یدونه جا داریم بیا دیگه...پدرم گفت شما برید 15 دقیقه دیگه وقت اداری تموم میشه من تا اخر میمونم.دوستانش رفتند و پدرم ماند.وقتی که وقت اداری به پایان رسید و میخواست به خانه برگردد هیچ تاکسی از انجا عبور نمیکرد و پدرم مجبور شد در هوای گرم انجا پیاده به خانه برگردد.45دقیقه پیاده روی در اون هوای گرم پدرم رو مریض کرده بود.....
همچین چیزایی به چشم ارزش دیده نمیشه در سایت ها....
چرا نمیگید شهدا رفتند و کسانی به منصب نشستند که به جای کمک کردن به جوانان بیشتر حکم سنگ اندازی در کارهارو دارند...
کسی در گوش جوانان نخوند که تفریح ندارند تا بتونند جوانان رو گول بزنند ...موضوع این بود که تفریحی ساخته نشد و تفریحات دیگر از جاهای دیگر زحمتشو کشیدند.
سلام ، خواهش میکنم
ترویج حجاب ابتدا [sootzadan][nishkhand]
آقا محمد یادتون میاد یه تاپیکی در مورد همین داستانی که فرمودید داشتیم ، بعد اونجا هم داشتیم بحث میکردیم که چه باید کرد
نظرات رو یادتونه تا حرف زدیم باز هم برخی دوستان گفتن ربطی نداره ، مسئولین باید به فکر باشن و همه چی از مسئولین و .....
من منظورم اینه درمورد هر چی بخوایم حرف بزنیم یه کسانی هستن همیشه جو رو متشنج کنن و دوستان دیگر بیخیال ادامه دادن بشن
اما خب بعضی افراد دیگه عادت کردن هر چی باشه باز راهشون رو ادامه میدن
مسئله حجاب و زن باور کنید میتواند یکی از رکن های اصلی جامعه و سازندگی آن باشد
یک سوال چقدر فقر فرهنگی در جامعه داریم؟
انصافا تازه داشتیم شروع میکردیم طی جلسات با مدیر محترم که من تمام متن ها رو دارم و اگر بخوان میزارم
که چه کارهایی برای تالار مذهبی بکنیم و چه تاپیک هایی بزاریم که ماشاالله یه سری از دوستان عزیز سریع برچسب متعصب و تندرو و ... ذلک رو بهمون زدن
همین تاپیک اخیر که زدیم و شما توش شرکت کردین چرا این دوستانی که تند تند اینجا نظر میزارن و تاپیک میزنن بخش مارو سعی دارن از دیگران جدا کنند رو شرکت نکردن در اون بحث؟
قبول ندارید حساسیت به وجود اومده؟
اگر ما در حال کم کاری هستیم پیام بزارید برامون
مثلا بزار فلانی در مورد حجاب میزاری دو تا درمورد مشکلات جامعه هم بزار ،
اما جمله آخرتون میشه تفریح رو برای من تعریف کنید؟
چون شاید دیدگاه من و شما متفاوت باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
فقط میدونم از ایران و میهن هم زده شدم
در واقع شاید ما ایرانی نیستیم!! باید یه آزمایش ژنتیک بدیم!!
هدف اصلی ام که خدمت به هم میهنان بود رو هم بیخیال شدم
نمیشه
نمیزارن
وقتی انگیزه برای به هدف رسیدن قوی نباشه همین میشه دیگه [tafakor]
آدم دزدی هم که بخواد بکنه باید انگیزه اش قوی باشه [sootzadan] تا بتونه به هدفش برسه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
جوان ایرانی
سلام ، خواهش میکنم
آقا محمد یادتون میاد یه تاپیکی در مورد همین داستانی که فرمودید داشتیم ، بعد اونجا هم داشتیم بحث میکردیم که چه باید کرد
نظرات رو یادتونه تا حرف زدیم باز هم برخی دوستان گفتن ربطی نداره ، مسئولین باید به فکر باشن و همه چی از مسئولین و .....
من منظورم اینه درمورد هر چی بخوایم حرف بزنیم یه کسانی هستن همیشه جو رو متشنج کنن و دوستان دیگر بیخیال ادامه دادن بشن
انصافا تازه داشتیم شروع میکردیم طی جلسات با مدیر محترم که من تمام متن ها رو دارم و اگر بخوان میزارم
که چه کارهایی برای تالار مذهبی بکنیم و چه تاپیک هایی بزاریم که ماشاالله یه سری از دوستان عزیز سریع برچسب متعصب و تندرو و ... ذلک رو بهمون زدن
همین تاپیک اخیر که زدیم و شما توش شرکت کردین چرا این دوستانی که تند تند اینجا نظر میزارن و تاپیک میزنن بخش مارو سعی دارن از دیگران جدا کنند رو شرکت نکردن در اون بحث؟
درود
ما یه تاپیک زدیم تحت عنوان حسینیه ارشاد
متهم به فساد ژنتیکی و دینی و اخلاقی و هزار تا چیز دیگه شدیم
نتونستن تاپیکی به این خوبی رو تحمل کنن
چون میدونستن آمار بازدید و نظرات درون تاپیک فوق العاده خواهد بود
چون مخصوص افراد مذهبی غیر تندرو بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
جوان ایرانی
سلام ، خواهش میکنم
سلام
از اینکه پا برهنه وسط حرف پریدم معذرت می خوام
همیشه مخالف بوده و هست مگه با خود امامان هم مخالفت نمی شد با اینکه راهشون درست بود ؟
هر کی می خواد کار بکنه و خدمت بکنه باید به قول قدیمیا پی این حرفا رو هم به تنش بماله.
کار مذهبی و فرهنگی سخته چون هر کسی یه نظری و یه موضعی می گیره
-
شهدا برای این رفتن به جبهه ک لابد اختلاس نشه!!!!!!!!!!!!!http://static.niazerooz.com/Im/P/90/...5324988450.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
درود
ما یه تاپیک زدیم تحت عنوان حسینیه ارشاد
متهم به فساد ژنتیکی و دینی و اخلاقی و هزار تا چیز دیگه شدیم
نتونستن تاپیکی به این خوبی رو تحمل کنن
چون میدونستن آمار بازدید و نظرات درون تاپیک فوق العاده خواهد بود
چون مخصوص افراد مذهبی غیر تندرو بود
من نبودم و مضمون تاپیک شما رو نمیدونم
پس اگر بوده و مدیر تشخیص دادن حتما درست نبوده
همیشه از هر راهی نمیشه آمار بازدید رو برد بالا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
شهدا..
بیچاره شهدا که هنوزم باید جور نامسلمونی ما رو بکشن
احتمالا نیت شما اینه که شهدا از اختلاس هم ناراضی اند
اما لحن گفتن شما اصلا خوب نیست
حرفها رو که می خوندم دیدم یکی از کاربرها گفته بود شهدا برای میهن فقط رفتند.
خوب اگر فقط برای میهن رفتند الان میهن سرجاشه دیگه شما هم بشینید سرجاتون! و چوب لا چرخ کار اونایی که می گن شهدا برای یک زندگی درست اسلامی رفتن نگذارید
حالا 4 تا از خدا بی خبر میان اسم انقلاب و مسلمانی و شهدا رو با کارهاشون خراب می کنن چه ربطی داره که شهدا جورش رو بکشن
مشکل از خود ماست
اونایی که اختلاس می کنن نه به شهدا کاری دارن نه به حق دیگران فکر می کنن از اولش هم به این چیزا فکر نمی کردن دنبال فرصت بودن که بخورن.
تازه خوشحال هم هستن با این گندی که می زنن اسم بچه مسلمونا رو هم خراب می کنن
شما گول نخورید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
جوان ایرانی
من نبودم و مضمون تاپیک شما رو نمیدونم
پس اگر بوده و مدیر تشخیص دادن حتما درست نبوده
همیشه از هر راهی نمیشه آمار بازدید رو برد بالا
عجب!! چون مدیر تشخیص داده حتما درست بوده دیگه
نقل قول:
وقتی انگیزه برای به هدف رسیدن قوی نباشه همین میشه دیگه [tafakor]
آدم دزدی هم که بخواد بکنه باید انگیزه اش قوی باشه [sootzadan] تا بتونه به هدفش برسه
البته برخی ها در8سال گذشته با چسپاندن القابی به خود چه سه هزار میلیاردهایی دزدیدند...
خوشبختانه ما انگیزه نداریم وو ایمانوم سسته ولی درین 8سال امثال شما خیلی ایمان و انگیزشون قوی بود که دهها سه هزار میلیارد دزدیده شد از حق اسلام و ایران
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*مهدی*
شهدا..
بیچاره شهدا که هنوزم باید جور نامسلمونی ما رو بکشن
احتمالا نیت شما اینه که شهدا از اختلاس هم ناراضی اند
اما لحن گفتن شما اصلا خوب نیست
حرفها رو که می خوندم دیدم یکی از کاربرها گفته بود شهدا برای میهن فقط رفتند.
خوب اگر فقط برای میهن رفتند الان میهن سرجاشه دیگه شما هم بشینید سرجاتون! و چوب لا چرخ کار اونایی که می گن شهدا برای یک زندگی درست اسلامی رفتن نگذارید
حالا 4 تا از خدا بی خبر میان اسم انقلاب و مسلمانی و شهدا رو با کارهاشون خراب می کنن چه ربطی داره که شهدا جورش رو بکشن
مشکل از خود ماست
اونایی که اختلاس می کنن نه به شهدا کاری دارن نه به حق دیگران فکر می کنن از اولش هم به این چیزا فکر نمی کردن دنبال فرصت بودن که بخورن.
تازه خوشحال هم هستن با این گندی که می زنن اسم بچه مسلمونا رو هم خراب می کنن
شما گول نخورید
احیانا روی حرفتون با بنده بود؟؟؟؟
-
شهدا راضی بودن از بیت المال دزدی بشه؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
البته برخی ها در8سال گذشته با چسپاندن القابی به خود چه سه هزار میلیاردهایی دزدیدند...
خوشبختانه ما انگیزه نداریم وو ایمانوم سسته ولی درین 8سال امثال شما خیلی ایمان و انگیزشون قوی بود که دهها سه هزار میلیارد دزدیده شد از حق اسلام و ایران
اونایی که می دزدن و می برن و هزار تا گند دیگه می زنن
اصلا از اول به هیچی اعتقاد نداشتن نه به خدمت نه به مسلمونی نه به خدا نه به حق ملت فقط دنبال موقعیت بودن. وقتی در یک سیستم تنها و تنها تخصص ملاک باشه همین میشه. تعهد هم مهمه که اینها از اول نداشتن
نمی خواد گند اونا رو به اسم بچه مسلمونا بنویسی
شما سعی کن خودت کار درست رو انجام بدی نه اینکه فقط شعار بدی. سعی کن یه آدمی باشی که دو روز دیگه وقتی تو نشستی جای اون به فکر خدمت باشی و به فکر حق مردم و ازخدا بترسی
منم بلدم الان از همه چیز اشکال بگیرم از شما هم بیشتر می تونم تو بوغ کنم ! اما عاقلتر از این حرفام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*مهدی*
اصلا از اول به هیچی اعتقاد نداشتن نه به خدمت نه به مسلمونی نه به خدا نه به حق ملت فقط دنبال موقعیت بودن. وقتی در یک سیستم تنها و تنها تخصص ملاک باشه همین میشه. تعهد هم مهمه که اینها از اول نداشتن
شما سعی کن خودت کار درست رو انجام بدی نه اینکه فقط شعار بدی. سعی کن یه آدمی باشی که دو روز دیگه وقتی تو نشستی جای اون به فکر خدمت باشی و به فکر حق مردم و ازخدا بترسی
منم بلدم الان از همه چیز اشکال بگیرم از شما هم بیشتر می تونم تو بوغ کنم ! اما عاقلتر از این حرفام
اگر عاقل بودید این حرفو به ایشون نمیزدید چون مقصود ایشونم همین بود.شما دارید تاپیکو به حاشیه میبرید.احترام بزارید لطفا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
احیانا روی حرفتون با بنده بود؟؟؟؟
اولش آره. بعدش با خودمم بود با همه هم بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
شهدا راضی بودن از بیت المال دزدی بشه؟؟؟؟؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جون من فقط اول بگو این رو من گفتم؟!!!!
آبجی
گفتم لحن گفتنت خوب نیست نه اینکه اشتباه گفته باشی.
شهدا راضی نبودن و نیستن از هر نامردی شهدا ناراضی ان.
اونایی که به فکر جیب خودشون هستن و به فکر خدا و قیامت و شهدا نیستن
نه غصه مسلمانی رو می خورن نه اینکه شهدا از چی ناراضی ان یا نیستن
اونایی که گند می زنن تا به اسم بچه مسلمونا تموم بشه می خوان اختلاف بندازن بین ماها
شما زرنگ باش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
اگر عاقل بودید این حرفو به ایشون نمیزدید چون مقصود ایشونم همین بود.شما دارید تاپیکو به حاشیه میبرید.احترام بزارید لطفا
اگر مقصود ایشون هم همین بوده که تاییدش بوده
من به ایشون بی احترامی نکردم مثل لحن خودش حرف زدم آبجی.
اگر به حرفای دیگه ایشون هم نگا بندازید می بینید خیلی بدتر حرف زدن
چرا به ایشون چیزی نگفتین تا حالا؟!!!!!
تبعیض در تذکر دادن هم بده ها
از ماگفتن
-
تعجب می کنم
از حرف شم دفاع هم که می کنم بدتون میاد!
معلوم هست اصلا دنبال چی هستید اینجا [tafakor]
حالا شهدا برای هر چی رفته باشن کار نداریم
شما برای چی اینجا هستید؟
شما چیکار کردید برای کشور و دینتون؟
شهدا همین قدر غیرت داشتن نشون دادن و کارشون رو انجام دادن حالا به هر نیتی که به ما ربطی نداره خدا می دونه و خوشون.
من و شما چیکار کردیم تا الان ؟ یا از این به بعد؟
همش سر این دعوا می کنیم که شهدا فلان شهدا بسان
آخرش که چی
اگر کار بلدید و بلدیم خوب انجام بدیم دیگه مشکل سر چیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*مهدی*
امثال من درس خداترسی و خدمت واقعی اشونو پس دادن
خب اشکال بگیرید
از چی میخواید اشکال بگیرید
از دزدی ناکرده در دولت اصلاحات؟
یا شایدم از وضع اقتصادی خیلی خوب و تورم 10درصدی که اکنون 3-4رقمی شده...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
خب اشکال بگیرید
کلا خوشت میاد داغ حرف بزنی نه
بزرگتر از من و شما با هم آبشون تو یه کاسه نرفته
ببین اینقد به خودت مطمئن نباش یه جا نوشته بود برگ از غرور اینکه رنگش مثل طلا شده می افته
از اینکه درباره دولت ها حرف بزنی به کجا می رسی
خودت برای کشورت و خدای بالاسرت چیکار کردی این مهمه
حالا هی بزن تو سر این دولت و تو سر اون دولت چی گیرمون میاد
هنر داری تو بشو آدم خوبه که همه بگن فلانی خوب بود.. دعات کنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*مهدی*
تعجب می کنم
از حرف شم دفاع هم که می کنم بدتون میاد!
معلوم هست اصلا دنبال چی هستید اینجا [tafakor]
حالا شهدا برای هر چی رفته باشن کار نداریم
شما برای چی اینجا هستید؟
شما چیکار کردید برای کشور و دینتون؟
شهدا همین قدر غیرت داشتن نشون دادن و کارشون رو انجام دادن حالا به هر نیتی که به ما ربطی نداره خدا می دونه و خوشون.
من و شما چیکار کردیم تا الان ؟ یا از این به بعد؟
همش سر این دعوا می کنیم که شهدا فلان شهدا بسان
آخرش که چی
اگر کار بلدید و بلدیم خوب انجام بدیم دیگه مشکل سر چیه؟
دوست گرامی
شما دم به دم ازین تاپیکای شهدا می زنید
بعد به ما خرده می گیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*مهدی*
کلا خوشت میاد داغ حرف بزنی نه
بزرگتر از من و شما با هم آبشون تو یه کاسه نرفته
ببین اینقد به خودت مطمئن نباش یه جا نوشته بود برگ از غرور اینکه رنگش مثل طلا شده می افته
از اینکه درباره دولت ها حرف بزنی به کجا می رسی
خودت برای کشورت و خدای بالاسرت چیکار کردی این مهمه
حالا هی بزن تو سر این دولت و تو سر اون دولت چی گیرمون میاد
هنر داری تو بشو آدم خوبه که همه بگن فلانی خوب بود.. دعات کنن
خوشت میاد نه
خوشتنون میاد
لطفا در بیان کلمات احساساتی نشین و درک و احترام متقابل رو انجام بدین
من که هیچ نیستم
شما هم هیچ نیستید
پس مطمئن باشید اگر هم من و شما چیزی بودیم حکایت 8سال اخیر با 8سال قبل تره
دوست گرامی من که میگم اگه هر مشکلی چیزی از ما دیدید با به توان رسوندن اونو عنوان کنید
گفتگوی با احترام هم چیز خوبیه
من حداقل مثل شما از شهدا سوء استفاده نکردم
تو دانشگاه به این دختر و اون پسر متلک ننداختم که شما جهنی ئید و من بهشتی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
خب اشکال بگیرید
سلام
تیمسار عزیز اخرین بار هست به شما و بقیه تذکر میدم درست بحث کنید و بحث رو سیاسی نکنید .امیدوارم رعایت کنید چون واقعا از رفتار افتضاح دوستان خسته شدم .به جای کار علمی فقط افتادین به جون هم عین بچه ها کل کل میکنین.دیگه دوست ندارم این وضع کل کل ادامه پیدا کنه .هنر دارید به وضع تالارها برسید نه اینکه بحثهای کل کل و بیهوده راه بندازین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مدیر کل انجمن ها
سلام
تیمسار عزیز اخرین بار هست به شما و بقیه تذکر میدم درست بحث کنید و بحث رو سیاسی نکنید .امیدوارم رعایت کنید چون واقعا از رفتار افتضاح دوستان خسته شدم .به جای کار علمی فقط افتادین به جون هم عین بچه ها کل کل میکنین.دیگه دوست ندارم این وضع کل کل ادامه پیدا کنه .هنر دارید به وضع تالارها برسید نه اینکه بحثهای کل کل و بیهوده راه بندازین
درود
اما آغاز گر بحث سیاسی یه شخص دیگه بود که از اکبر گنجی اسم برد[nadanestan][khande]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zoh_reh
میهن یعنی چی؟
از بحثها این نتیجه رو گرفتم میهن یعنی:
یعنی : دوستی ، صداقت ، نوع دوستی ، دینداری ، احساس مسئولیت در هر امری که سپرده ، میشه، حفظ امانت ، رعایت موازین و مقررات وضع شده در میهن، .................
هر چیزی غیر از این بود میشه ناهنجار و غیر ارزش که جا داره براش خون داده بشه.
پس شهیدان برای میهنشان رفتند ولاغیر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
درود
اما آغاز گر بحث سیاسی یه شخص دیگه بود که از اکبر گنجی اسم برد[nadanestan][khande]
عزیز من اقا اکبر گنجی بحث سیاسی نیست ولی اینکه بگیم فلان حزب داغون کرد یا دزد و این چیزا رو بگیم سیاسی هست وگرنه اقای گنجی صرفا یک اسم هست که جز رجال درجه 10 سیاسی هم محاسبه نمیشه ایشون تئوریسین هستن پس خواهشا با چشمان باز صحبت کنید نه با ذهن بسته و طوطی وار
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مدیر کل انجمن ها
عزیز من اقا اکبر گنجی بحث سیاسی نیست ولی اینکه بگیم فلان حزب داغون کرد یا دزد و این چیزا رو بگیم سیاسی هست وگرنه اقای گنجی صرفا یک اسم هست که جز رجال درجه 10 سیاسی هم محاسبه نمیشه ایشون تئوریسین هستن پس خواهشا با چشمان باز صحبت کنید نه با ذهن بسته و طوطی وار
اتفاقا برعکس
امروز وقتی دولت و مجمع تشخیص مصلحت و رهبری
حرفشون یکیه که فلانی کشورو نابود کرد
مثل این میمونه که من بگم ناصر الدین شاه ما رو بدبخت کرد
این دیگه سیاسی نیست
زمانی که اون شخص رئیس جمهور بود اگه میگفتیم آقای فلانی کشور رو نابود کرد سیاسی بود
ولی الان نه
شرایط کشور عوض شده
دیگه هر حرفی سیاسی نیست
در مورد اکبر گنجی
واضح تر و سیاسی تر ازین شخص نیست
تئوروسین هست
ولی نقش مهمی در نقش دهی به اپوزوسیون داره
پس گنجی به مراتب سیاسی تر از هر حرفی است!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
اتفاقا برعکس
امروز وقتی دولت و مجمع تشخیص مصلحت و رهبری
حرفشون یکیه که فلانی کشورو نابود کرد
مثل این میمونه که من بگم ناصر الدین شاه ما رو بدبخت کرد
این دیگه سیاسی نیست
زمانی که اون شخص رئیس جمهور بود اگه میگفتیم آقای فلانی کشور رو نابود کرد سیاسی بود
ولی الان نه
شرایط کشور عوض شده
دیگه هر حرفی سیاسی نیست
در مورد اکبر گنجی
واضح تر و سیاسی تر ازین شخص نیست
تئوروسین هست
ولی نقش مهمی در نقش دهی به اپوزوسیون داره
پس گنجی به مراتب سیاسی تر از هر حرفی است!!
اخه بنده خدا چرا فرافکنی میکنی حزب و رئیس جمهور و هر کسی کنار هم باشند در موردشون صحبت یعنی سیاسی چون حضور دارند پس درست بررسی کن و اقای گنجی اصولا به عنوان سیاسی محسوب نمیشه و فقط در حد تئوریسین مثل اقای زیبا کلام این دوستان کلا تئوریسین هست پس بیخودی اقای گنجی رو جز رجال سیاسی محسوب نکنید چون در این حد و اندازه ها نیستن
-
البته این بحث مربوط به تاپیک دیگری هست و ربطی به این موضوع نداره پس این بحث رو به دلیل مربوط نبودن به موضوع ادامه نمیدم و در تاپیک مخصوص انشالله ادامه پیدا میکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ریپورتر
اخه بنده خدا چرا فرافکنی میکنی حزب و رئیس جمهور و هر کسی کنار هم باشند در موردشون صحبت یعنی سیاسی چون حضور دارند پس درست بررسی کن و اقای گنجی اصولا به عنوان سیاسی محسوب نمیشه و فقط در حد تئوریسین مثل اقای زیبا کلام این دوستان کلا تئوریسین هست پس بیخودی اقای گنجی رو جز رجال سیاسی محسوب نکنید چون در این حد و اندازه ها نیستن
ببین
در 8سال گذشته
آقای رئیس جمهور سیاسی نبود
اسمش در مساجد بود
اسمش در خطبه ها بعنوان قهرملن ملی بود
اسمش در سایت های مذهبی بود
اصلا شما یه نگاه به تاپیک های قدیمی بنداز
ببین دم به دم از دولت و چه میدونم فلان وزیر و...
به قول رهبری در جمع افسران ارشد ارتش (2روز قبل از روز ارتش)
شما نظامیان هم که هیچوقت نباید در کار سیاسی دخالت نکنید باید از رئیس جمهور کشور حمایت کنید
دیگه وقتی طرف رئیس جمهوره
متعلق به دوم خرداد یا محافظه کاران نیست
متعلق به تمام مردم ایرانه پس هیچوقت سیاسی نیست
آقای گنجی الان در کنار آقایون مهاجرانی و سروش از اعضای برجسته ی خط دهی به اپوزوسیون هستند
مهاجرانی که وزیر فرهنگ بود قبلا هم سیاسی بوده
اصلا شما برو در گزینش ادارات دولتی
اسم آقای روحانی رو ببر و اسم آقای گنجی
مطمئن باش اسم گنجی رو نبرده ردت میکنن!!
پس همین ثابت میکنه گنجی خیلی سیاسی تر ازین حرفاست
شاید مسئولیت دولتی نداشته...
صادق زیباکلام هم نماینده مجلس بودند
تئوروسین مهم و کلیدی از مخالفین و اصلاح طلبان هست! و سیاسی هم بودند!
پس صادق زیباکلام هم سیاسی است
سیاسی تر از مقایسه ی دو دولت
مقایسه ی دو دولت
مثل اینه که من بگم قاجاریه پدر مردم رو در آورد
و زندیه به نفع مردم بود
این کجاش سیاسیه
وجود تاپیک جدید ضروریه