-
پاسخ : وصیت شهدا درباره حجاب
ضمن سلام و تشکر از دوست عزیز آقا مجید
قبل از اینکه بحثم رو ادامه بدم یه تشکر لازمه که لطف کردین با آرامش بحث می کنین.
این رو هم به همه عزیزانی بگم که تصور می کنن این بحث ها فایده ای نداره ؛ نخیر مطمئن باشید هم برای خواننده خوبه که از بین بحث ها اطلاعاتش افزوده میشه هم برای طرفین بحث خوبه که اگر منطقی بحث کنند به اشتباهات خودشون و یا به نکات ریزی که توجه نداشتند پی میبرند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
و حالا بحثی که ارزش بحث کردن دارد این است که افرادی که حجاب را لازمه ی جامعه اسلامی برای همه ی افراد(با هر دینی و آیینی ) جامعه منبع و مدرک شان چیست ؟
بیایید به این سوالات جواب بدهید
با توجه به اينكه حد و مجازاتي براي فرد بي حجاب در دين اسلام و توسط پیامبر بیان نشده نشانه ی چیست ؟
خوب شما احتمالا به منابع دینی مراجعه نکردین که این حرف رو میزنید! جای تعجبه. به جای جواب دادن توصیه می کنم که مراجعه کنید و حتما خواهید دید
یک نمونه اش رو که دوست عزیز *مهدی* بیان کردند حدیث معراج هست که جای هیچ شک و شبهه ای نداره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
اینکه در احاديث و روايات يك مورد از برخورد (مجازات) پيامبر اسلام با فرد بي حجاب وجود ندارد نشانه ی چیست ؟
خوب اینکه شما دنبالش نبودید و یا پیدا نکردید یه بحثه اینکه آیا واقعا هست یا نه یه بحث دیگه است.
چون از اول سوال نکردید که هست یا نه ! و فقط ادعا کردید که نیست باید برای نبودنش دلیل بیاورید! حتما شما کل منابع دینی و روایی و داستانها و نقل ها رو مطالعه کردید دیگه!
من میتونم برای بودنش دلیل بیارم اما شما برای حرفتون دلیل بیاورید اول!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
خطاب خداوند در ابتدا متوجه روح و روان زنان است و در واقع از او ميخواهد كه با رعايت تقوا حجابي براي روح خود قائل شود و بعد از اين است كه تظاهر بيروني آن را بصورت حجاب ظاهري توصيه ميكند ! اما چرا امروز عکس شده است ؟
این حرفتون رو بر پایه چه مدرکی می زنید؟ کجا گفته شده که خطاب خداوند اول به روح زنان هست بعد به ظاهرشون؟!
آیات سوره نور که خودتون هم بهش اشاره کردید دقیقا درباره ظاهر حرف زده! و هم نیست به مردان هست و هم نسبت به زنان. و اینکه دین اسلام نسبت به تقویت روح با تقوا و .. توصیه و جدیت به خرج داده معناش این نیست که ظاهر دیگه ملاک نیست.
مسئله بعد اینکه :
حرفم اینه : الحمد لله در تمام ماه مبارک رمضان و تمام سال که علما و موعظه کنندگان از قرآن و دین و روایات حرف می زنند برای همین روح و روان هست. دیگه نسبت به روح آدمها که نمیشه گیر داد که آقا چرا روحت رو جلا ندادی خانم چرا روحت رو درمان نکردی. مسئله ظاهر با مسئله روان و روح خیلی فرق داره . مثلا (این مثاله و درباره بحث حجاب نیست) اگر من در باطن خودم آدم بدی باشم تا وقتی در ظاهر اون بدی رو نشون ندم این بدی بین من و خدای من هست. و به کسی که ضرری نمی رسه اما اگر این بدی رو بخوام ظاهر کنم خوب هر کسی که بهش ضرر برسه از این بدی من ناراحت میشه و اعتراض می کنه این چیز بدیهی هیست.
در مورد بی حجابی نمی گم اون فردی که بی حجاب یا بدحجاب هست بخاطر بدی درونشه . نه اصلا اینطور نیست . (این رو گفتم که سوء تفاهم نشه)
بله هم ظاهر و هم باطن اهمیت داره. اما یک حکومت یا هر شخصی که نسبت به اطرافش بی تفاوت نیست کاری به روح دیگران نداره و فقط می تونه توصیه کنه اما نسبت به اعمال ظاهری دیگران اگر آسیبی روحی و جسمی و اعتقادی و مالی و .. در میان باشد هر کسی در معرض این آسیب باشد بی تفاوت نخواهد بود دیگران هم نیستند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
حتي در 260 صفحه كتاب "مسئله حجاب" آيت الله مطهري اثري از روايت و حديثي از ائمه و پيامبر مبني بر اجباري بودن حجاب و مجازات زنان بيحجاب يا بدحجاب ديده نميشود،( بر عكس، اين رفتار خشن و متعصبانه عمر نسبت به اين مسئله است كه در قسمتهاي مختلف به آن اشاره شده است) اما امروز در کمال تعجب برای این موضوع مجازات تعیین شده است !
.
اینکه در کتاب آیت الله مطهری نسبت به این مسائل حرف زده شده یا نشده , نمی توان گفت که ملاک ما همون کتاب هست . بلکه شاید ایشون بحث شون طوری بوده که نیازی به پرداختن به این مسائل نداشتن. باید روش تحقیق کتاب رو دانست و نظر داد.
مگر دین ما آیه و روایات کم داره که این مسائل رو بیان کردند داداش من.
امر به معروف و نهی از منکر که واجب هست نسبت به تمام مظاهر بی دینی است در یک جامعه ای که می خواهد اسلامی باشد.
بله در این مسئله افراط و تفریط نباید صورت بگیره و باید با کارشناسی و دقیق عمل کرد و به هر صورتی که بتوان انجام داد این درست نیست حرف دین هم نیست همواره علما هم نقد کردند از اینکه این واجب (امر به معروف و نهی از منکر) درست بهش عمل نمیشه.
و کسی هم محدود به بحث حجابش نکرده در مورد تمام مظاهر بی دینی و حق خوری و .. است. که می بینید در هر عرصه متولیان همیشه این کار رو انجام می دهند و ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
یا اینکه آيتالله شوشتري(امام جمعه سابق شاهين شهر اصفهان و از افراد مقبول محافظهكاران و صد البته مقام عظمي) در جلسهاي نقل ميكرد كه: « در سالهاي اوليه انقلاب بهعنوان عضوي از سفارت ايران در واتيكان فعاليت ميكردم. در آنجا بسياري از زنان مسيحي علاقهمندي خود را به اسلام ابراز ميكردند و براي مشورت نزد من و ساير اعضاء سفارت ميآمدند. عمده مسئلهاي كه آنها بدان اشاره ميكردند اين بود كه ما با مطالعه دستورات اسلام آنرا كاملتر و مفيدتر از مسيحيت يافتهايم، اما دو مشكل با احكام اسلام داريم اول مسئله يك ماه روزهداري ماه رمضان است و دوم رعايت حجاب. من و تني چند از مسئولين اين مسئله را با امام (آيت الله خميني) در ميان گذاشتيم و ايشان فرمودند: روزه براي آنانكه توان انجام آن را ندارند و موجب ضرر است كه اصلاً حرام است و در مسئله حجاب هم، مهم حجاب روح و حجاب دروني است و زنان اروپائي هم با توجه به تربيت و محيط زندگيشان در هر حدي كه در توانشان است، رعايت كنند.» ف
كر ميكنم اين پاسخ خود، تفاوت بين "آنچه بايد باشد" و "آنچه هست" را بخوبي نمايان ميكند.
..
غیر از اینکه اگر حرف مستند به امام خمینی (ره) هست باید براش مدرک هم ارائه بشه.
نسبت به مسئله روزه که بله در رساله های فقهی هم هست. در مورد حجاب بنا به نقل قول خودتون ؛ تازه مسلمان ها حکم اجرای مسائلشون با مسمانان دیگه فرق داره . و سخت گیری نکرده دین اسلام بلکه گفته شده که چون در این فضا و آشنا و .. نبودند باید مرحله به مرحله و تاجایی که در توانشون هست اقدام کنند. و این با یک جامعه اسلامی فرق داره.
لذا آنچه باید باشد و آنچه هست کاملا واضح در جای خودش بیان شده. احکام دین اسلام دقیقه نسبت به این مسائل (تازه مسلمانان) و مسائل مشابه خیلی دقیق حکم داده شده.
-
این رو هم اعلام می کنم که باز اگر سوء تفاهمی شده برطرف بشه
ببینید عزیزان هیچ کس نگفته و نمی گه که حجاب یعنی چادر و فقط چادر معنای حجاب هست نه
ملاک این هست که پوشش اسلامی کامل رعایت بشه . حالا یه نفر این کار رو با مانتو و روسری انجام میده و خوب هم انجام میده. یک نفر هم ترجیح میده که با چادر این کار رو بکنه و خودش رو بیشتر حفظ کنه.
هر دو گروه محترمند و ما نوکر همه بچه مسلمونا هم هستیم.
احترام عمومی هم نسبت به همه مسلمانان هست و کسی حق بی احترامی و توهین و بی ارزش جلوه دادن رو نداره.
و حقوق همدیگر هم باید رعایت بشه .
اگر کسی یا کسانی حقوق دیگران رو با زیر پا گذاشتن احکام اسلام یا حقوق دیگر زیر پا گذاشت قانون در جای خودش رسیدگی می کنه
اگر کسی هم دشمنی کنه با ضروریات دین اسلام , و توهین و جسارت کنه به معتقدات و ضروریات , باز هم قانون و شرع احکام خاص خودش رو داره.
--------------------------------
همانطور که شما عزیزان به اندازه توانتون برای بالا بردن فرهنگ و فهم و درک خود و دیگران و اجتماع تلاش می کنید, دین هم دستور داده که تا جاییکه میشه جامعه اسلامی تشکیل بدهید و تا جایی که می توانید احکام اسلام رو جاری کنید.
مطمئن باشید هیچ حکومتی نخواهد توانست احکام اسلام رو کامل به اجرا در آورد به جز حکومت امام زمان عج
اما این مسئله تکلیف رو از روی دوش امت مسلمان برنمی دارد که برای اجرای احکام اسلام در حد توان تلاش نکنند و هم موظف هستند.
-
من قانع شدم![nishkhand]
اما همچنان از سوء استفاده ابزاری از شهدا شدیداااا انتقاد دارم
با این حال گفتمان جناب کمان ابرو رو تا حدودی (جز در موارد ریز) تایید میکنم
امیدوارم قشر مذهبی ازین پس برای بحث ها افراد میانه رو و با سوادی مثل کمان ابرو رو داشته باشه
نه همونایی که میگن اه تاپیکمون کسی نمیاد و چرا همه بی حجابن و تاپیک میزنن که شهدا فقط مال ماست و میهن مال ماست و اسلام فقط متعلق به ماست
با اینحال با وجود اعتقاد به آزادی محدود حجاب معتقدم چون سیاست های دولت و حکومت ما همین خواهد بود و حتی اگر حجاب رم بردارن بازم مراجع قم شدیدا اعتراض میکنن و ...
درین مورد از سخنان جناب کمان ابرو تشکر و تقاضامندم قشر باصطلاح مذهبی که بسیار تندرو هستند از ایشان یاد بگیرند
نصر من الله و فتح قریب
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
من قانع شدم![nishkhand]
اما همچنان از سوء استفاده ابزاری از شهدا شدیداااا انتقاد دارم
با این حال گفتمان جناب کمان ابرو رو تا حدودی (جز در موارد ریز) تایید میکنم
امیدوارم قشر مذهبی ازین پس برای بحث ها افراد میانه رو و با سوادی مثل کمان ابرو رو داشته باشه
نه همونایی که میگن اه تاپیکمون کسی نمیاد و چرا همه بی حجابن و تاپیک میزنن که شهدا فقط مال ماست و میهن مال ماست و اسلام فقط متعلق به ماست
با اینحال با وجود اعتقاد به آزادی محدود حجاب معتقدم چون سیاست های دولت و حکومت ما همین خواهد بود و حتی اگر حجاب رم بردارن بازم مراجع قم شدیدا اعتراض میکنن و ...
درین مورد از سخنان جناب کمان ابرو تشکر و تقاضامندم قشر باصطلاح مذهبی که بسیار تندرو هستند از ایشان یاد بگیرند
نصر من الله و فتح قریب
اگه يكي باشه كه از شهدا براي حرفهاي خودش سو استفاده نميكنه همه خواهند گفت شما هستي ولا غير
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
312
اگه يكي باشه كه از شهدا براي حرفهاي خودش سو استفاده نميكنه همه خواهند گفت شما هستي ولا غير
لطفا از جانب همه حرفی نزنید! مرسی[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"مهدی"
لطفا از جانب همه حرفی نزنید! مرسی[golrooz]
يعني شماجدا معتقديد ايشون داره از شهدا سو استفاده ميكنه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
312
من اصلا با شما حرفی ندارم
بنده یاد گرفتم با کسی که سطح تفکراتش بسیار بالاست بحث کنم
تنها مذهبی ئی هم که واقعا با سواد و غیر تندروست جناب کمان ابروست و
نصر من الله و فتح قریب
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
312
يعني شماجدا معتقديد ايشون داره از شهدا سو استفاده ميكنه؟
من به این مسئله کاری ندارم.
تنها فقط گفتم شاید کسی تو این انجمن با نظر ایشون مخالف باشه! ما حق نداریم از جانب دیگران حرفی بزنیم![golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
من اصلا با شما حرفی ندارم
بنده یاد گرفتم با کسی که سطح تفکراتش بسیار بالاست بحث کنم
تنها مذهبی ئی هم که واقعا با سواد و غیر تندروست جناب کمان ابروست و
نصر من الله و فتح قریب
اگه خودتون نميخواهيد من هم ديگه اعتقادي به شما براي سواستفاده نكردن از شهدا نخواهم داشت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
312
اگه خودتون نميخواهيد من هم ديگه اعتقادي به شما براي سواستفاده نكردن از شهدا نخواهم داشت.
ببین دوست گرامی
ما و شما
برادریم
هم میهنیم
هم دینیم
شیعه ایم
فردا روز اگه جنگ بشه
سیل بشه
زلزله بشه
چه میدونم فضاییا حمله کنن
امریکایی ها و چه میدونم عربها و ... به داد من و تو میرسن؟؟ اونموقع فقط مائیم که باید هوای همو داشته باشیم
اما تفکراتمون فرق داره
قرار نیست که من ابلیس باشم در نظر شما
و شما شیطان باشید در نظر من
با احترام شدید و اکید به شخصیت شما برادر هم میهن گرامی و درود فراوان به شما
اما به هیچ عنوان حاضر به بحث با افراد تندرو و خشک نیستم
چون فایده نداره!
بنده گفتم من قانع شدم به حرف های آقای کمان ابرو
با این حال این بدان معنی نیست که تمام حرف عهای ایشون رو قبول میکنم گفتم که من معتقد به آزادی حجاب محدود هستم
ولی من مخالف باشم چه سودی داره!! کشور که مسیرش مشخصه!!!
-
ممنونم از همه دوستان و همکارانی که در بحث شرکت کردند
همه بچه های مذهبی سایت مخصوصا همکاران بخش مذهبی قلبا کاربران رو دوست دارند و اصلا اهل تعصب و .. نیستند
دغدغه شون واقعا پاک و صادقانه است و فعالیتشون خالصانه
و لطف می کنند به بنده و مجال پاسخگویی می دهند
و بنده ارداتمند همه این بزرگواران هستم[golrooz]
-
سلام
این پست اول
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamanabroo
1)« خواهران ما در حالى كه چادر خود را محكم برگرفته اند و خود را هم چون فاطمه و زینب حفظ می كنند... هدفدار در جامعه حاضرشده اند.»
(رییس جمهور شهید محمد على رجایى)
2)«اى خواهرم: قبل از هر چیز استعمار از سیاهى چادر تو می ترسد تاسرخى خون من.»
(شهید محمد حسن جعفرزاده)
3) «مادرم... من با حجاب و عزت نفس و فداكارى شما رشد پیدا كردم.»
(شهید غلامرضا عسگرى)
4)«شما خواهرانم و مادرانم: حجاب شما جامعه را از فساد به سوىمعنویت و صفا مىكشاند.»
(شهید على رضائیان)
5) «از خواهران گرامى خواهشمندم كه حجاب خود را حفظ كنند، زیرا كهحجاب خونبهاى شهیدان است.»
(شهید على روحى نجفى)
6) «و تو اى خواهر دینىام: چادر سیاهى كه تو را احاطه كرده است ازخون سرخ من كوبنده تر است.»
(شهید عبدالله محمودى)
7)«خواهر مسلمان: حجاب شما موجب حفظ نگاه برادران خواهد شد. برادرمسلمان: بىاعتنایى شما و حفظ نگاه شما موجب حجاب خواهران خواهدشد.»
(شهید على اصغر پور فرح آبادى)
8)«به پهلوى شكسته فاطمه زهرا(س) قسمتان می دهم كه، حجاب را حجاب را، حجاب را، رعایت كنید.».
(شهید حمید رستمى)
9) «خواهرم: حجاب تو مشت محكمى بر دهان منافقین و دشمنان اسلام مى زند.»
(شهید بهرام یادگارى)
10)«یك دختر نجیب باید باحجاب باشد.»
(شهید صادق مهدى پور)
11)«از تمامى خواهرانم مىخواهم كه حجاب این لباس رزم را حافظ باشند.»
(شهید سید محمد تقى میرغفوریان)
12)«خواهرم: از بى حجابى است اگر عمر گل كم است نهفته باش و همیشه گل باش.»
(شهید حمید رضا نظام)
13) «حفظ حجاب هم چون جهاد در راه خداست»
(شهید محمد كریم غفرانى)
14) «خواهرم: محجوب باش و باتقوا، كه شمایید كه دشمن را با چادرسیاهتان و تقوایتان مىكشید.»
«حجاب تو سنگر تو است، تو از داخل حجاب دشمن را مى بینى و دشمن تو را نمى بیند.»
از عزیزانی که علاقه دارند در این زمینه بحث کنند یا می توانند مطلبی بیاروند دعوت می کنیم که حتما ما رو یاری کنند.
[golrooz]
این پست دوم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
اگه بحث اینجوریه
ایت الله العظمی طالقانی
هم یه چیز جالب در مورد حجاب گفتند!! که نمیشه گفت!!!!!!!!!
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ
دوست گرامی کمان ابروی عزیز من گفتم در وصیت نامه ی شهدای شاخص
بعدشم وصیت نامه ی برخی از شهدای میهن که توصیه به افراد خونواده خودشونه
چه ربطی به بقیه داره
در ضمن
این پست سوم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"مهدی"
حرفای ایشون رو کاملا تائید میکنم.
خود خدا هم گفته ما راه راست و بد رو نشون میدیم. خودتون هر جور خواستید انتخاب کنید. اون دنیا نتیجه اش رو میبنید!
برادر من بهشت که زوری نمیشه! شاید یکی دلش خواست بره جهنم. شما حق داری نصیحتش کنی نه اینکه با چماق و گشت ارشاد وایسی بالاسرش که نرو جهنم!
در کل با زور هیچ کاری درست نمیشه!
ربط این دو پست با پست اول چیه؟
-
حجاب رو خدا برامون خواسته شهدا یاداوری کردن
ایشالا که بتونیم عمل کنیم
-
وصیت نامه شهید سرلشکر خلعتبری: مرگ در راه وطن را افتخار خود می دانم |
شهید حسین خلعتبری یکی از بهترین سرداران جنگ و نام آورتریم خلبانان ایرانی بود که در در چندین عملیات بزرگ و سرنوشت ساز مانند عملیات اچ-3، کمان 9، مروارید و... شرکت داشت و توانسته بود ضربات سهمگینی به دشمن وارد نماید.امیر سرلشگر حسین خلعتبری یا همان در مصاحبه با روزنامه جمهوری اسلامی این چنین میگوید:"با اینکه بیش از 70 بار به خاک عراق حمله کرده ام ولی به این قانع نیستم! من سربازم و باید بجنگم و مرگ برای من عین افتخار است در وصیت نامه ام ذکر کرده ام در ولایت خودمان شیرود کوهی هست که می گویند میرزا کوچک خان در آنجا علیه روسیه می جنگیده .اگر افتخار شهادت نصیب من شد ، آنچه از من باقی ماند ، حتی اگر ذره ای از گوشت بدن من باشد را در قله آن کوه دفن کنید تا روح من هم پاسدار این مرز و بوم باشد".مرور بخشی از وصیت نامه این شهید بزگوار که در راه میهن جانفشانی کرد برای کسانی که امروز صحبت از ایران دوستی را نشانه جاهلیت می دانند و ادعا می کنند شهدا و رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس برای دفاع از میهن و به انگیزه میهنی و ملی به جنگ نرفته اند، درس بزرگی است:«همسرم اگر شهيد شدم برايم گريه نكن،از تو ميخواهم مرا خوشحال كرده و در حفظ و نگهداري فرزندم بينهايت كوشا باشي و فرزندم را به تو و شما را به خداي عزوجل ميسپارم، تو ميداني من ذرهاي از خاك وطنم را با دنيايي آمال و آروز عوض نخواهم كرد. وجب به وجب از خاك وطنم را با خونم آبياري ميكنم.پدر،مادر و خواهرانم، به وجود شما افتخار ميكنم.پدر به تو افتخار ميكنم كه نمونهاي و به تو مادرم افتخار ميكنم كه در فداكاري در نظرم زنيب زماني، در مرگم گريه نكن بلكه خوشحال باش چون من نمردهام. اگر ذره ای از خاک وطنم به پوتین سرباز دشمن چسبیده باشد آن را با خون خود در خاک وطن خواهم شست و مرگ در این راه را افتخار می دانم اگر ارزشمند تر از جانم هدیه ای داشتم حتما به این مردم خوب هدیه می کردم»
-
سخن استاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
312
اگه برهنگي تمدن باشه حيوانات متمدن ترين هستند)هست.
و سخن شما
نقل قول:
نميشه كه يك سري مثل حيوانات و مردم عصرحجر برهنه در محيط عمومي بچرخند
سنخیت اش کدام است ؟ چه ربطی به هم دارند ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
312
احتراما اگه قرارنيست بنده تصورات!!خودم رو اسلام ناب محمدي جابزنم شماهم عقيده خودتون يا نوشته هاي قبل انقلاب مرحوم شريعتي رو بعنوان اسلام ناب محمدي جا نزنيد.
احتراما من به شما توصیه کردم که کتاب تشیع صفوی و علوی را بخوانید ، نخواستم که آن را به شما به زور بقبولانم
در باقی مطالبی هم آوردم مطلبی از دکتر نبود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
همانطور که همه میدانیم باید هر موضوع رو از کارشناسش پرسید. دکتر شریعتی جامعه شناس بوده نه دین شناس.
تشیع قابل تقسیم نیست بلکه یک مذهب یکپارچه است{حرفمون رو هفت امامی و... نیست}، تشیع علوی و صفوی نداریم. این ساختۀ ذهن شریعتی است.بنده این کتاب رو دیده ام
خیلی ممنون این کتاب را دیده اید ، اما حتما آن را هم بخوانید
این کتاب چیزی نیست که نماینگر تصورات باشد
آنقدر منبع تاریخی در مورد تاریخ صفویه در دست هست که اعتباری برای واژه ی ساخته ذهن و تخیل نمی گذارد
دکتر شریعتی تنها این موارد رو در کتاب جمع کرده است و قبل از ایشون هم کسروی و خیلی کسان دیگر جسته و گریخته اینها را اعلام کرده اند
در مورد اینکه جامعه شناس بوده یا دین شناس گفته ی مهندس بازرگان جالب است
مهندس بازرگان می گوید
"روحانیت در همهٔ ادیان و ادوار به دو دلیل با امثال دکتر شریعتیها ناسازگاری دارد. یکی اینکه تجدد و نوآوری را منافی با اصالت و استحکام دین دانسته، میترسند در مبانی و معتقدات مردم که تا حدود زیادی بر تشریفات و تحجر و سنتها و افکار کهن تکیه دارد، تزلزل حاصل شود و دلیل مهمترشان این است که اصلاً نمیخواهند هیچ فردی که خارج از صنف و کسوت مقدس است وارد قلمروی واسطگی بین خدا و خلق خدا شود."
-
ممنون از جواب های شما اقای کما ابرو
اما من فکر میکنم منظور و مفهوم مطالبی را که گذاشتم به سمت دیگری بردید
دو موضوع که با داشتن مفهوم یکسان تفاوت اساسی دارند
1- آیا حجاب برای یک زن مسلمان الزامی ست ؟
مطمئنا جواب است آری هست ، کدام مسلمان می تواند آن را انکار کند ؟!
مثلا دوستی میگوید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*مهدی*
بحث خیلی خوبیه خیلی متشکر
اگه خوب هم ادامه پیدا کنه
ببخشید چون متن ها زیاده نقل قول نمی کنم
درباره اینکه آیا پیامبر اسلام (ص) درباره حجاب چیزی فرموده اند یا نه؟!
فقط و فقط حدیث معراج پیامبر به تنهایی کافی است تا دیدگاه اسلام نسبت به حجاب و وضعیت زنان در جامعه مشخص بشه.
در ضمن حدیث معراج که به هم شیعه قبول دارد و هم اهل تسنن و در سوره اسراء هم به اون اشاره شده است.
حدیث شریف معراج:
حضرت امام زاده عبد العظیم الحسنی (ع) (مدفون در شهر ری )روایت کرده است از امام نهم امام محمد تقی جواد الا ئمه (ع) از پدرش حضرت امام رضا (ع)از پدرش حضرت امام موسی کاظم (ع)از پدرش حضرت امام جعفر صادق (ع)از پدرش حضرت امام محمد باقر (ع) از پدرش حضرت امام زین العابدین (ع) از پدرش حضرت امام حسین سید الشهداء(ع) از پدرش حضرت امیر المومنین علی ابن ابی طالب(ع) که آن حضرت فرمود :
روزی من و فاطمه به خدمت حضرت رسول (ص) رفتیم و آن حضرت را بسیار گریان یافتیم
عرض کردم : پدرو مادرم به فدای تو باد یا رسول الله چه چیزی سبب گریه شما شده است ؟
فرمود یا علی شبی که مرا به آسمان بردند زنانی چند از امت خود را در عذاب دیدم پس از حالت آنها تعجب کردم و از شدّت عذاب آنها گریستم .
زنی را دیدم :که به موهایش آویخته شده و مغز سرش میجوشید .
زنی را دیدم: که به زبانش آویخته و آب داغ جهنم در حلقش ریخته می شد.
و زنی را دیدم :که به پستان آویخته شده بود
و زنی را دیدم :که گوشت بدن خود را میخورد و آتش از زیر شعله می کشید .
و زنی را دیدم : که پاهایش به دستهایش بسته شده و مارها و عقرب ها بر او مسلط گردیده بودند .
و زنی را دیدم: که کر و کور و لال در تابوتی از آتش مغز سرش از بینی او بیرون می آمد و بدنش از (مرض) خوره و پیسی پاره پاره بود .
و زنی را دیدم : که در تنوری از آتش به پاهایش آویزان بود.
و زنی را دیدم : که گوشت بدن او از جلو و عقب با قیچی ای آتشین بریده میشد .
و زنی را دیدم : که صورت و دستهایش می سوخت و روده هایش را میخورد .
و زنی را دیدم : که سرش سر خوک بود و بدنش بدن الاغ و بر او هزار هزار نوع بلا بود.
و زنی را دیدم :که به صورت سگ آتش در پشتش داخل میشد و از دهانش بیرون میامد و ملائکه سر و بدنش را با گرز های آتشین می کوبیدند .
حضرت فاطمه (ع) عرض کرد ای حبیب من و ای نور دیده من خبر دهید که عمل وروش ایشان چه بوده است که خدای تعالی این نوع عذاب را بر ایشان مسلط گردانیده است ؟
حضرت رسول (ص) فرمود:
ای دخترم : آن زنی که به مو آویخته شده بود موی خود را از مردان نامحرم نمی پوشانده است .
و آن زنی که به زبان آویخته شده بود « با زبان» شوهرش را آزار میداده است .
و آن زنی که به پستان آویخته شده بود از انجام وظائف زناشوی خودداری می ورزیده است .
و آن زنی که به پاهایش آویخته شده بود از خانه بی اجازه شوهر بیرون می رفته .
و آن زنی که گوشت بدن خود را می خورد برای مردم زینت می کرده است .
و آن زنی که دستهایش به پاهایش بسته شده بود و مار ها و عقرب ها بر او مسلط شده بودند او کسی است که خود را نمی شسته است و لباسهایش را پاک نمی کرده و غسل حیض و جنابت انجام نمی داده و بدنش را از نجاست ها پاک نمی کرده و نماز را سبک می شمرده است .
و آن زنی که کور و کر ولال بود از زنا فرزند پیدا کرده و به گردن شوهر خود میانداخته .
و آن زنی که گوشت بدنش با قیچی های آتشین قیچی میشد خود را به مردان (نامحرم) نشان میداده که با او رغبت کنند .
و آن زنی که صورت و بدنش میسوخت و روده های خود را میخورد زنی بود که مرد و زن نامحرم را به یکدیگر میرسانده است .
و آن زنی که سرش سر خوک بود و بدنش بدن الاغ سخن چین و بسیار دروغگو بوده است .
و آنکه به صورت سگ بود و آتش در پشتش داخل و از دهانش خارج میشد : خواننده و آوازه خوان و حسود بوده است .
پس حضرت رسول (ص) فرمود وای بر زنی که شوهر خود را به خشم آورد و خوشا به حال زنی که شوهرش از او راضی باشد .
(مدارک حدیث شریف معراج)
1- عیون اخبارالرضا (ع) ج 2 ص10 تالیف عالم جلیل محدث کبیر شیعه مرحوم شیخ صدوق (ره) در گذشته به سال 381 ه ق . 2-بحار الانوار از عالم جلیل شیعه محدث کبیر و افتخار تشیع مرحوم علامه مجلسی (ره)درگذشته به سال 1111 ه ق . ج8 /309 و ج 103 /245 . 3-حیات القلوب (به زبان فارسی )ج2 ص292 از همان مولف جلیل.
این مروبط به همین سوال و همین موضوع است
که کاملا بنده با شما موافق هستم
اما سوال دوم این هست
2- آیا حجاب برای کسانی که آیین متفاوتی دارند مثلا مسیحی یهودی ، یا حتی کافر در جامعه اسلامی اجباری ست ؟ الزامی ست ؟
در مدتی که حکومت اسلامی در زمان پیامبر و امام علی برقرار شد با توجه به تمام کتب تاریخی هیچ مجازات ، حد در مورد فردی که حجاب اسلامی را رعایت نمی کرد(یهودیان و...) انجام نگرفته است
در مورد روایات هم با استناد به حرف چند نفر از مطلع ان روایتی در مورد مجازات نسبت به فرد بد حجاب (بی حجاب) وجود ندارند --------> باز هم مفهوم این جمله را شرح می دهم
که منظور این است که جایی نگفته به زور یهود و کفار را با حجاب کنید ، هر کس از حجاب اسلامی تخطی کرد ، بگیرید و مجازاتش کنید این هم مطمئن باشید مستدل است و از ذهنیات خودم بیرون نیامده است !
انشاا... اگر شما روایتی مستدل در این باب !!! پیدا کردید بفرمایید بگویید که ما از جهالت خود رهایی پیدا کنیم
در مورد بقیه صحبت هاتون هم شرمنده نقل قول نمیکنم ، حرف هایتان محترم و قابل تامل اما جنس حرف های من از شدن است و جنس حرف های شما از بودن و، و نتیجه ای از آن راه کسب نخواهیم کرد ...
و قابل ذکر است منظور از مجازات چیست
مطمئنا پیامبر در هر موردی و عواقب هر کاری سخن گفته اند
اما وقتی مثلا می گوییم مجازات تعیین نشده است منظور احادیثی از این دست است
نقل قول:
رسول خدا (ص) : هرکس یک قپه شراب خورد او را هشتاد ضربه شلاق بزنید. کنزالعمال جلد 5 حدیث 13186
نه اینکه خدای نکرده بخواهیم بگوییم اصلا پیامبر در مورد حجاب و اثرات آن سخن نگفته است
-
سلام بر شما
اصلا دلم نمیخواد صحبت ها رو از زاویه دیگه بهش نگاه کنم چون موضوع تاپیک یه چیز دیگه است
... و شما اي خواهران متدين و متعهدم، خدا را به عفت زهراي اطهر(س) و شجاعت زينب(س) قسم مي دهم تا توفيق حفظ حجاب و عفيف بودن و استقامت به شما عنايت فرمايد و آن گونه كه زينب را قهرمان كربلاي تاريخ اسلام كرد، شما را قهرمان عفت و استقامت و صبوري گرداند. بر شما باد حفظ حجاب... «شهيد علي اسماعيلي رنجبر»
« ... خواهران ما در حالی که چادر خود را محکم برگرفته اند و خود راهم چون فاطمه و زینب حفظ می کنند... هدف دار در جامعه حاضرشده اند...» (رییس جمهور شهید محمد علی رجایی)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
خیلی ممنون این کتاب را دیده اید ، اما حتما آن را هم بخوانید
سلام.
منظور بنده این نبو که کتاب رو از دور دیده باشم. قسمتهایی از کتاب رو خونده ام. ما 22 ساله که جمع مجردی داریم و همیشه یه عده جمع میشیم و شبها بحث های متنوعی داریم ک از قضا یکی از بحث هایمان همین کتاب دکتر شریعتی بوده و در جمعمان از همه نوع اعتقادی بود. برا این گفتم دیدم چون تمامی کتاب رو نخوندم بلکه قسمتهایی رو خوندم. مثلا شریعتی اشاره به بدعتهایی میکنه که صفویان وارد مذهب تشیع کرده اند و...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
آنقدر منبع تاریخی در مورد تاریخ صفویه در دست هست که اعتباری برای واژه ی ساخته ذهن و تخیل نمی گذارد
مذهب تشیه قابل تفکیک نیست. یک مذهب یک پارچه هست.حالا یه آدمایی میخواستن منحرف کنن این فقط مختص یک دوران نبوده الانم هست؛ اما این دلیل نمیشه مذهب رو تکه تکه کرد و گفت تشیع علوی و تشیع صفوی و...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
در مورد اینکه جامعه شناس بوده یا دین شناس گفته ی مهندس بازرگان جالب است
مهندس بازرگان می گوید
"روحانیت در همهٔ ادیان و ادوار به دو دلیل با امثال دکتر شریعتیها ناسازگاری دارد. یکی اینکه تجدد و نوآوری را منافی با اصالت و استحکام دین دانسته، میترسند در مبانی و معتقدات مردم که تا حدود زیادی بر تشریفات و تحجر و سنتها و افکار کهن تکیه دارد، تزلزل حاصل شود و دلیل مهمترشان این است که اصلاً نمیخواهند هیچ فردی که خارج از صنف و کسوت مقدس است وارد قلمروی واسطگی بین خدا و خلق خدا شود."
خب این باز جوابی نیست که بشه به حرفهای دکتر شریعتی استناد کرد چون دکتر شریعتی واقعا جامعه شناس هست و فقط از کنار دین حرکت کرده و عمقی دین را نمی شناسد چون تخصصش دین شناسی نبوده.
اگه بندهبنا به برخی نیازهای خودم با برخی مسائل پزشکی آشنا بشم و بعد یه کتابهایی درمورد پزشی بنویسم در بحثهای علمی هر کس به کتب نوشته شده بنده استناد کند ؛استنادش رو کسی قبول نمی کند چون بنده عمقی با مسائل پزشکی آشنا نیستم بنا به نیازم آشنایی پیدا کردم با مسائل
دکتر شریعتی واقعا جامعه شناس بوده و سررشته ای از دین ندارد. تمامی کتب دکتر شریعتی در ارتباط با رشته خودش بوده یعنی مسائل دین را هم از بُعد رشته اش تفسیر کرده.
ما دکتر شریعتی را رد نکردیم و وقتی جامعه شناسی پیش بیلید میگیم دکتر شریعتی اما وقتی حرف از دین شناسی و مسائل دینی است دیگه دکتر شریعتی دین شناس نیست چون در سطح ابتدایی دین است نه در سطح دکتری. ما میگیم در هر بحث علمی باید به این نکته توجه شود.
حالا اگه عده ای با شریعتی مخالف هستن این دلیل بر این نمیشه که میشه به حرفهای یک جامعه شناس در مسألۀ دین شناسی استناد کرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
مذهب تشیه قابل تفکیک نیست. یک مذهب یک پارچه هست.حالا یه آدمایی میخواستن منحرف کنن این فقط مختص یک دوران نبوده الانم هست؛ اما این دلیل نمیشه مذهب رو تکه تکه کرد و گفت تشیع علوی و تشیع صفوی و...
ببینید مذهب یکسری معارف داره که شامل یه سریس اعمال ظاهری هست و شامل یه سری معارف درونی و باطنی
کسی نخواسته دین یا مذهب رو تکه تکه کنه
اما واقعیت که قابل انکار نیست این هست که افرادی همیشه به دلیل نیت های درست یا نادرست انحرافاتی را وارد کرده اند ، خواسته یا ناخواسته
تشیع علوی و تشیع صفوی اصولا دو بار معنایی هستند برای تفکیک معارف نه اینکه در واقعیت مکتبی به نام صفوی یا علوی جدا از هم وجود داشته باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
خب این باز جوابی نیست که بشه به حرفهای دکتر شریعتی استناد کرد چون دکتر شریعتی واقعا جامعه شناس هست و فقط از کنار دین حرکت کرده و عمقی دین را نمی شناسد چون تخصصش دین شناسی نبوده.
اگه بندهبنا به برخی نیازهای خودم با برخی مسائل پزشکی آشنا بشم و بعد یه کتابهایی درمورد پزشی بنویسم در بحثهای علمی هر کس به کتب نوشته شده بنده استناد کند ؛استنادش رو کسی قبول نمی کند چون بنده عمقی با مسائل پزشکی آشنا نیستم بنا به نیازم آشنایی پیدا کردم با مسائل
دکتر شریعتی واقعا جامعه شناس بوده و سررشته ای از دین ندارد. تمامی کتب دکتر شریعتی در ارتباط با رشته خودش بوده یعنی مسائل دین را هم از بُعد رشته اش تفسیر کرده.
ما دکتر شریعتی را رد نکردیم و وقتی جامعه شناسی پیش بیلید میگیم دکتر شریعتی اما وقتی حرف از دین شناسی و مسائل دینی است دیگه دکتر شریعتی دین شناس نیست چون در سطح ابتدایی دین است نه در سطح دکتری. ما میگیم در هر بحث علمی باید به این نکته توجه شود.
حالا اگه عده ای با شریعتی مخالف هستن این دلیل بر این نمیشه که میشه به حرفهای یک جامعه شناس در مسألۀ دین شناسی استناد کرد
خب مثال شما درست نیست
چرا که پزشکی یه علم تخصصی هست در صورتی که دین چیزی هست که تمام زندگی مون با آن ارتباط دارد و هرکس اجازه ی تفکر در این باب رو دارد
نظر شما محترم هست
دلیل مخالفت همانی است که مهندس بازرگان گفته اند
چرا که برای شناخت دین حتما نباید رفت در مکان به خصوصی ، مطمئنا اسلام شناس کسی هست که به معارف اصیل آگاهی پیدا کند چه با مکتب چه بی مکتب
اصولا این حرف شما و تفکیکی که انجام می دهید صحیح نیست
وقتی کسی حرفی می زند
باید با منطق و عقل مقایسه نه اینکه برویم بگردیم ببینیم درس و رشته ی تحصیلی اش چه بوده در صورتی که حوزه ی مطالعاتی هر فرد هست که باعث میشه به خودش اجازه بده اظهار نظر کنه
اگر بخواهیم اینگونه تفکیک ها رو انجام بدهیم باید بیاییم به جناب مطهری بگیم شما که درس حوزه خوانده اید
چرا میاید در مورد زبان فارسی و تاریخ نظر می دهید که در حوزه ی درس و تخصص تان نیست !!!
-
من از جانب تمام کسانی که شعار دادند
“مرگ بر بدحجاب” از تو معذرت می خواهم.
من از جانب تمام کسانی که شعار دادند
” ملت ما بیدار است، از بدحجاب بیزار است” از تو معذرت می خواهم.
من از جانب تمام کسانی که فعل تو را از خود تو جدا نکردند،
معذرت می خواهم.
من می دانم که تو اگر اهمیت و فلسفه ی حجاب را بدانی،
به حجابت از من هم پایبندتر خواهی بود.
من می دانم که اگر ظاهر امروز تو این است،
من نیز بسیار مقصرم که اگر من توانسته بودم منطق و احساسم
را راجع به حجاب به تو منتقل کنم، ظاهر امروز تو این نبود.
من می دانم که اگر در فرهنگ سالمی که حکم اکسیژن را دارد،
نفس کشیده بودی، ریه های عفافت غبار نمی گرفت.
من می دانم که اگر عمق نقشه ها
و اهداف دشمن و تلاش شبانه روزی شان را برای تاراج حیا می دانستی،
مشتی محکم بر دهانشان می کوبیدی.
دوست خوبم!
اسلام را با آن چیزی که من و امثال من می گوییم و عمل می کنیم، نشناس!
حساب اسلام را از جامعه ی مسلمین جدا کن!
که اگر ما به اسلام درست عمل کرده بودیم، پاکی همه جا را فرا می گرفت!
دوست خوبم!
اگر آن قدر نتوانسته ام تو را دوست داشته باشم،
و این دوست داشتن را به تو نشان دهم،
که تو با تمام وجود دریابی که برایم عزیزی و برای همین است که اعتقاد دارم
باید از گوهر ارزشمند وجودت پاسداری شود، مشکل از من است!
…
اسلام به ذات خود ندارد عیبی
هر عیب که هست ز مسلمانی ماست
[golrooz][golrooz][golrooz]
چادرم تاج بهشتی است که بر سر دارم
یادگاری است که از حضرت مادر دارم
تیرها بر دل دشمن زده با هر تارش
من محال است که آن را ز سرم بردارم
[golrooz][golrooz] [golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahnaz174
دوست گرامی کسی حق نداره به دیگری چنین توهینی بکنه
این کار شما توهین به شخصیت حقیقی این بازیگره
و این کار شما بسیار بدتر و پر گناه تر از بی حجابی است
شما دارین با آبروی این شخص بازی می کنین
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahnaz174
ممنون از نظرتون.
مسلم هست که کسی قصد توهین به کسی رو نداره!
البته عکس های زیادی بود که کامل نیامده بود،و همین باعث شده شما اینطوری فکر کنین!
پست رو تغییر دادم.در فرصت مناسب کاملشون میکنم.وکل عکس ها رو میزارم.
ولی چشمان من حق دارن خوب ببینن!
شما با گذاشتن این عکس ها رسما بهشون بدترین توهین رو کردین
حتما که نباید بهشون بگین فاح.. یا ...
تازه بدتر
دارین میگین کاملشون میکنم!!!
شما اگه خودتون با حجاب باشین کافی است
نیازی نیست که اینچنین امر به معروف کنین
-
-
-
سلام شاید خیلی ربطی به موضوع تاپیک نداشته باشه اما گذاشتنش خالی از حسن نیست
بخشی از خاطرات امیر سرلشکر شهید حسن آبشناسان از زبان همسر:
هر بیننده ای را یاد روز عاشورا و حرکت امام حسین علیه السلام می انداخت زمانی که در سخت ترین شرایط جنگ حسین وار نماز اول وقت را به جماعت برپا می کرد. درهمان لحظاتی که تیرهای دشمن بر سر رزمنده ها باریدن گرفته بود و برخی در اضطراب شرایط نا امن از نماز فاصله گرفته بودند که با سخن شهید حسن آبشناسان که : عملیات و جنگ ما بخاطر نماز است به جمع نمازگزاران جماعت پیوستند.
هفته های آخر، وقتی از همسرش شنید :"حالا اگر شهید بشوی من آمادگی اش را دارم" دلش آرام شد انگار از هفت دولت آزاد شده باشد.
تنها چیزی که برایش اهمیت داشت این بود که به تکلیفش عمل کرده باشد و خدمت کند. حتی بعد از بازنشست شدن درخواست خود را به شهیدصیاد شیرازی نوشت که : "من می خواهم خدمت کنم فرقی ندارد کجا ارتش یا هر جای دیگری"
. در علمیات قادر که خود طراح آن بود سال 1364 منطقه سرسول بود که مزد خدمت هایش را گرفت . او تنها فرمانده لشکری بود که در خط مقدم و با تیر مستقیم به شهادت رسید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TERRORIST
سلام
این پست اول
این پست دوم
این پست سوم
ربطش اینه که شهدا نگفتن با زور و اجباری که الان تو جامعه ما اجرا میشه؛ حجاب داشته باشن!
اوکی؟
-
[QUOTE="مهدی";509166]ربطش اینه که شهدا نگفتن با زور و اجباری که الان تو جامعه ما اجرا میشه؛ حجاب داشته باشن!
اوکی؟[QUOTE]
ما نفهميديم چطور اين نماينده محترم ميگند بايدتا الان بيشتري رسيدگي ميشده وشما ادعا داريد الان داره با زور واجبار رسيدگي وبرخورد ميشه؟؟
بعنوان يك نماينده حامي رييس جمهور منتخب
مطهری: |
۰۴ مرداد ساعت ۱۱:۴۷ |
|
http://www.icana.ir//KM_media/image/...27508_orig.jpg |
سیاست دولت احمدینژاد چراغ سبز به بیحجابها بود/ دولت روحانی این روند را ادامه ندهد
عضو کمیسیون فرهنگی با بیان اینکه نظارت بر پوشش اسلامی و برخورد قانونی وظیفه دولت است، گفت: دولت روحانی اگر بخواهد روند فعلی را در حوزه عفاف و حجاب ادامه دهد، به عنوان نماینده مجلس اعتراض خواهم کرد. |
به گزارش گروه دریافت خبرخبرگزاری خانه ملت؛ علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به ضرب و شتم یک خانم محجبه هنگام امر به معروف و نهی از منکر گفت: وقتی سیاست دولت مخصوصا توسط شخص آقای احمدینژاد بارها چراغ سبز به بدحجابی و بیحجابی نشان میدهند و یا اینکه ایشان در پاسخی که به سوال مسئله قانون عفاف و حجاب میدهند، تقریبا اینگونه مسائل را مسخره میکنند نتیجه این رویکردها اینگونه حوادث خواهد بود.
وی افزود: با استمرار رویکرد غلط در حوزه حجاب و عفاف، افرادی که در این مسایل سهل انگار هستند، جری و طلبکار خواهند شد.
مطهری با بیان اینکه از سال 85 راجع به دیدگاه لیبرالی دولت در حوزه فرهنگی هشدار داده بود، گفت: قبل از اینکه وارد مجلس شوم، بحث لیبرال بودن دولت در حوزه فرهنگی را مطرح کردم و بعد از ورود به مجلس نیز این موضوع را گفتم اما متاسفانه طرفداران متعصب دولت با این حرفها مخالفت میکردند و امروز همانها دارند حرفهای ما را تکرار میکنند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ضرب و شتم و برخورد با کسانی که امر به معروف و نهی از منکر میکنند حاصل رویکرد فرهنگی دولت است، گفت: متاسفانه هیچگونه نظارتی برای پوشش اسلامی در جامعه امروز ما وجود ندارد و گاهی با صحنههای ناهنجار مواجه می شویم در حالی که وظیفه دولت است تا ضمن نظارت بر پوشش اسلامی در جامعه با موارد ناهنجار برخورد مناسب داشته باشد.
وی با بیان اینکه با وجود دولت احمدینژاد نمیتوان کاری برای دفاع از امر به معروف و نهی از منکر و برخورد با ناهنجاریهای اخلاقی کرد، اظهار داشت: اگر این مسائل را مطرح کنیم آقای احمدینژاد میآیند در پاسخ میگویند که مردم ما گل و چنین و چنان هستند و خودشان همه چیز را رعایت می کنند. خب، حرف ما همین است که همین مردم گل، گاهی به شکل نامناسب در جامعه ظاهر میشوند.
مطهری با بیان اینکه طبق دستور اسلام، دولت وظیفه دارد بر پوشش اسلامی نظارت کند، تاکید کرد: آن مرحله از امر به معروف و نهی از منکر که مستلزم برخورد قانونی است وظیفه دولت است نه وظیفه مردم. دولت متاسفانه این حکم را قبول ندارد و تاکنون از زیر بار این حکم شانه خالی کرده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، نماینده مردم تهران در مجلس در پاسخ به این سوال که آیا فکر میکند که در دولت یازدهم شرایط فرهنگی کشور تغییر خواهد کرد، اظهار داشت: دولت آینده هم باید سیاستهای درست فرهنگی داشته باشد چون اگر بخواهد روند فعلی را ادامه بدهد ما به عنوان نماینده مجلس اعتراض خواهم کرد./
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TERRORIST
سلام
این پست اول
این پست دوم
این پست سوم
در کوچه چو می روی به مکتب
معقول گذر کن و مودب
چون با ادب و تمیز باشی
پیش همه کس عزیز باشی
کم گوی و مگوی هرچه دانی
لب دوخته دار تا توانی
زنهار مگو سخن بجز راست
هرچند تو را در آن ضرر هاست
پسرم ربطش به تاپیک قبلی است که جناب کمان ابرو تاپیک جدید رو زدند
-
درود بر جناب kamanabroo گرامی و سایر عزیزان
موضوع بسیار خوبی رو پایه گذار بودید که جای تشکر داره
در این خصوص یه پیشنهاد داشتم که تصمیم گیری در رابطه اون منوط به نظر مدیران تالار مذهبی خواهد بود
اگه امکانش هست یه معرفی از اون شهید بزرگوار در کنار وصیت نامه شون در این مورد (در همین تاپیک یا تاپیکی به موازات اون) داشته باشید
خیلی از این شهیدان بزرگوار هنوز هم ناشناخته هستند که به عنوان مثال نام خلبان شهید عباس دوران یبیشتر تداعی کننده سفر رفتن به سمت جاده هراز و فیروزکوه و شماله! و کم نداریم از این دست موارد
مسلماً اگر این عزیزان شناخته شده تر باشند بهتر میشه برای بیان وصایاشون و بالا بردن اثر پذیری اون تلاش کرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مازرون
درود بر جناب kamanabroo گرامی و سایر عزیزان
موضوع بسیار خوبی رو پایه گذار بودید که جای تشکر داره
در این خصوص یه پیشنهاد داشتم که تصمیم گیری در رابطه اون منوط به نظر مدیران تالار مذهبی خواهد بود
اگه امکانش هست یه معرفی از اون شهید بزرگوار در کنار وصیت نامه شون در این مورد (در همین تاپیک یا تاپیکی به موازات اون) داشته باشید
خیلی از این شهیدان بزرگوار هنوز هم ناشناخته هستند که به عنوان مثال نام خلبان شهید عباس دوران یبیشتر تداعی کننده سفر رفتن به سمت جاده هراز و فیروزکوه و شماله! و کم نداریم از این دست موارد
مسلماً اگر این عزیزان شناخته شده تر باشند بهتر میشه برای بیان وصایاشون و بالا بردن اثر پذیری اون تلاش کرد
من به شدت با قرار دادن وصیت نامه ی شهدا درین تاپیک مخالفم
و باید در تاپیک دیگه ای قرار داده بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
تشیع علوی و تشیع صفوی اصولا دو بار معنایی هستند برای تفکیک معارف نه اینکه در واقعیت مکتبی به نام صفوی یا علوی جدا از هم وجود داشته باشه
دکتر شریعتی در این کتاب شیعه ای که صفویان به عنوان مذهب رسمی اعلام کردن رو در مقابل شیعه ای که علویان آوردن قرار داده. اسم کتاب هم بیانگر این مطلب هست حالا با نیت و قصد دکتر شریعتی کاری ندارم. صفویان مذهب شیعه را در ایران مذهب رسمی اعلام کردن و این مذهب همان مذهبی بود که پیامبر صلی الله علیه و آله معرفی کرده بودند. حالا برخی مسائل وارد شده این دلیل بر این نمیشه که صفوی مذهبی رو آورده که در مقابل مذهب معرفی شده توسط پیامبر(ص) باشد.
بیان کردن اینکه برخی چیزا انحراف هستن دلیل نمیشه که بخواهیم مذهب را دوگانه جلوه بدیم در تمامی موضوعاتی که خواستن انحراف وارد کنن به موضوع کاری نداشته اند انحرافات رو معرفی کرده اند اما دکتر شریعتی مستقیم موضوع رو نشونه رفته. از همین نکته به نشناختن عمق مطالب مذهبی توسط شریعتی می توان رسید.دکتر شریعتی دین رو هم مثه بقیه موضوعات تلقی میکرده در حالی که مسألۀ دین یک مسألۀ بسیار حساسی است تا آنجا که مولا امام صادق علیه السلام می فرمایند که از فتوا دادن بپرهیز همانگونه که از شیر درنده فرار میکنی.حکم دادن و حتی بیان بیان مسائل دینی ظرافت میخواهد کار هرکسی نیست. کارشناس خبره میخواهد. گاه میبینیم که در طول تاریخ کارشناسان هم راه خطا در این مورد رفته اند و آخرت خود را به باد داده اند.از قاضی شریح بگیر تا برخی کارشناسان عصر کنونی و... . عمربن سعد هم عالم به حساب می آمد چه برسه به جامعه شناس.
سوءتفاهم نشه بنده نمیگم شریعتی مثه عمربن سعد و... بود. نه منظورم اینه که دین کارشناس خبره می خواهد و حتی بعضی زمانها کارشناسان راه خطا پیش رفته اند چه برسه به بقیه. چون شریعتی مسائل دینی رو واقعا عمقی نمیشناخت و از آثار حرفها و ... را در روی خواننده خبر نداشت بلکه خودش حرفایش رو طوری میزد تا خواننده را مجذوب کند.
دکتر شریعتی آگاهی هایی رو به اجتماع داده و کسی منکرش نمیشه اما در مسألۀ دین نمیشه به حرفهای یک جامعه شناس استناد کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
چرا که پزشکی یه علم تخصصی هست در صورتی که دین چیزی هست که تمام زندگی مون با آن ارتباط دارد و هرکس اجازه ی تفکر در این باب رو دارد
کسی منکر تفکرات نیس.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
چرا که برای شناخت دین حتما نباید رفت در مکان به خصوصی ، مطمئنا اسلام شناس کسی هست که به معارف اصیل آگاهی پیدا کند چه با مکتب چه بی مکتب
اسلام شناس واقعی کسی است که مطالعاتی در تمامی زمینه های دینی داشته باشد و تقریبا احاطۀ کامل بر قرآن و احادیث داشته باشد.حالا اگر رشته تحصیلی رو بگذاریم کنار حداقل باید سالیان سال رشتۀ خود را رها کرده باشد و دنبال دین راه افتاده باشد که این شکلی رسیدن خیلی سخته چون یکی را میخواهد که راهنماش باشه در جاهایی که تحصیل میشه بهش راه استنباط و ... رو نشون میدن و عقل هم حکم میکنه که یک استاد راهنما در تمامی دروس داشته باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
باید با منطق و عقل مقایسه نه اینکه برویم بگردیم ببینیم درس و رشته ی تحصیلی اش چه بوده در صورتی که حوزه ی مطالعاتی هر فرد هست که باعث میشه به خودش اجازه بده اظهار نظر کنه
ما هم میگیم حوزۀ مطالعاتی مشخص میکنه. حوزۀ مطالعاتی دکتر شریعتی جامعه شناسی بوده. بنده و شما و دوستان که داریم بحث میکنیم همه داریم نظر میدیم و این نظر دادن عیبی نداره اما کسی نمیتونه به نظرات ما استناد کنه چون عمقی با مسأله آشنا نیستیم. تاثیرات و... رو نمیدونیم. از دستورات کامل خدا و ... آشنا نیستیم. دکتر شریعتی هم مثه ما در مسألۀ دین نظر داده و نظریاتش در دین به اندازه نظریات ما ارزش داره نه بیشتر و نه کمتر چون کارشناس نیست.کدام کارشناس خبره به حرفهای دکتر شریعتی در دین استناد میکنه؟هیچ فردی.
اینکه بگیم فلان قشر با فلانی دشمن هستن درست نیست.چون نگرانی یک قشر د
لسوز در هر رشته ای بخاطر انحراف تخصص خودشون هست و همان انحرافاتی است که شریعتی بهشون اشاره کرده اما غافل از اینکه خودشون هم در جاهایی راه خطا رفته. کارشناسان دینی ما آنقد خبره و بزرگ بوده اند که جایی برا نظرات شریعتی در مورد مسائل دینی وجود ندارد. اما آگاهی های اجتماعی که به مردم داده اند قابل تحسین است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
اگر بخواهیم اینگونه تفکیک ها رو انجام بدهیم باید بیاییم به جناب مطهری بگیم شما که درس حوزه خوانده اید
خب ایراد هم دقیقا همین جاست که مفهوم حوزه رو بیشتر جماعت نمی دانند و فکر میکنند حوزه یعنی بیان اینکه بهشت و جهنم چه ویژگیهایی دارد.
وقتی ما در مورد رشته خودمون میخواهیم وارد بشویم اولین موضوعی که باهاش روبرو می شویم سیر تحولات تاریخی رشته خودمون هست. حالا به بایدها و نبایدهای و نیازها و... هر فرد کی جوابگوست؟ مکتب. وقتی ما داخل مکتب اسلام هستیم به تمامی بایدها و نبایدهامون باید مکتب اسلام جواب بده. وقتی اسم مکتب و مذاهب دینی و ادیان پیش میاد تمامی دورانها رو در نظر میگیره. شهید مطهری(ره) یه دین شناس بود که به تمامی بایدها و نبایدهای مکتب و دین آشنا بود و چنین کارشناسی اگر از تاریخ آشنایی نداشته باشد که اسمش کارشناس نمی شود.
هر رشته ای سیر تحولات تاریخی خود را بررسی میکند و تمامی سیر تحولات تاریخی در داخل مکتب هست و کارشناس مکتب حتما کارشناس تاریخ هم هست چون بزرگان مکتب تاکید کرده اند که با تاریخ آشنا بشین و بخونین و... مطهری یک تاریخ شناس واقعی است.اگه نبود کارشناس نمیشد.
پس مکتب تمامی علوم رو در نظر میگیرد و در مسائل علوم انسانی به طور تخصصی وارد می شود مخصوصا تاریخ .
-
قسمتی از وصیت شهید بابایی به همسرش:
«ملیحه جون در این دنیا فقط پاکی، صداقت ،ایمان ، محبت به مردم ، جان دادن در راه وطن ، عبادت باقی می ماند. تا می تونی به مردم کمک کن . حجاب ، حجاب را خیلی زیاد رعایت کن .»
نام : عباس بابایی
نام پدر : اسماعیل
تولد : ۱۴ آذر ۱۳۲۹
محل تولد : قزوین
راه یابی به دانشکده خلبانی نیروی هوایی : ۱۳۴۸
اعزام به آمریکا جهت تکمیل دوره خلبانی : ۱۳۴۹
بازگشت به ایران : ۱۳۵۱
فرماندهی پایگاه هشتم هوایی اصفهان (ارتقاء از درجه سروانی به درجه سرهنگ دومی) : ۷/۵/۱۳۶۰
معاون عملیات نیروی هوایی تهران (ترفیع به درجه سرهنگ تمامی) : ۹/۹/۱۳۶۲
افتخار به درجه سرتیپی : ۸/۲/۱۳۶۶
تاریخ شهادت : ۱۵ مرداد ۱۳۶۶
محل دفن : گلزار شهدای قزوین
طول مدت حیات : ۳۷ سال
نحوه شهادت : اصابت گلوله به پیکرش در حین انجام عملیات برون مرزی
-
شهیدمصطفی ردانی پور:
«خواهرم! سرخی خونم را نزد سیاهی چادرت به امانت می گذارم، پس امانت دار خوبی باش.»
-
شهید فرامرز حقگو( شهید ظهر عاشورا):
«حجاب اسلامی خود را کاملاً حفظ کنید چون که حجاب تو ای مادر و ای خواهر کوبنده تر از خون من می باشد.»
شهید محمدعلی فرزانه:
«خواهرم! زینب گونه حجابت را که کوبنده تر از خون من است حفظ کن.»
شهید علی اصغر عدالتیان:
«خواهران عزیز، حجاب خود را حفظ کنید، شما باید در مقابل شایعه پراکنی ها و بی حجابی ها مبارزه کنید و رسالت زینبی را در جامعه ایفا کنید.»
-
شهید عبدا... رحمانی منش:
«خواهرانم مبادا حجابتان را فراموش کنید، چون ما سربازان به خاطر حجاب و حفظ مملکت و دین با دشمن می جنگیم.»
شهید نادر علی اکبرنژاد:
«به خواهرانم بگو که اگر از من بدی دیدند مرا ببخشند و همیشه حجاب خود را حفظ کنند چون ما برای ناموس می جنگیم.»
شهید علی آقا باقری:
«وصیت من به خواهرانم این است که در شهادت من مثل زینب(س) عمل کنید و حجاب که اصلی ترین مسئله است را رعایت کنید که حجاب حمایت از خون شهداست.»
شهید اسماعیل اسکندری:
«و شما خواهران حجاب خود را حفظ کنید که حجاب شما سلاح شماست. »
شهید داود عبداللهی:
«خواهر جان، حجابت را حفظ کن تا جزو یاران خدا باشی، اگر می خواهی در دنیا سرافراز شوی، حجابت را حفظ کن. »
شهید علی رضائیان شهیدی بودند که سر مبارکشان از بدنشان جدا شده بود که وصیتش رو برادر کمان ابرو گذاشته اند
-
سلام[golrooz] با اجازه از جناب کمان ابرو [shaad]
-از خواهران گرامی خواهشمندم كه حجاب خود را حفظ كنند، زیرا كه حجاب خون بهای شهیدان است.
«شهید علی روحی نجفی»
-ای خواهرم: قبل از هر چیز استعمار از سیاهی چادر تو می ترسد تا سرخی خون من.
«شهید محمدحسن جعفرزاده»
-توصیه ای كه به خواهران دارم این است كه اگر می خواهند خون شهیدان را پایمال نكنند، این
است كه حجاب خود را حفظ كنند.
«شهید آبیاران»
-وصیت من به خواهرانم این است كه در شهادت من مثل زینب(س) عمل كنید و حجاب كه
اصلی ترین مسئله است را رعایت كنید كه حجاب حمایت از خون شهداست.
«شهید علی آقا باقری»
-------------------------------------------------------------------------
[golrooz]روحشان شاد یادشان گرامی[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
من به شدت با قرار دادن وصیت نامه ی شهدا درین تاپیک مخالفم
و باید در تاپیک دیگه ای قرار داده بشه
چرا عزیز؟ این تاپیک آخه برا این که وصیت نامه ها گذاشته بشه ایجاد شده