سلام جناب 488
این نقل قولی که از شما کردم بعنوان یک بحث جدا از بحث اصلی تاپیک کاملا درست است یعنی ارتباطی با نظر من یا خانم نارون بابت جناب فروید نداره ،
توضیح میدم براتون؛ ببینید همیشه در طول تاریخ با رفتار جنسی برخوردهای مختلفی شد و نظریات مختلفی داده شد
عده ای گفتند باید آن را سرکوب کرد (بعضی ادیان، این مورد تایید نیست چون این غریزه مثل بقیه غرایز باید باشد) )
عده ای مثل فروید گفتند نباید آنرا مهار و سرکوب کرد باید آن را لجام گسیخته ارضاء نمود. (تا اینجا مثل شما با نظر فروید مخالفم)
دین اسلام در این مورد نظرش بر این است که باید اعتدال رعایت شود نباید سرکوب شود و نباید لبریز شود. بلکه در چارچوب خانواده باید ارضاء گردد( احتمالا هم نظریم)
حال چرا فروید با این نظرش جناب فروید خوانده می شود برای اینکه این یک نظریه بود و مثل بقیه نظریاتی که در دنیا مطرح شد پیروانی داشته و نداشته،
ولی همانطوریکه قبلا عرض کردم نظریات مکانیزم های دفاعی که ایشان مطرح کردند (در حد نظریه) و بعدها دخترشان آنا فروید آن را بسط و توضیح دادند بسیار کاربردی و مؤثر است،
و یا بحث نهاد و من و فرامن را نباید نادیده گرفت .
جناب آقای 488 همچنان پیشنهاد می کنم کتاب نگاهی به روان شناسی اسلامی که زیر نظر آیت الله غروی و حجه الاسلام دکتر مسعود آذربایجانی نوشته شده است را بخوانید.
در این کتاب خیلی خوب وضعیت موجود و مطلوب روان شناسی در جامعه علمی ما را از سه دیدگاه :
1. علم روان شناسی موجود غربی کافیست؛
2. روان شناسی غربی بطور مطلق مردود است؛
3. نگاهی میانه بین پذیرش مطلق و طرد مطلق. مورد بررسی قرار میدهد.
پیروز و سربلند باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)