سلام. جهان غرب با الگو قرار دادن صنعت پرنو گرافی فقط دنبال از هم پاشوندن خانواده هاست. قابل توجه شما دو بانوی محترم و گرامی(نارون1- مدیر تالار) از اون زمان که ما انقلاب کردیم اروپایی ها و آمریکایی ها طرح تجزیه کشور ما رو تو دستور کار خودشون
قرار دادند. اما به لحاظ تغییر مساحت جرافیایی کشور دیدن از این لحاظ کاملا دست بسته اند، رو آوردند به جنگ نرم که واقعا هم تا حالا کاملا موفق بودند. با ارائه یک نظریه به نام روانشناسی که حاضرم هر طور شما بخواهید ثابت کنم که علم نیست.
متاسفانه کاملا ذهن مشغول و سردرگم ملت ما رو بیش از پیش مشوش کردند. در ضمن امام حسین(ع) خطاب به لشگر عمر سعد فرمودند: شکم هایتان از مال حرام پر شده است که حرف من در شما اثر نمیکند. اونها حرف امامشون رو نفهمیدند و دیدید که چه بلایی سرشون اومد. مگه در حال حاضر هم مقام معظم رهبری نگفتند که :
من دربارهى علوم انسانى گلایهاى از مجموعههاى دانشگاهى کردم -بارها، این اواخر هم همین جور- ماعلوم انسانىمان بر مبادى و مبانى متعارض با مبانى قرآنى و اسلامى بنا شده است. علوم انسانى غرب مبتنى بر جهانبینى دیگرى است؛ مبتنى بر فهم دیگرى از عالم آفرینش است و غالباً مبتنى بر نگاه مادى است. خوب، این نگاه، نگاه غلطى است؛ این مبنا،مبناى غلطى است. این علوم انسانى را ما به صورت ترجمهاى، بدون اینکه هیچگونه فکرتحقیقىِ اسلامى را اجازه بدهیم در آن راه پیدا کند، میآوریم تو دانشگاههاى خودمان و در بخشهاى مختلف اینها را تعلیم میدهیم؛ در حالى که ریشه و پایه و اساس علوم انسانى را در قرآن باید پیدا کرد. یکى از بخشهاى مهم پژوهش قرآنى این است. باید در زمینههاى گوناگون به نکات و دقائق قرآن توجه کرد و مبانى علوم انسانى را در قرآن کریم جستجو کرد و پیدا کرد. این یک کار بسیار اساسى و مهمى است. اگر این شد، آنوقت متفکرین و پژوهندگان و صاحبنظران در علوم مختلف انسانى میتوانند بر این پایه و براین اساس بناهاى رفیعى را بنا کنند. البته آنوقت میتوانند از پیشرفتهاى دیگران،غربىها و کسانى که در علوم انسانى پیشرفت داشتند، استفاده هم بکنند، لکن مبنا بایدمبناى قرآنى باشد. قابل توجه شما بانوان محترم و گرامی(نارون1 و مدیر تالار): هر کس به وقت یاری رهبرش در خواب باشد زیر لگد دشمنش بیدار میشود. مدیر محترم تالار منم به شما توصیه میکنم غررالحکم رو بخونید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)