اقای ابراهیمی با احترامی که برای شما قایل هستم چون این رو با صراحت نوشتید بگذارید من هم با یکم صراحت بنویسم.چرا ما انسانها به خصوص ما ایرانی ها برای همه تصمیم میگیریم حتی جای خدا .ما حق نداریم در مورد تیپ شخصی نظر بدهیم همین که یک ایرانی است کافی است و جای بسی افتخار که او جز نخبگان جهان است چرا با اینگونه سخن گفتن میخواهید اصل کار او را زیر سوال ببرید؟چند نفر از نخبگان کشور ما مطابق میل شما لباس میپوشند یا عمل میکنند اصلا چند درصد از مردمان جهان مطابق شما و اعتقادات شما رفتار میکنند؟اگر قرار باشد که همه انسانها اینگونه سخن بگویند که هیچ احترامی باقی نمیماند؟اقای ابراهیمی گرامی قرار نیست همه همانند شما لباس بپوشند, اعتقادت یکسانی داشته باشند و لباس مورد علاقه شما رو بپوشند.در تشییع 175 پروانه غواصمان دیدیم که ادمها با لباسهای مختلف امدن چون دلهای پاکی داشتند.بهتر نیست به جای اینگونه سخن گفتن به همه عقاید احترم بگذاریم همانند بزرگان دینمام حضرت محمد(ص) مانند حضرت علی(ع)
.خدا با همه ادمهای روی زمین حرف میزند فرقی نداره ایرانی باشی یا نه/فرقی نداره ساده هستی یا با لباس متفاوت.البته ببخشید من اینطوری و با صراحت نوشتم چون باید این رو میگفتم چون بهترین دوستان من پوششی شبیه من ندارن ولی دلهای پاکی به پاکی اسمان دارن.لطفا کمی فکر کنیم.من هم مانند شما به اسلام و عقایدم پایبندم ولی دیدها رو عوض کنیم تا بتوانیم این فاصله عمیق رو کم کنیم
علاقه مندی ها (Bookmarks)