دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: دانشمند ایرانی(ناسا)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    مهنسی هوافضا
    ارسال تشکر
    868
    دریافت تشکر: 1,091
    قدرت امتیاز دهی
    393
    Array

پیش فرض پاسخ : دانشمند ایرانی(ناسا)

نقل قول نوشته اصلی توسط حسنعلی ابراهیمی سعید نمایش پست ها
    چرا خودش را اینطوری بزک کرده
    خنده دار هست
    برای یک ایرانی پسندیده نیست این رفتارها
    اقای ابراهیمی با احترامی که برای شما قایل هستم چون این رو با صراحت نوشتید بگذارید من هم با یکم صراحت بنویسم.چرا ما انسانها به خصوص ما ایرانی ها برای همه تصمیم میگیریم حتی جای خدا .ما حق نداریم در مورد تیپ شخصی نظر بدهیم همین که یک ایرانی است کافی است و جای بسی افتخار که او جز نخبگان جهان است چرا با اینگونه سخن گفتن میخواهید اصل کار او را زیر سوال ببرید؟چند نفر از نخبگان کشور ما مطابق میل شما لباس میپوشند یا عمل میکنند اصلا چند درصد از مردمان جهان مطابق شما و اعتقادات شما رفتار میکنند؟اگر قرار باشد که همه انسانها اینگونه سخن بگویند که هیچ احترامی باقی نمیماند؟اقای ابراهیمی گرامی قرار نیست همه همانند شما لباس بپوشند, اعتقادت یکسانی داشته باشند و لباس مورد علاقه شما رو بپوشند.در تشییع 175 پروانه غواصمان دیدیم که ادمها با لباسهای مختلف امدن چون دلهای پاکی داشتند.بهتر نیست به جای اینگونه سخن گفتن به همه عقاید احترم بگذاریم همانند بزرگان دینمام حضرت محمد(ص) مانند حضرت علی(ع)
    .خدا با همه ادمهای روی زمین حرف میزند فرقی نداره ایرانی باشی یا نه/فرقی نداره ساده هستی یا با لباس متفاوت.البته ببخشید من اینطوری و با صراحت نوشتم چون باید این رو میگفتم چون بهترین دوستان من پوششی شبیه من ندارن ولی دلهای پاکی به پاکی اسمان دارن.لطفا کمی فکر کنیم.من هم مانند شما به اسلام و عقایدم پایبندم ولی دیدها رو عوض کنیم تا بتوانیم این فاصله عمیق رو کم کنیم

2. 4 کاربر از پست مفید میترا پوررحیم سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع