دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 49

موضوع: خرافه ی "بزنم به تخته!"

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار اقتصاد
    ارسال تشکر
    2,623
    دریافت تشکر: 2,398
    قدرت امتیاز دهی
    778
    Array
    plarak12's: جدید145

پیش فرض پاسخ : خرافه ی "بزنم به تخته!"

نقل قول نوشته اصلی توسط mamadshumakher نمایش پست ها
    بله من میدانم عقل ما محدود هست.در واقع ما هیچی نیستیم.
    باید این موضوع را هم در نظر داشت که با گذشت زمان و پیشرفت علم ممکن هست خیلی چیزها که فکر میکردیم وجود دارد هم اثبات شود که وجود ندارد.

چطور وقتی ساز و کار مشخصی از چشم زخم نمیدانیم برای ان نسخه میپیچیم و نسخه های دیگران را رد میکنیم.

من مشکلی با وجود و یا عدم وجود چشم زخم ندارم.
    مشکل من اینجاست که در این مقاله لمس کردن چوب و اویزان کردن مهره هیا ابی رو رد کرده اما خواندن ایاتی از قران رو راهکار دونسته.در حالی که هیچ تعریفی از چرایی انتخاب این راهکار نداره.و اصلا ماهیت چشم زخم رو هم نمیدونه.

اگر بحث انرژی باشه که هر کسی به یه شکل اونو تعریف میکنه منم میگم مهره های ابی انرژی های منفی رو منحرف میکنه.

نکته بعدی

اینجا نشانی از ذات خبیث و حسود فرد متعجب بیان نکرده.
    درحالی که در جای دیگه گفتید چشم زخم انرژی منفی حاصل از افراد خبیث و جسود و ... هست.

و همچنین اینجا:

محمد جون بازم که سرپیچه داری تند میری ارم تر بابا میبریمون ته دره
    پست قبل منو خوندی ، یاشه این دفعه دیدمت یه چشمه عملیشو برات میارم تا دیگه سرپیچ تند نری
    درضمن درباره همین روایت امام صادق (ع) و دیگر روایات معتبر من اثباط عملی علمی و حسی دارم که اگه خواستی همشو روت پیاده میکنم
    امتحانش مجانیه
    اما از شوخی گذشته شک نکن که همین ذکر فوق یا اذکار دیگه که جاش نیست توضیح بدم از ظریف ترین و دقیقترین قواعد برخوردارن ،حالا تو اسمشو بزار قواعد علمی و ...
    از همین داستان شهادت اب بگیر تا معنا و نفوذ معنوی الفاظ و ... که باید حضوری برات توضیح بدم ....
    بنظرت چرا ما اول هر کاری میگی بسم الله الرحمن الرحیم (بنام خداونده بخشنده و مهربان ) و مثلا چرا نمیگیم بسم الله القاسم الجبارین
    خودت فکر کن ، من حال نوشتن ندارم دیگه ...

این ی چشمش بود
    حالا تو بیا فقط با این مدل احادیث و اذکار رو با ابر انرژی ویا تلقین و ... بررسی کن البته این تنها ی دلیله و اصلا ارزش دین و ... به این نیست اصلا حرف دین این نیست که تو بیا اینو بگو اینجا
    و اینو نگو وروزی 7نوبت دلاراست شو...
    (البته همین دلاراست فلسفه داره که دکتر فرهنگ میگفت توبرزیل داشتم سخنرانی میکردم برا غیر مسلمونا و موضوع راه های موفقت بود و تمام روشها ی علمی موفقیت که امروزه در جهان تدریس میشه و ... رو داشتم توضیح میدام تهش گفتم ما تو دینمون چیزی داریم بهش میگیم نماز و همه همه این ها توش هست و در روز اجراشون میکنیم وبراشون چندتا مثال و ... زدم یهو تو سالن صدای حق حق گریه پرشد و ... )
    وقتی چندتا از این نمونه هارو تو جمع ما که همه مون مثلا مسلمون بودیم گفت اب از لب لوچمون سرازیر شد و فهمیدم ک واقعا چقدر ما بیمعرفتیم و علارغم این همه تاکید قران به تعقل تفکر و سیر در وسفر در تاریخ وجهان و ... بازم دوزار برا خودمونن و عقایمون و حقیقت تلاش نمیکنیم و غرق روزمرگی و عادات شدیم و هراز گاهی از روی جو زدگی نعره هایی از روی جهل سر میدیم

حرف دین رو باید تو اثار مطهری ها دید برا همین اکثر اوقات شهید مطهری شدیدا درباره ترویج دین به شکل سطحی و عوامانه مخالفه و اگر ببینی مخاطب بحثش عموما افراد تئوریسین و ... هست و همواره با دلایل کاملا منطقی و عقلی اون هارو به تفکر و اندیشمندان و تئوریسین ها مختلف لاییک و ... رو به چالش و دعوت ب مناظره میکنه .... با این ک نوشته ها و حرفاش برای سالیان پیشه اما واقعا از زمان زمان خودش خیلی جلوتره .... حالا حضوری باهم بحث میکنیم .... هواست به بورسم باشه ... یاد بگیر منو مهدی باهات کار داریم
    ویرایش توسط plarak12 : 23rd October 2014 در ساعت 05:17 PM دلیل: هیچی دوباره خوندم دیدم کم داره کاملش کردم :))

خواهی نشوی رسوا ، همرنگ شرافت شو ... !
    بورس به همین سادگی {آموزش مقدماتی}

2. 6 کاربر از پست مفید plarak12 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)