سلام
ممنون بابت این که وقت گذاشتید و نظرات حقیر را خواندید
ببخشید ولی من از این سخن شما که گفتید "خانم های حاضر در برنامه بقچه پیچ شده و زبانشان غلاف شده" آزرده شدم که بنده این را توهین می دانم نه انتقاد . راستش منظور این پاراگرافتان را به خوبی متوجه نشدم ...
بهتر است این بحث را کنار بگذاریم چون تعداد این افراد با این پوشش انگشت شمار می باشد و نیمی از جامعه را تشکیل نمی دهد ...
درست است ...
برادر گرامی بنده کی چنین حرفی زدم ؟ شما گفتید یک زن خود باید برای خود تصمیم بگیرد و من گفتم در همه موارد این درست نیست ... حقیر کی زن را مظهر هبوط شیطان و ... قلم داد کردم ؟؟؟؟؟؟؟ ناسلامتی خود خانم هستم ....
بنده خود را مملوک و شهروند ضعیف زیر دستان نرینه خود می پندارم ؟ (ببخشید ها ولی کل این جمله آدم را به خنده وا می دارد )
شما از کجا چنین مطلبی را متوجه شدید ؟ که اگر صحیح بود مگر خود شما مذکر نیستید ؟ باید لابد ساکت می شدم و سر تعظیم فرود می آوردم که صحیح است ، صحیح است ...
شستشوی مغز زنان مملکت ما ؟ و لابد بنده هم یکی از آن ها هستم ؟ برادر گرامی نمی شود همینطور پشت سر هم و از روی هوا تهمت زد ... کار ناپسندی است و گرنه ماهم بلدیم بگوییم شما شستشوی مغزی ماهواره ها و ضد دین ها و ... هستید ... ولی نمی گوییم ...
دیگر وارد زندگی خصوصی مردم نشوید
خوش حال میباشم
من هم همینطور
چه کس می گوید مرد برتر از زنی است که شش سال از لحاظ سنی هم از وی بزرگ تر است ؟ مگر قرآن نگفته است که زن و مرد برترند مگر از لحاظ تقوی ؟ حقیر نمی دانم کجای صحبت های بنده را شما اشتباه برداشت کرده اید که این گونه صحبت می کنید ؟
شما از بحث اولیه دور شدید ...
حقیر دیگر حاضر به پاسخ دادن به شما نیستم ...
هرچه می خواهم جانب ادب را رعایت کنم ... نمی شود ... آدم خیلی خوبی هم که باشی ظرفیت یک جا تمام می شود ... دیگر طاقت تهمت ندارم :
شما بدون هیچ دلیل و سندی بنده را متهم به شستشوی مغزی کردید و هزار چیز دیگر ؟ شرم نمی کنید ؟
باشد
صبر می کنیم ببینیم آن دنیا چطور از خود دفاع کرده و جواب تهمت هایی را که به بنده زدید می دهید
حالا این که در کشور های مختلف اسلامی آمار تجاوز بالاست (که البته در ایران خیلی هم بالا نیست) بخاطر این است که در کشور های غیر اسلامی زن به اجبار به این سمت نمی رود و آن اسم دیگری دارد ... محض اطلاع
پ ن : بنده جواب همه نوشته هایتان را دادم ولی چون طاقت تهمت ندارم دیگر وارد این تاپیک نمی شوم ... شما هم اگر ادعای روشن فکری دارید حداقل تهمت نزنید ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)