دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 121

موضوع: ترویج پوشش نامرسوم دو زن در تلویزیون (+عکس)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار مذهبی
    رشته تحصیلی
    معلمی دبستان....
    ارسال تشکر
    4,124
    دریافت تشکر: 2,447
    قدرت امتیاز دهی
    1268
    Array
    مهندس نوجوان's: جدید71

پیش فرض پاسخ : ترویج پوشش نامرسوم دو زن در تلویزیون (+عکس)

نقل قول نوشته اصلی توسط نو آور نمایش پست ها
    خانم مهندس نوجوان گرامی؛

ممنون که وقت گذاشتید و نظر دادید. می فرمائید توهین به مقدسات ناپسند است. آری بر منکرش لعنت. من خودم طرفدار آزادی و تنوع افکار و احترام به عقاید هستم. وقتی می گویم «برداشت تنگ نظرانه و قالبی»، این یک انتقاد است و نه سخنی موهن. دقت کنید کنید که در اینجا دو مسئله وجود دارد؛ اول اینکه انتقاد با توهین فرق دارد و دوم هم این مسئله که آیا برداشت شخصی هر فرد و گروهی از مذهب (چه افراطی، چه تفریطی و چه معتدل)، در حکم مقدسات و لذا انتقاد ناپذیر است؟ یعنی آیا هر کسی مجاز است برداشت شخصی برآمده از ذهن خود را، رنگ و لعاب دینی داده و با چسب دوقلو به مذهب بچسباند و در پی آن، بلادرنگ حصاری از تقدس هاله گون به دور آن ترسیم نماید و هر منتقدی را توهین گر،کافر، ملحد و یا رافضی بداند؟ با این حساب؛ ما باید به برداشتهای شخصی ملا محمد عمر، ابوبکر البغدادی، علمای مدرسه حقانی، انجمن حجتیه و ... انتقادی نکنیم و فقط احترام بگذاریم؟

به نظر من، تحمیل این گونه پوشش به نیمی از جامعه، آشکارا محدود نمودن و عقیم گذاردن توانائیهای آنان است. یک زن به عنوان پرستار، خلبان، جراح، بازیگر، معمار، استاد دانشگاه، راننده، مجری و ... چگونه می تواند - به گفته شما - با یک دماغ و یک چشم، به انجام بهینه وظایف خود در اجتماع بپردازد؟ برای هر دستور دینی، حدی برای زیاده روی و آستانه ای برای قصور تعریف می شود. واقعا چرا ما باید از تندروانه ترین قرائت شخصی از دین، عقلا دفاع کنیم؟ از دیدگاه دینی هم؛ شنیده ام مطابق حکم بعض علما، اگر در حین طواف خانه خدا، زنی عمدا قرص صورتش را بپوشاند، باید قربانی کند تا حجش قبول شود. نمی شود ما به خدا بگوئیم حکم شما به اندازه کافی سختگیرانه نیست و من تشخیص می دهم باید این گونه و یا آن گونه باشد چون محیط خانوادگی و یا شهر من، این تایپ از حجاب را می پسندند.

اما فرموده اید یک زن عاقل و بالغ اگر سر لج افتاد...
    می گویم چرا از آن طرف نگاه نمی کنید؟ اگر مردان جامعه سر لج افتادند، آنوقت این زنان جامعه هستند که باید افسار هدایت آنان را در دست بگیرند و راهشان را اصلاح کنند
    . چرا فقط زن را مظهر هبوط شیطان و ترویج گناه قلمداد می کنید؟ در حالیکه در اکثر فجایع و تجاوزات، زن هیچ گناهی ندارد.در نگر من؛ اینکه شما ذهناً خود را مملوک و شهروند ضعیف زیر دست بستگان نرینه خود می پندارید،حاصل سالیان دراز اشاعه تفکر غالب مردسالارانه بر جامعه زنان ماست به ویژه که شستشوی مغزی زنان ما، از سنین کودکی آغاز می شود و ذهن ناپخته یک کودک، هر آنچه از محیط می گیرد، به صورت دگماتیک می پذیرد. در خلال سالهای بعد هم؛ اگر پختگی ذهنی و آگاهی دیر تر فرا رسد، به همین سطح فکری می رسیم که یک زن؛ با زبان خود می گوید که من، تحت سلطه مردان هستم چون ممکن است لج کنم و در نتیجه، دیگر عاقل و بالغ نباشم!(مبارزه با این رسوبات باستانی ذهنی و سنتها و باورهای قدیمه، سخت ترین نوع کارزار است، مثلا چند درصد احتمال می دهید بتوانید با موعظه، منطق و روشنگری علمی، رهبر بوکوحرام را از عقاید واپسگرایانه ذهنی اش رها کنید؟! )
    دقت کنید که من به هیچ وجه یله و رها بودن دختران (و پسران) جوان و یا دادن اجازه اشاعه هرزگی و اباحه گری را قبول ندارم اما، از منظر مقام انسانیت، نمی توانم انسانها را به دو نوع درجه 1 و 2 و یا مالک و مملوک و یا فرادست و فرودست تقسیم بندی کنم.

در مورد تجربه جهانی و سندیت آن هم؛ آمارها به خوبی گویا هستند. البته ما در ایران، آمار معتبر و بدون خدشه ای از نرخ وقوع تجاوزات جنسی را نداریم اما به هر روی، تنها کافیست جستجوی ساده ای در آرشیو اخبار مرتبط با کشورهای سنتی انجام دهید. مثلا:

http://fararu.com/fa/news/149997/%D9...88%D9%87%DB%8C

http://fararu.com/fa/news/188390/%D8...85%D9%8A%D9%86

http://www.islamtimes.org/vdcf01d0ew6dtma.igiw.html

http://www.momtaznews.com/%D8%AA%D8%...1%D8%A7%D9%86/

http://www.parsnaz.ir/news_detail_21074.html

سلام
    ممنون بابت این که وقت گذاشتید و نظرات حقیر را خواندید

ببخشید ولی من از این سخن شما که گفتید "خانم های حاضر در برنامه بقچه پیچ شده و زبانشان غلاف شده" آزرده شدم که بنده این را توهین می دانم نه انتقاد . راستش منظور این پاراگرافتان را به خوبی متوجه نشدم ...

بهتر است این بحث را کنار بگذاریم چون تعداد این افراد با این پوشش انگشت شمار می باشد و نیمی از جامعه را تشکیل نمی دهد ...
    درست است ...

برادر گرامی بنده کی چنین حرفی زدم ؟ شما گفتید یک زن خود باید برای خود تصمیم بگیرد و من گفتم در همه موارد این درست نیست ... حقیر کی زن را مظهر هبوط شیطان و ... قلم داد کردم ؟؟؟؟؟؟؟ ناسلامتی خود خانم هستم ....

بنده خود را مملوک و شهروند ضعیف زیر دستان نرینه خود می پندارم ؟ (ببخشید ها ولی کل این جمله آدم را به خنده وا می دارد )
    شما از کجا چنین مطلبی را متوجه شدید ؟ که اگر صحیح بود مگر خود شما مذکر نیستید ؟ باید لابد ساکت می شدم و سر تعظیم فرود می آوردم که صحیح است ، صحیح است ...

شستشوی مغز زنان مملکت ما ؟ و لابد بنده هم یکی از آن ها هستم ؟ برادر گرامی نمی شود همینطور پشت سر هم و از روی هوا تهمت زد ... کار ناپسندی است و گرنه ماهم بلدیم بگوییم شما شستشوی مغزی ماهواره ها و ضد دین ها و ... هستید ... ولی نمی گوییم ...
    دیگر وارد زندگی خصوصی مردم نشوید

خوش حال میباشم

من هم همینطور

چه کس می گوید مرد برتر از زنی است که شش سال از لحاظ سنی هم از وی بزرگ تر است ؟ مگر قرآن نگفته است که زن و مرد برترند مگر از لحاظ تقوی ؟ حقیر نمی دانم کجای صحبت های بنده را شما اشتباه برداشت کرده اید که این گونه صحبت می کنید ؟

شما از بحث اولیه دور شدید ...
    حقیر دیگر حاضر به پاسخ دادن به شما نیستم ...
    هرچه می خواهم جانب ادب را رعایت کنم ... نمی شود ... آدم خیلی خوبی هم که باشی ظرفیت یک جا تمام می شود ... دیگر طاقت تهمت ندارم :

شما بدون هیچ دلیل و سندی بنده را متهم به شستشوی مغزی کردید و هزار چیز دیگر ؟ شرم نمی کنید ؟
    باشد
    صبر می کنیم ببینیم آن دنیا چطور از خود دفاع کرده و جواب تهمت هایی را که به بنده زدید می دهید

حالا این که در کشور های مختلف اسلامی آمار تجاوز بالاست (که البته در ایران خیلی هم بالا نیست) بخاطر این است که در کشور های غیر اسلامی زن به اجبار به این سمت نمی رود و آن اسم دیگری دارد ... محض اطلاع

پ ن : بنده جواب همه نوشته هایتان را دادم ولی چون طاقت تهمت ندارم دیگر وارد این تاپیک نمی شوم ... شما هم اگر ادعای روشن فکری دارید حداقل تهمت نزنید ...
    در آستانه مهر قلم ها گوش تیز می کنند تا در دفتر انتظار اینگونه دیکته کنند ، ابری نیست ، ماه پشت ابر نیست ، او آمد ، او در باران آمد ...

2. 5 کاربر از پست مفید مهندس نوجوان سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)