من میخوام یه چیزی بگم از تجربم البته نمیدونم درسته یا نه بچه که بودم مسجد میرفتم همیشه صدای ما تو مسجد بود شلوغ بازیا وسط نماز دعوا کردنای بعدش که خانمای مسن دعوامون میکردن اذیتا خیلی قشنگ بود دلم برا اون روزا تنگه خلاصه بزرگتر شدم دیدم اونقدرم که فکر میکردم اادم خوب اونجا نیست ادمایی که فقط برای قشر خودشون احترام قایل بودن ببینید من کل رو نمیگم تو اون مسجد تو اون زمان چیزایی که برای دیگران بد بود خودشون انجام میدادن کسانی که جانماز اب میکشن ولی به نظر من از منم بدترن من میگم احترام بزاریم من میگم کسی رو منع نکنیم من میگم خدا ماله همست خلاصه بزرگتر که شدم دیگه نرفنتم خیلی وقته نرفتم نمیگم کارم درسته از اون طرفا حتی رد هم نمیشدم تا 1 سال پیش با شخصی اشنا شدم که بسیجی بود تو ذهنم نمیرفت بسیجی اینطوری باشه اخه اصلا عضوشم نبودم و دوستم نداشتم عضو بشم وقتی اون اقا رو دیدم و باهاشون اشنا شدم دیدم مثل منند در مورد بسیج گفت اینکه نباید بگی چون یکی اینطوریه بقیم اینطورین حرفش رو قبول نکردم ولی رفتارهاش واقعا درست بود من نمیتونستم ایرادی از اون بگیرم نظرم عوض شد دیدم همه جا در هر لباس در هر سمت و در هر مکان هم ادم خوب هست هم ادم بد چرا فقط بگیم تو ایران از چند نفر شنیدید که نمیشه به ایرانی های خارج از ایران اطمینان کرد از چند نفر؟ولی میگم اونایی که من میشناسم از دوستای خوبم تا ...اونا هم اونجا هستند اونا هم خوبن پس همه بد نیستن من هنوز عضو بسیج نشدم چون بسیجی مخلص پاکی میخواد که من هنوز در وجودم نیست ولی فهمیدم همه بد نیستن فهمیدم چه چادر داشته باشی چه نداشته باشی چه مسلمان باشی چه نباشی مهم اینه که ادم باشی مهم اینه که به بنده های خدا کاری نداشته باشی اونا اینطوری راحتن اینا ایطوری خدا رو پیدا کردن ولی اونا هم نباید توقع داشته باشن همه مثل اونا رفتار کنند چون همه مثل هم نیستن همه در خانواده مذهبی به دنیا نمیان من میگم به اون خانواده با کمال احترام و ادب احترام میزارم و امیدوارم خوش باشن و موفق و به کسانی که اینگونه پوشش دارن میگم به کسانی که حجابی مثل شما ندارن احترام بزارید دنیا خدا داره چرا ما ادما همدیگر رو قضاوت میکنیم چرا احترام نمیزاریم ؟چرا؟![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)