دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 164

موضوع: صندلـــِی داغ با حضور جنـــاب مازرون

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار اقتصاد
    ارسال تشکر
    2,623
    دریافت تشکر: 2,398
    قدرت امتیاز دهی
    777
    Array
    plarak12's: جدید145

پیش فرض پاسخ : صندلـــِی داغ با حضور جنـــاب مازرون

نقل قول نوشته اصلی توسط مازرون نمایش پست ها
    اول از همه بفرما چند سالتونه (حس میکنم یه 4-5 سالی ازما بیشتر پیرهن سوزوندی و بنظرت طبعت چیه ؟(گرم خشک ، گرم و تر، سرد خشک ،سرد و تر)
    30، ولي من پيراهن نميسوزونم يا پاره نمي كنم، همين الآن 20 دست پيراهن دارم از ادوار مختلف، با سرما هم خيلي راحت ترم و برام قابل تحمل تره
    چرا سعی نمیکنی زودتر متاهل شی ، این شرایط و اینا بهانست ، چرا بخودت سخت میگیری ، و بهترین دوران عمرت رو داری با نت سر میکنی ،
    گرچه نت يه بهانه هست براي گذران وقت ولي خوشم مياد جواب سؤال ها رو خودت دادي !!! انشاءالله كه زودتر اتفاق بيفته

طفره نرو ما گوشمون از این حرفا پره ، خودم یدوره مشاور جوونای دم بخت بودم ،
    پس مثل خودمي، ميدوني تاحال چند نفر از رفقا رو فرستادم خونه بخت؟!
    میدونم جوابو پیچوندی ، اما حقته الان خیس عرق باشی ...
    من نپيچوندم، بالا رو مطالعه كن ...

وای شما 30سالته ..... ماشاالله چخوب موندی
    اقا تسلیم من کوتاه اومدم ، با این حساب یه 7 -8 دست لباس بیشتر از ما پاره کردی .... جالب اینجاست 99% دوستان من ازم بزرگترند و من باید بزور بفرستمشون خونه بخت
    اخه شما که داری پیر پسر میشی ، دست نجومبونی بیوه هم بهت نمیدن ، تاحالا کجا بودی ؟؟ نکنه نه نه اصلا فکرشم نمیکنم مازرون و این حرفا
    خوب من نمیدونم ، وضعیتت قرمزه (گرم مزاجم که هستی ) همین 93 تمومش میکنی بدون حرف اضافه میفرستیمت خونه بخت
    مبارکه ...

من دیگه چیزی نمیگم ، راستش برنامه مفصل براتون داشتم اما ، این اقا مهدی گل کافیه ، راستش دلم برات سوخت ، بجای صندلی ، الان چشم و مخت داغ کرده

حضار محترم اصلا نگران نباشن ،اگر احیانا بعبارتی عمرا این صندلی رو به سرما رفت ، من با بنزین خواهم امد ، فقط همچین تو نقاط حساس بنزین بریزید ، البته طبع ایشون گرماییه برا همین همینجورش داره میپزه
    ویرایش توسط plarak12 : 26th August 2014 در ساعت 10:17 PM

خواهی نشوی رسوا ، همرنگ شرافت شو ... !
    بورس به همین سادگی {آموزش مقدماتی}

2. 5 کاربر از پست مفید plarak12 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)