سلام به جناب مازرون (محمد) و همچنین به خوانندگان عزیز
شرمنده قرار بود بعد کلاس اتیشت بزنم که اومدم خونه گرم یه مقاله شدم و فقط صفحه اینجا باز بود![]()
بدون دسته بندی مجبورم شروع کنم چون ، خودتم در جریانی وقت مفید لاموجود ....
اول از همه بفرما چند سالتونه (حس میکنم یه 4-5 سالی ازما بیشتر پیرهن سوزوندیو بنظرت طبعت چیه ؟(گرم خشک ، گرم و تر، سرد خشک ،سرد و تر)
نگاهت رو درباره هستی و دنیایی که توش هستی رو در هر چند جمله بیان کن !!
چرا سعی نمیکنی زودتر متاهل شی، این شرایط و اینا بهانست ، چرا بخودت سخت میگیری
، و بهترین دوران عمرت رو داری با نت سر میکنی ،
![]()
طفره نرو ما گوشمون از این حرفا پره، خودم یدوره مشاور جوونای دم بخت بودم ،
![]()
میدونم جوابو پیچوندی ، اما حقته الان خیس عرق باشی ...
خوب قسمت بعد ، شاید بدونی که عامل حمله کیکاووس به مازندران و بعد اون حمله رستم به مازندران و کشته شدن اون سردار مازندران ( که اشتباها بهش دیو سپید میگن و که ناجوانمردانه و در خواب توسط رستم بود ) همین شعریه که میگه مازندران شهر ما یاد باد - بر و بومش و...... که این شعر رو یکی از نمایندها های مازندران پیش کیکاووس خوند و اون تعریفات موجب حمله کیکاووس به مازندران شد .....
مخلص کلام (تاپیک تاریخ تحلیلی شد) . بنظرت فکر نمیکنی این تعریفات از مازندران ، تو از بین رفتن این مقدار محدود از طبیعت بکر ( حالا با اقماض ،مثلا بکر) و ترویج ویلاسازی و از بین رفتن مناطق روستایی و ... تاثیر داره و داشته ...
، ایا طرحی برا این مشکل داری ؟؟ البته این محدود به مازندران نیست (مازندران شامل بخش کثیری از گیلان و یخشی از گلستان بوده ، الان رو نبینیم)
سوال بعد ایا شما بر عکس من ، رو مازندران ویا زادگاهت تعصب داری (ملی گرایی ،از نظر جغرافیا ) و چرا ؟؟
الگوت در سبک زندگی و جهان بینی چه کسیست ؟؟
از چه چیزی میترسی؟؟ (چکسی نه) و چرا؟؟
مبانی و اصول فکری و اعتقادیت بر چه چیزی شکل گرفته (تقلید با دو عنصر عقل و محبت ) یا تحقیق و یا تحقیق و تبلیغ ؟؟؟ توضیح هم بده
از گرما بیزاری یا سرما ؟؟ الان که داغه![]()
قدتم بگو ؟؟؟
فانتیزیت چیه ؟؟
عموما چه مدل خوابی میبینی ؟؟
تو این چهار عنصر کدوم رو بیشتر میپسندی ؟ اب ،خاک ، اتش ، هوا
این پست تروریست ها و داعش حال و انرژیمو گرفت بقیش باشه بعد از جواب دادن به این سوال ها !!![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)