دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 164

موضوع: صندلـــِی داغ با حضور جنـــاب مازرون

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار اقتصاد
    ارسال تشکر
    2,623
    دریافت تشکر: 2,398
    قدرت امتیاز دهی
    777
    Array
    plarak12's: جدید145

Ok پاسخ : صندلـــِی داغ با حضور جنـــاب مازرون

سلام به جناب مازرون (محمد ) و همچنین به خوانندگان عزیز
    شرمنده قرار بود بعد کلاس اتیشت بزنم که اومدم خونه گرم یه مقاله شدم و فقط صفحه اینجا باز بود

بدون دسته بندی مجبورم شروع کنم چون ، خودتم در جریانی وقت مفید لاموجود ....

اول از همه بفرما چند سالتونه (حس میکنم یه 4-5 سالی ازما بیشتر پیرهن سوزوندی و بنظرت طبعت چیه ؟(گرم خشک ، گرم و تر، سرد خشک ،سرد و تر)

نگاهت رو درباره هستی و دنیایی که توش هستی رو در هر چند جمله بیان کن !!

چرا سعی نمیکنی زودتر متاهل شی ، این شرایط و اینا بهانست ، چرا بخودت سخت میگیری ، و بهترین دوران عمرت رو داری با نت سر میکنی ،
    طفره نرو ما گوشمون از این حرفا پره ، خودم یدوره مشاور جوونای دم بخت بودم ،

میدونم جوابو پیچوندی ، اما حقته الان خیس عرق باشی ...

خوب قسمت بعد ، شاید بدونی که عامل حمله کیکاووس به مازندران و بعد اون حمله رستم به مازندران و کشته شدن اون سردار مازندران ( که اشتباها بهش دیو سپید میگن و که ناجوانمردانه و در خواب توسط رستم بود ) همین شعریه که میگه مازندران شهر ما یاد باد - بر و بومش و...... که این شعر رو یکی از نمایندها های مازندران پیش کیکاووس خوند و اون تعریفات موجب حمله کیکاووس به مازندران شد .....
    مخلص کلام (تاپیک تاریخ تحلیلی شد ) . بنظرت فکر نمیکنی این تعریفات از مازندران ، تو از بین رفتن این مقدار محدود از طبیعت بکر ( حالا با اقماض ،مثلا بکر) و ترویج ویلاسازی و از بین رفتن مناطق روستایی و ... تاثیر داره و داشته ... ، ایا طرحی برا این مشکل داری ؟؟ البته این محدود به مازندران نیست (مازندران شامل بخش کثیری از گیلان و یخشی از گلستان بوده ، الان رو نبینیم)
    سوال بعد ایا شما بر عکس من ، رو مازندران ویا زادگاهت تعصب داری (ملی گرایی ،از نظر جغرافیا ) و چرا ؟؟

الگوت در سبک زندگی و جهان بینی چه کسیست ؟؟

از چه چیزی میترسی؟؟ (چکسی نه) و چرا؟؟

مبانی و اصول فکری و اعتقادیت بر چه چیزی شکل گرفته (تقلید با دو عنصر عقل و محبت ) یا تحقیق و یا تحقیق و تبلیغ ؟؟؟ توضیح هم بده

از گرما بیزاری یا سرما ؟؟ الان که داغه

قدتم بگو ؟؟؟
    فانتیزیت چیه ؟؟
    عموما چه مدل خوابی میبینی ؟؟
    تو این چهار عنصر کدوم رو بیشتر میپسندی ؟ اب ،خاک ، اتش ، هوا

این پست تروریست ها و داعش حال و انرژیمو گرفت بقیش باشه بعد از جواب دادن به این سوال ها !!

خواهی نشوی رسوا ، همرنگ شرافت شو ... !
    بورس به همین سادگی {آموزش مقدماتی}

2. 6 کاربر از پست مفید plarak12 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)