به جای مچ گرفتن بدو بیا یه چیزی به پدرت یاد بده
گذر پوست به .... میفته
این دستور رو دکتر "ستاره اسمون شب" که بچه گیلانه برام خصوصی فرستاد دیشب:
واسه ی کیک کدو باید کدو رو بپزی...بعدش قسمت نرمشو از پوستش جداکنی و باهم بریزی تو ظرف و همه رو با گوشکوب له کنی!
بعدش آرد و تخم مرغ و شکر اضافه میکنی!
خوشمزگی این کیک به شیرینیشه!
وقتی مایه اش آماده شد به صورت کوکو توی ماهی تابه میذاری و سرخ میکنی!
به شدت خوشمزه است!
فقط باید حواست باشه که نه آردش کم باشه تا شل بشه و نه زیاد باشه تا سفت بشه!
تعداد و مقدار و اینارو نمیدونم! به تعداد افراد بستگی داره! ولی حتما امتحان کن! خیلی خوشمزه است!
هم گرمش خوبه هم توی یخچال سردش!
علاقه مندی ها (Bookmarks)