سلام دوستان
خب من یه سؤال دارم حول کتاب تفسیر منسوب به امام حسن عسګری (علیه السّلام) ؛ چه اعتباری به این کتاب هست و توضیحات مربوطه ؟!![]()
کتابش رو کامل نخوندم اما به صورت پراکنده مقداری حول 20 صفحه ایناخوندم ، اصلاً منطبق با عقل نیست ، برای مادرم هم تعریف کردم ولیکن ... یه جوریه اصلاً ...
یه نمونشو میګم تحت مثال :
تفسیر آیه ی 10 سوره ی بقره (فی قلوبهم مرض فزادهم الله مرضا و لهم عذاب الیم ، بما کانو یکذبون) در ارتباط باهش توضیح زیاد داده شده بعد یه داستان هم که ذکر شده اینه که خیلی خلاصه نکته ی کلیدیش که من درک نمی کنم اصلاً و مثل داستان های خرافه هست و چه بسا باشه هماینه که 9 نفری که در ظاهر بیعت کرده بودن (عمر و غیره / واقعه مربوط به غدیر هست) برای پوزش طلبی ظاهری نزد پیامبر (ص) میان ، پیامبر بیعت ظاهری اونها رو می پذیرن و باطن رو به خدا واګذار می کنن ، بعد جبرئیل نازل میشه و میګه که پیامبر (ص) به همراه امام علی (ع) در دامنه ی یک کوه در مدینه بایستن و ... ؛ پیامبر (ص) به همراه حضرت علی (ع) میرن در دامنه ی کوه در مقابل همون ګروه و پیامبر (ص) پس از یکم تعریف و صحبت های معمول بیان می کنن که : ای علی (ع) ... از خداوند درخواست کن تا این کوه رو به هر چه می خواهی تبدیل کند !
پس کوه سر تا سر میشه نقره و سخن میګه (دیګه چون خلاصه میګم نمی نویسم این ها رو) ، بعد میشه طلا ، بعد کوه ها مشک و عنبر و عبیر و یاقوت و جواهر میشن ! و ...
بعد رسول خدا (ص) امر می کنن : ای علی (ع) ... از خدا درخواست کن تا درختانش را به مردانی دندان مسلح و صخره های ش را به شیر و پلنګ و افعی تبدیل کند ، بعد این اتفاقات میفتن و غیره ...
بعد این ګروه این چیزا رو میبینن و سرګردون میشن و مثل یک مرض میشه و ... (خلاصه ګفتم دیګه)
---
حالا اصلاً ائمه (ع) مګر معجزه داشتن ؟
در کل یه نفر به من توضیح بده لطفاً ...
علاقه مندی ها (Bookmarks)