مرسی از پست جامعتون
ببینید بحث سر این موضوع بسیار زیاده
اولین ایرادی که من می تونم به این مقاله بگیرم قسمتی از متن هست :
علامت آمريكا بر روي سفينه ي ماه نشين بانوار چسب اسكاچ چسبانده شده! اين نوارچسب حتماً بايد تحمل دماي 400درجه را داشته باشد آيا مي توانسته است؟ من كه مطمئنم نمي توانسته شما چطور؟
400 درجه!!؟!؟!؟!؟
چنین چیزی امکان نداره، درسته که ماه جو رقیقی داره و گرما رو نگه نمی داره ولی هرگز به چنین دمایی نمی رسه!!! حتی اگه کلوین هم در نظر بگیریم باز هم نمی شه ،فوقش 100 درجه باشه
موضوع اصلی در مقاله های انتقادی کاملا صحیح بودن مقاله است چون داره مستقیما و با این صراحت نقد می کنه بنابراین خودش باید بی عیب باشه
مشکل دوم اینکه خیلی از این مطالب رو افرادی با اهداف خاص ایجاد می کنند . من نه طرفدار کشوری هستم نه دولتی ولی بنابر جنگ سرد بین روسیه و آمریکا می گم که ممکنه حتی تمام این مطالب رو هم خودِ روسیه بین عوام پخش کرده باشه
ملت هم که پتانسیل هرچه شایعه و چیزهای دور از انتظار رو دارن بنابراین خیلی زود این خبر پخش می شه و چهره ی ناسا رو در بین مردم خراب می کنه.
اون زمان رقابت بین شوروی و آمریکا سر این مساله وجود داشته و خب اولین بار هم روسیه پا پیش گذاشت ولی چرا کسی به کار اون ایراد نگرفته؟!؟!
به خاطر اون رقابت احتمال اینکه آمریکا هم حقه ای سوار کرده باشه وجود داره ولی نمی شه به همین سادگی و صرفا با چهار تا عکس و تفسیر یک سری آدم که معلوم نیست چه مدرکی دارند و از کجا این مباحث رو ایراد کردند قضاوت کرد. ضمن اینکه ناسا بعد از اون کارهای مهم دیگه ای هم در این رابطه انجام داده که نمی شه گفت ناگهانی علمش رو به دست آوردند
من می تونم برای شما آنچنان علمی و با مدارک راجع به موضوعی که قصد القائش به عوام رو دارم صحبت کنم که شما نه تنها باورتون بشه بلکه گسترشش هم بدید!
در نتیجه خود مشکلاتی که توی مقاله گفتم نشان از بودار بودن این مساله و مقاله داره
به هر حال سعی کنید در تاپیک ها به این مباحث دقت بیشتری داشته باشید
موفق باشید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)