به عنوان آخرین کامنت
چون به نظر جنابعالی قصد حاشیه سازی داری ولی بنده به دنبال حقیقت هستم، و احساس می کنم بیشتر از این توی این انجمن وقت طلف کردن هست، چون کاربرانش با استدلال و منطق بیگانه هستن! همین مقدار مطلب برای نشون دادن حقیقت کافی هست. خیلی جالبه که توی قسمت نظر سنجی ها از ایتالیا و سوئد هست تا آلمان و فرانسه و روسیه، اما شما انگار بقیه رو ندیدید!! و فقط نظر سنجی روسی رو دیدید!! اینکه حقیقت رو بگیم نشان از طرف داری کشور خاصی نیست. نه روسیه برای شخص من ارزشی داره و نه آمریکا تنها منابع چینی هم مربوط به قسمت رسوایی سازمان هوا فضای چین هست که خوب معلومه که منابعش هم از سایتهای چینی هست. در مورد تصاویر مقاله هم باید بگم که متاسفم برای خودم که این همه زحمت کشیدم و لینک اصلی تصاویر رو از آرشیو ناسا زیر هر کدوم آوردم ولی جنابعالی حتی به خودتون زحمت ندادید لینک عکسها رو ببینید شاید هم نمی خواید که ببینید! شما میگید:که خب این نشان از ناآگاهی جنابعالی داره! چرا که تمامی عکسها شماره دارند و مستند هستند و لینک آرشیو های ناسا ها هم ضمیمه شده، ضمن اینکه فکر نمی کنم فاکس نیوز رسانه روسی یا چینی باشه!!!ضمنا شما طوری با قطعیت صحبت می کنید انگار وقتی طرف داشته روتوش می کرده اونجا تشریف داشتید!!!
از کجا می دونید تمام این اطلاعاتی که شما از این قضیه به دست آوردید از یه فرد خاص از طرف روسیه یا چین برای تضعیف آمریکا و ناسا در جلوه ی عمومی تبیین نشده باشه
برای شخص خودم کوچکترین اهمیتی نداره که جنابعالی چی دوست دارین و چی فکر می کنید، فقط وظیفه خودم دونستم که این مطالب رو اینجا بگذارم.
روز خوش!
علاقه مندی ها (Bookmarks)