سلام عزيزم...
فكر كنم شما هم مثل من مشكل املاء داريد و مجبوريد گاهي ويرايش بزنيد...
نه گرایش سیاسی ندارم.اینو جدی گفتم و هیچ دروغی هم ندارم. اونی که با خودش رک و راست نباشه با دیگران چه نوع رفتار بکند خدا میدونه؛پس واقعا گرایش سیاسی ندارم چون با خودم رک و رو راست هستم.
حتی بنده بنا به دلایلی(معیارها و ارزشها و عقایدم) به فردی رای دادم که بخاطر اوضاع و مصلحت ذهنی خودم ؛زیاد مشتاق نبودم انتخاب بشود تا جو در کشورمان عوض بشود و الان هم هیچ فردی حتی نزدیکانم حتی یک نفر نمیداند که به چه کسی رای داده ام و بعده انتخاب شدن رئیس جمهور محترم خیلی خوشحال شدم که ایشون انتخاب شدند.تفکرات مختلف عامل پیشرفت هست.اما این به این معنی نیس که نباید هوشیار باشیم.یا به این معنی نیس که هر فردی اگه سوال داشته باشه گرایشی حتما داره.
من هرگز دشمنمم به دروغ گويي متهم نميكنم چه برسه به شما دوستان...
مبحث راي دادن امسال از شرايط استراتژيك پيروي ميكرد...
اگر 14 ميليون راي نداده را به حساب بياوريم در حقيقت رقيب اصلي دكتر روحاني راي نداده ها بوده اند نه نامزدهاي پايين جدولي...
و خود روحاني بهتر از هر كسي ميدونه كه بيش از 60 درصد راي رو از سمت خاتمي به دست آورده...
و در شكل گيري اين حماسه و علل باخت رقيب اصلي (راي نداده ها) از دكتر روحاني...
هنوز جاي يك تشكر خشك خالي از سيد محمد خاتمي توسط اركان نظام و برنده انتخابات درد ميكند...
و حتي خود شخص دكتر روحاني هم سعي نكرد جهت كم لطفي اش از بانيان اصلي حماسه يك ممنوع والخروجي را جهت شركت در مراسم ختمي براي چند روز باطل كند...
و مشخصا بحث ما اينجا موافقت و مخالفت با كسي نيست و حق، اولويتي است كه سياسيون چندان بدان پايبند نيستند...
بنده گرایش سیاسی ندارم اما سیاست رو دنبال میکنم. اون فردی که از اوضاع سیاسی سردرنیاورد حتما در فتنه ها دچار شک و تردید خواهد شدو به احتمال زیاد حق و ناحق را نخواهد شناخت.
برا همین بنده سیاست را دنبال و هیچ گرایشی را انتخاب نکردم.و معتقدم که احزاب گاهی طوری تندروی میکنند که منافع حزب را به منافع ملت ترجیح می دهند.
انشالله كه همه ي ما مانند شما بتوانيم بدون گرايشي خاص پيشروي كنيم كه حقي از بين نرود...
برخی مسائل را اینجا نمیشه گفت.دولت قبلی نقاط قوت بسیاری مثه آشنایی نزدیک با مشکلات مردم و.... داشته و نقاط ضعف هم داشته.هر دولتی که سرکار بوده رو در مواقع لازم در بحثها یک علامت سوال بزرگ جلوش گذاشتیم.حتی اگر خودمان بهش رای داده باشیم.
دقيقا آشنايي نزديك با مشكلات مردم و عدم تلاش براي رفع آن يا استفاده تبليغاتي از آن نقاط قوت كه هيچ و نقاط ضعف هم نيست و جرم است...
بله عمده علامت هاي سوال: قهر 12 روزه و وابستگي به مشايي بود...
آيا در مورد اختلاصات و خطابه هاي خس و خاشاكي و لولويي و كهريزكي و مرتضويي و زنجاني ها و قانون گريزي ها و هزاران نقطه قوت ديگر! علامت سوالي گذاشته شد؟
يا همان 150 نماينده مجلس كارت هديه بگير بلند شدن و دست زدند و كف كردند و چاق شدند؟
آخه شما اینجا قرارداد ژنو را علم فرض کردین. از کجا معلوم که مثه قراردادهای ننگین گذشته نباشد؟مارگزیده از ریسمان سیاه و سفید می ترسد. نمی ترسد؟
بله وقتی به یک چیزی به دید علمی نگاه بکنید و خود را ناتوان از درک آن؛ فرمودۀ شما صحیح است. اما قرارداد ژنو نه تنها علم نیست بلکه حکم شمشیری را دارد که اگر بر علیه منه ایرانی کشیده شود معلوم نیست چه بلایی را سرم آورد.
بله 99% ما ناتوان از درك آن هستيم...
حتي 99% ما ناتوان از درك شرايط فوق بحراني كشور هستيم...
و آنهايي كه در راس آمارهاي دروغ را بنا بر مصلحت به خورد مردم ميدهند...
خوب ميدانند كه وقت رفتن چه كساني بود و آمدن چه كساني و نوشتن چه توافق نامه هايي تا قبل تركيد زخم...
من به چوپان شکی ندارم اما به درندگی گرگها یقین دارم.
یقین دارم که اگر چوپان خود را توانای مطلق بداند از پس گرگها برنخواهد آمد و این گوسفندان بیچاره هستند که تکه پاره خواهند شد.
احمق ترين موجود كسي است كه خود را تواناي مطلق بداند...
و اين موضوع را همه ميدانند الا گوسفندان و حتي گرگ ها...
پس مشکل من دانستن فرمولاسیون نیست؛ درد من تکه پاره شدن گوسفندان هست .
متاسفانه نزديك يك دهه است كه يا گوسفندان سلاخي شده اند يا گرگ يا آرزوي دريده شدن توسط گرگ ها را دارند...
مخالف که نه. مشکل عدم شفافیت رو داشتند. شاید برخی هم مخالف بودن.
هنوز هم مخالف هستند و فعلا بهانه عدم شفافيت را دارند...
منبع كيهان...
اما بنده دستۀ پنجمی هم اضافه کنم که قضیه را با نگرانی دنبال می کنند. اونم افرادی که نگران مملکت و آیندۀ خود هستند بدون اینکه گرایشی داشته باشند. برایشان فرد مهم نیست ؛مهم عملکرد هست.
همانطور که در این قضیه خواهان شفاف سازی هستیم و بودیم در جاهایی هم از رئیس جمهور محترم دفاع کردیم. اگر خواستید لینک بدهم.یک جا هم نبوده چندین بار بوده. اما این مساله فرق دارد.حمایت از رئیس دولت در مسائل بعنوان پشتوانه و دلگرمی رئیس جمهور می تواند باشد و این مختص این دولت هم نیست اما در مسائلی باید از رئیس دولت توضیح خواست این حق مسلم منه ایرانی است؛ بدون هیچ گونه گرایشی.
هر فردی که آیندۀ مملکت براش مهم باشد نگران می شود.
نگران چي؟
در بدترين شرايط از دست رفتن يك حق مسلم؟
چرا اين گروه پنجم نگران از دست رفتن هزاران حق مسلم ضروري تر نبودند؟
ــــــــــــــ
سخنان شما رو كاغذ كاملا صحيح است و از حق طبيعي خود دفاع ميكنيد...
اما مدتي است كه گوسفندان از فرط گرسنگي تمام كاغذها را خورده اند...
و گزينه اي به نام كاغذ روي ميز ديده نميشد...
به بيست و سي اعتباري نيست...
شرايط اينگونه حكم ميكرد و كساني كه بايد اطلاع داشته باشند اطلاع دارند...
با تشكر...
سلام...
زيبا كلام رو نميشناختم و فقط اسمش رو شنيده بودم...
و از اين متن متوجه شدم انگار انسان آگاهي هستند...
در گذشته حكومت ها بر اساس قدرت شكل ميگرفتند و بين خان ها قويترين به حكومت ميرسيد...
و حكومتش تا زماني ادامه داشت كه قويتر از آنها نيامده باشد... ( البته در نادر ديكتاتورها كمي سخت تر بود )
اگر چنين عهد نامه هايي نوشته شده يا چاره اي نبوده يا حاكمي تواناتر وجود نداشته است...
در اينكه دوران قاجار دوران ننگيني بر ايران بوده شكي نيست...
اما اين مربوط به دوران ميشود و نه حكومت و شايد اگر حاكمان ديگري با قدرت كمتر در راس قرار داشتند تمام ايران را به باد داده بودند...
و اين اتفاقات از ضعف ما در آن تايم از تاريخ است و نه ضعف حكومتي...
سلام برادر كمان ابرو...
كاملا مشخص است كه راس در آمريكا هم گرفتار تصميمات و نظرات تندرو هاست...
و با انواع روشها سعي ميكنن شاخه تندرو كشور خود را راضي نگاه دارند تا باعث برهم زدن توافقات و نظم جهاني نشود...
بله در دنياي سياست اعتماد جفا كاري بُوَد...
اما بايد كم كم قبول كنيم كه دنياي استعمار به پايان رسيده...
و استعمار گران سابق امروز دغدغه آرامش دارند...
و به همين سبب نظام حاكم بر آمريكا رو در روي تندروهاي خود قرار ميگيرد...
ياد برنامه پارازيت و پولتيك صداي آمريكا افتادم...
البته مستند تر و خنده دارتر ميساختن...
سلام بانو الماس پارسي...
به نكات مهمي اشاره كردين...
نتانياهو هم بارها از عدم شفافيت نشست انتقاد كرد...
و مشخصا هر هفت كشور گرفتار يك سري واكنش ها و حركت هاي انتحاري از پيرامون خود هستند...
اما دنياي سياست خيلي هم ساده نيست...
در نگاه اول شايد خيلي ها از اتفاقات فرودگاه بعد از بازگشت تيم ايراني و شعارها و كفش پرت كردن ها ناراحت شده باشند
در نگاه دوم كساني كه مخالف نشست ژنو بوده اند شايد از اين اقدام اعتراضي خوشحال شده باشند...
در نگاه سوم تيم ديپلماسي ايراني قرار دارد...
خوشحال از اين حركت اعتراضي يا ناراحت؟
از نگاه اول و نگاه دوم ناراحت...
ولي از خود نگاه سوم خوشحال...!
دولت نياز مبرمي به اين اتفاق اعتراضي داشت...
تا دلايل محدوديت هاي خود را در پاره اي از بندهاي توافق نامه براي ديگر اعضاي نشست توجيه كند...
همانگونه كه اوباما به نق نق هاي نتانياهو و كنگره احتياج داشت...
و همينطور تا حدودي متحد اصلي اعراب، اولاند...
ــــــــــــــــــــــــ
به هر حال دانستن مردم از متن توافق يك حق بجا است...
اما نياز طرفين به وجود معترضان و مخالفان توافق هم پولتيكي است واجب...
و مفاد مبهم در قرارداد هم بيشتر به نفع كسانيست مثل ما كه كمتر به قوانين جهاني اعتماد دارند...
و در آخر اميدوارم تمام اين تلاش ها نتيجه دهد و به نفع مردم كشورم و كل جهان باشد...
با تشكر...![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)