کاربر جدید
به نام خداوندی که به من و تو جا داد تا در مسیرش گام برداریم
سلام به دوستان گرامی
بنده باقری سعی دارم اگه خدا بخواد از این طریق با شما دوستان گفتگوی قرآنی انجام بدم
کارشناس علوم قرآنی هستم و الان در آموزش و پرورش به عنوان معلم قرآن مشغول به کار هستم
خوشحال می شم تا به هم مکاتبه کنیم و از نظرات همدیگر برای اعتلای فرهنگ دینی تلاش کنیم
منتظر پرسش و پاسخ های شما هستم
ضمنا پیشنهادم این است که در مورد قرآن هم لینک داشته باشید که سر منشاء تمام علوم است
با تشکر از شما دوستان عزیز
کاربر جدید
سلام به دوستان گرامی
بنده باقری سعی دارم اگه خدا بخواد از این طریق با شما دوستان گفتگوی قرآنی انجام بدم
کارشناس علوم قرآنی هستم و الان در آموزش و پرورش به عنوان معلم قرآن مشغول به کار هستم
خوشحال می شم تا به هم مکاتبه کنیم و از نظرات همدیگر برای اعتلای فرهنگ دینی تلاش کنیم
ضمنا پیشنهادم این است که در مورد قرآن هم لینک داشته باشید که سر منشاء تمام علوم است
کاربر جدید
سلام به دوستان گرامی
کاربر جدید
سلام
من فاطمه هستم 24 سالمه کارشناسی امنیت اطلاعات میخونم، از آشناییتون خوشحالم،
بجز کامپیوتر موضوعات قرآنی و دینی رو هم خیلی دوست دارم.
کاربر اخراج شده
به نام خدایی که هروقت اسمشو بـــردیم ... قطعا تو این زندگی بـــــردیم
سلام به تمام نخبه های جوان ایران که در دنیا همتا ندارن
من علی هستم 16 سالمه
هنرجوی دوم الکترونیک هستم (هنرستان)
هدف از عضویتم تو این انجمن باور داشتن خودم بود و یافتن دوستان زیادی نخبه و کسب تجربه هاشون
خیلی خوشحال در جمع شما روشن فکرا هستم
کوچیکتون علی .![]()
سلامبه همه نخبه ها من مینا 21 ساله مخابرات میخونم امیدوارم هممون نخبه های واقعی بشیم
کاربر جدید
سلام دوستان صدیقه میر هستم. دیپلم ریاضی فیزیک. کاردانی مدیریت بازرگانی و دانشجوی کارشناسی مدیریت صنعتی چند بخشی.
یار همیشگی
کاربر اخراج شده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)