با سلام به همگی دوستان، من سیاوش هستم از استان سرافراز کردستان!!!
17 سال دارم و دانشجوی رشته ی کامپیوتر گرایش نرم افزار هستم، یکی دو تا سایت هم تا حالا طراحی کرده ام. از دروس عمومی مثل ریاضی، فیزیک، فارسی متنفرم ولی عاشق برنامه سازی هستم، برای اداره ی بابام هم یک برنامه بایگانی نوشتم با زبان ساده ی Visual Basic 6.0 و بانک اطلاعاتی Microsoft Office Access . خیلی خوشبختم از اینکه در خدمتتون هستم.
یا علی
کاربر جدید
من فعلا محصلم
سال سوم هنرستان در رشته کامپیوتر
البته کنکوریم به حساب میام
وقتی اومدم این سایت به امید اینکه نخبه بشم فعالیت میکنماااااااااااااااااااا ااااگفته باشم
نگین نگفتی.....!!!!
ببخشیددددددددددددددد سلام به همگی
آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همهی انسانها برابرند. (مارتین لوترکینگ)
سلام.من میترا سپهری هستم.دانشجوی کارشناسی مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد.در حال حاضر ترم 3 هستم.
خوشحالم که میتونم در کنار شما لحظاتی رو سپری کنم.
امیدوارم بتونم عضو مفیدی باشم.
![]()
کاربر جدید
سلام من نرگسم 26 سالمه لیسانس روانشناسی عمومی هستم و الان در منزل در کارهای تحقیقاتی مشارکت دارم و دارم روزی 9 ساعت برای ارشد می خونم که حتما امسال قبول بشم![]()
کاربر اخراج شده
سلام کاک سیاوش گل و بریز. میبینم که بچه های میلیتاری کم کم داره پیداشون میشه. خیلی از بچه ها اومدن جلو انشالله که بتونیم استفاده کنیم. یه تیمسار دادبین هم داریم که تماس گرفت گفت 5 تا از رفقاش ثبت نام کردن(از بچه های نازی سنتر) بعلاوه بچه های ارتشی دات کام ( مجتبی کیا-امیر ازاد-خادم شهدا و...) کلا تیم خوبی شدیم. انشالله دوستی های بسیار محکم گذشته رو ادامه میدیم اینجا. همکار هایی هم از خود نخبگان داریم که باهاشون اشنا میشی.
کاربر اخراج شده
با سلام خدمت مهندسان..نخبگان...
من تینا هستم ....دانشجوی ارشد...مهندسی کامپیوتر
من امروز به جمع شماها پیوستم امیدوارم بتونیم نهایت تلاشمان را برای بالا بردن سطحمان کنیم...موفق و موید باشید![]()
دوست جدید
سلام سلام سلام!
منم ستاره ام! متول سال 1371!
درحال حاضر 21سالمه!
توی قسمت های مختلف چرخ میزنم ولی اگه بخواین یه جای ثابا پیدام کنین توی انجمن پزشکی قسمت داروسازی هستم!
خوشحال میشم با دوستان اینجا آشنا بشم!
درضمن از مدیرمحترم(گویا اسمشون آقا مصطفی هست) هم تشکر میکنم بابت سایت باحالشون!![]()
کاربر جدید
سلام امیر هستم 43 ساله فکر کنم پیر مرد این سایت باشم خوشحالم که در جمع شما عزیزان تحصیل کرده و نخبه عضو شدم در رشته صنایع اتومبیل تحصیل کردم و درحال حاضر درخصوص موسیقی وپرواز تحقیق میکنم .موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)