دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: حجاب همان چادری بود که ...............

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همراه
    ارسال تشکر
    18,960
    دریافت تشکر: 11,371
    قدرت امتیاز دهی
    23075
    Array

پیش فرض پاسخ : حجاب همان چادری بود که ...............

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad_jomand نمایش پست ها
    من هم قسمتی از حرف هاتو قبول دارم اره بی حجاب هایی هستند که خیلی دیگه شورش رو دراوردن وفق ظاهر خوبی دارند وباطنشون مثل همون باحجاب هایی که گفتنم خرابه چون افراط وتفریط دراسلام ممنوعه چه چادری چه مانتویی!اما تو ایران ما یکی برای ریش خیلی اهمیت قائل می شن و یکی چادری که مقنعه اش تا چونه اش بالا کشیده باشه (وبه قول من از داخل چادر که صورتش دیده نشه نگاه کنه) این طور افراد فقط عین بختک تو جامعه ما افتادن و همه جا حضور خود رو ابراز می کنند از نمازهای توی مسجد بگیر تا هیئت و مراسمات جشن ...........اما همین قدر بگم بخدا از این وضع من که چه عرض کنم بلکه همه خسته شدند چون درواقعه از این طریق یا به پستی رسیده اند یا زندگی شون از این راه تامین میشه درکل بقول حضرت محمد(ص) که عده از اعراب امدندو گفتند مسلمان شدیم بعدش حضرت فرمود اسلام اوردند نه مسلمان شدند بله اسلام اصلش خوبه اما اونهایی که اسلام واقعی دارند در ایران کاسه داغ تر از اش نشدند و به جای حرف و وعده الکی اونچه که درتوانشون هست وخواهد بود عمل می کنند ازاین سیاهی لشکری که تو جامعه به راه افتاده نه مشکل ازدواج حل میشه نه کار نه تورم و نه مسکن واقعا اگر جوانان بعد از فارغ التحصیلی کاری داشته باشند و تورم هم این قدر نباشه و ازدواج ها رو اسون بگیرند ایا جامعه ایران به این معضلات اجتماعی کشیده میشد؟؟معلومه که نه بدونید کاری به زور حل نمیشه از اینکه بی حجاب ها رو نیروی انتظامی بگیره ویک تعهدی بگیره و یا اینکه جریمه بشن کاری درست میشه؟؟دنیا نشان داده که زور با مذاق انسان ها ساز گار نیست پس باید فکری کرد بدرد بخور و خوب ایده ال نه با این وضعیت نامطلوب و چه خوبه که ادم ها بتونند حرف دلشونه درمورد نقایص حکومتشون بگند !! نه اینکه یک عده ای خاص باب طبع خودشون حرف میزنند حتی اگه بگی درسته شما ازمن خیلی بزرگ تری اما خودتونو با ائمه علیه سلام مقایسه نکنید زیرا اونها خیلی خیلی حق به ګردن مردم داشتند و خودشونو نه به حرف بلکه به عمل خادم مردم میدونستند و خیلی از چیزهایی که خودتون بهتر از بنده میدونید در کل خواستم بگم چادر و بی چادر مساله این است که سعی کنید دخترهای خوب ذاتا خوب باشید نه ظاهرا ! وچه خوبه که دختری که چهره زیبایی داره باطنش هم خوب باشه دنبال ظواهر نباشید به اونچه که اعتقاد قلبی دارید عمل کنید نه به منشی که امروزه تو جامعه ما رواج پیدا کرده که همه ظاهر بین شدند و بس!!چه باحجاب چه بی حجاب همه شما ایرانی هستید و پاک من به شما سلام و درود می فرستم.....................................
    سلام

شما که رفتید تو سیاست !

من اصلاً به سیاست کاری ندارم ...

جامعه ی ما برای ریش و مقنعه چونه دار اهمیت قائل میشه ؟ پس این همه انسان بدون این نشانی ها تو جامعه چیکار می کنن ؟

همه جا حضور دارن ؟ عین بختک تو زندګی شمان ؟ پس با این حساب اون افراد هم میګن بی حجاب ها عین بختک افتادن تو زندګی ما !!! این که نشد منطق ؟! تو این جامعه همه جور فردی هست و کم و زیاد ندارن که اینطور بګیم ... هر کس باید زندګی خودشو درست کنه ... حقیقتاً بخوایم بګیم تو این زندګی ، کی به کی داره ؟

از سیاست خوشم نمیاد و در این مورد هیچی نمیګم ...

ولی اینو بګم که فرد با حجاب یا بی حجاب ما از باطنش بی خبریم ، زود قضاوت نکنیم ، همین .

ویرایش توسط "VICTOR" : 3rd January 2014 در ساعت 03:23 PM

2. 5 کاربر از پست مفید "VICTOR" سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع