بسم الله الرحمن الرحیم لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم
سلام
هر کس شخصیتی داره و ما در تغییر اون اقدامی نمی تونیم بکنیم مګر خود فرد بخواد ! بله افرادی هستن چادری و متأسفانه رفتارهای مناسبی ندارن و بعضی هستن مانتویی ( چه با حجاب چه بی حجاب ) که رفتارهای بسیار خوب و پسندیده ای دارن ، منکرش نیستم ، اما اینکه فرد با حجاب باشه و خصلت خوب و پسندیده ی بسیار داشته باشه ، عالیه، این افراد چادری که عمل مناسب ندارن نباید وجهه ی دین رو برای ما خراب کنن ، دین اسلام اصلش حرف نداره ! و مورد بعد اینکه ذات همه خوبه ، باید در مسیر خوب ادامش داد
اما مورد دیګه ای که عنوان کردید : '' اینکه سر منبر بشینید وحرف های فلانی وفلانی رو گوش کنید به جاش اونچه خودتون قبول دارید مهمه''
مګر شما می دونید چه کسانی سر منبر فلانی میشینن ( در جلسات بانوان ) ؟ خودم جلساتی رفتم که اعم از بی حجاب و با حجاب درش حضور داشتن ، اګه مد نظر حرفتون افراد چادری بودن ، بنده صحبتتون رو قبول ندارم از این منظر که تنها چادری ها میرن و عمل نمی کنن !!! و خیلی وقت ها ما مسائلی رو قبول داریم که صحیح نیستند و باید اصلاح بشن ...
خودم چادری هستم و سالی اګه 5 جلسه شرکت کنم ، اونم شرایط داره ... خشک بودن اصلاً درست نیست ، میګم آدم با دیدن عده ای نباید اصل رو زیر سؤال ببره![]()
مثلاً بعضاً خانم هایی که در جلسات روضه و ... شرکت می کنن وقتی آقایی برای سخنرانی تشریف میاره ، همه یه هو رو میګیرن ، در حالی که اسلام دیده شدن صورت رو منع نکرده ، جالبه من اصلاً در این حالت تغییری نمی کنم ، همون طور که بودم هستم ، آقایی که برای سخنرانی در مجلس بانوان شرکت می کنه باید اونقدر متین باشه که خودش نګاه نکنه و میشناسم چنین افرادی![]()
و اینکه خشک بودن به چادری و نبودن ارتباطی نداره ، خیلی افراد غیر چادری و غیر مذهبی هم خشک هستن ...![]()

وتعادل گرا
خوب وبد همه جا هست
، این افراد چادری که عمل مناسب ندارن نباید وجهه ی دین رو برای ما خراب کنن ، دین اسلام اصلش حرف نداره ! و مورد بعد اینکه ذات همه خوبه ، باید در مسیر خوب ادامش داد 

(وبه قول من از داخل چادر که صورتش دیده نشه نگاه کنه) این طور افراد فقط عین بختک
تو جامعه ما افتادن و همه جا
حضور خود رو ابراز می کنند از نمازهای توی مسجد بگیر تا هیئت و مراسمات جشن ...........اما همین قدر بگم بخدا از این وضع من که چه عرض کنم بلکه همه خسته شدند
چون درواقعه از این طریق یا به پستی رسیده اند یا زندگی شون از این راه تامین میشه
اما اونهایی که اسلام واقعی دارند در ایران کاسه داغ تر از اش نشدند و به جای حرف و وعده الکی اونچه که درتوانشون هست وخواهد بود عمل می کنند 

علاقه مندی ها (Bookmarks)