دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 24

موضوع: حجاب همان چادری بود که ...............

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    مکانیک
    ارسال تشکر
    3,410
    دریافت تشکر: 5,648
    قدرت امتیاز دهی
    4011
    Array

پیش فرض پاسخ : حجاب همان چادری بود که ...............

نقل قول نوشته اصلی توسط evin Allah نمایش پست ها
    بسم الله الرحمن الرحیم لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم

سلام

هر کس شخصیتی داره و ما در تغییر اون اقدامی نمی تونیم بکنیم مګر خود فرد بخواد ! بله افرادی هستن چادری و متأسفانه رفتارهای مناسبی ندارن و بعضی هستن مانتویی ( چه با حجاب چه بی حجاب ) که رفتارهای بسیار خوب و پسندیده ای دارن ، منکرش نیستم ، اما اینکه فرد با حجاب باشه و خصلت خوب و پسندیده ی بسیار داشته باشه ، عالیه ، این افراد چادری که عمل مناسب ندارن نباید وجهه ی دین رو برای ما خراب کنن ، دین اسلام اصلش حرف نداره ! و مورد بعد اینکه ذات همه خوبه ، باید در مسیر خوب ادامش داد

اما مورد دیګه ای که عنوان کردید : '' اینکه سر منبر بشینید وحرف های فلانی وفلانی رو گوش کنید به جاش اونچه خودتون قبول دارید مهمه''

مګر شما می دونید چه کسانی سر منبر فلانی میشینن ( در جلسات بانوان ) ؟ خودم جلساتی رفتم که اعم از بی حجاب و با حجاب درش حضور داشتن ، اګه مد نظر حرفتون افراد چادری بودن ، بنده صحبتتون رو قبول ندارم از این منظر که تنها چادری ها میرن و عمل نمی کنن !!! و خیلی وقت ها ما مسائلی رو قبول داریم که صحیح نیستند و باید اصلاح بشن ...

خودم چادری هستم و سالی اګه 5 جلسه شرکت کنم ، اونم شرایط داره ... خشک بودن اصلاً درست نیست ، میګم آدم با دیدن عده ای نباید اصل رو زیر سؤال ببره

مثلاً بعضاً خانم هایی که در جلسات روضه و ... شرکت می کنن وقتی آقایی برای سخنرانی تشریف میاره ، همه یه هو رو میګیرن ، در حالی که اسلام دیده شدن صورت رو منع نکرده ، جالبه من اصلاً در این حالت تغییری نمی کنم ، همون طور که بودم هستم ، آقایی که برای سخنرانی در مجلس بانوان شرکت می کنه باید اونقدر متین باشه که خودش نګاه نکنه و میشناسم چنین افرادی

و اینکه خشک بودن به چادری و نبودن ارتباطی نداره ، خیلی افراد غیر چادری و غیر مذهبی هم خشک هستن
    ...
    من هم قسمتی از حرف هاتو قبول دارم اره بی حجاب هایی هستند که خیلی دیگه شورش رو دراوردن وفق ظاهر خوبی دارند وباطنشون مثل همون باحجاب هایی که گفتنم خرابه چون افراط وتفریط دراسلام ممنونه چه چادری چه مانتویی!اما تو ایران ما یکی برای ریش خیلی اهمیت قائل می شن ویکی چادری که مقنه اش تا چونه اش بالا کشیده باشه(وبه قول من از داخل چادر که صورتش دیده نشه نگاه کنه) این طور افراد فقط عین بختک توجامعه ما افتادن وهمه جاحضور خود رو ابراز می کنند از نمازهای توی مسجد بگیر تا هیئت ومراسمات جشن ...........اما همین قدر بگم بخدا از این وضع من که چه عرض کنم بلکه همه خسته شدند چون درواقعه از این طریق یا به پستی رسیده اند یا زندگی شون از این راه تامین میشه درکل بقول حضرت محمدکه عده از اعراب امدندوگفتند مسلمان شدیم بعدش حضرت فرمود اسلام اوردند نه مسلمان شدند بله اسلام اصلش خوبه اما اونهایی که اسلام واقعی دارند درایران کاسه داغ تر از اش نشدند وبه جای حرف و وعده الکی اونچه که درتوانشون هست وخواهد بود عمل می کنند ازاین سیاهی لشکری که تو جامعه به راه افتاده نه مشکل ازدواج حل میشه نه کار نه تورم ونه مسکن واقعا اگر جوانان بعد از فارغ التحصیلی کاری داشته باشند وتورم هم این قدر نباشه وازدواج ها رو اسون بگیرند ایا جامعه ایران به این معضلات اجتماعی کشیده میشد؟؟معلومه که نه بدونید کاری به زور حل نیشه از اینکه بی حجاب ها رو نیروی اتنظامی بگیره ویک تعهدی بگیره ویا اینکه جریمه بشن کاری درست میشه؟؟دنیا نشان داده که زور با مذاق انسان ها ساز گار نیست پس باید فکری کرد بدرد بخور وخوب ایده ال نه با این وضعیت نامطلوب وچه خوبه که ادم ها بتونند حرف دلشونه درمورد نقایص حکومتشون بگند !!نه اینکه یک عده ای خاص باب طبع خودشون حرف میزنند حتی اگه بگی درسته شما ازمن خیلی بزرگ تری اما خودتونو با ائمه علیه سلام مقایسه نکنید زیرا اونها خیلی خیلی حق به قدرن مردم داشتند و خودشونو نه به حرف بلکه به عمل خادم مردم میدونستند و خیلی از چیزهایی که خودتون بهتر ازبنده میدونید در کل خواستم بگم چادر وبی چادر مساله این است که سعی کنید دخترهای خوب ذاتا خوب باشید نه ظاهرا ! وچه خوبه که دختری که چهره زیبایی داره باطنش هم خوب باشه دنبال ظواهر نباشید به اونچه که اعتقاد قلبی دارید عمل کنید نه به منشی که امروزه تو جامعه ما رواج پیدا کرده که همه ظاهر بین شدند وبس!!چه باحجاب چه بی حجاب همه شما ایرانی هستید وپاک من به شما سلام و درود می فرستم.....................................
    ویرایش توسط farhad_jomand : 3rd January 2014 در ساعت 12:06 PM

2. 2 کاربر از پست مفید farhad_jomand سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع