بعضی صحبت ها تو قبول دارم اما من بیشتر دیدم که دخترهایی که چادری اند هم ذات شون بدتره یعنی پرمدعا وخدبین اند وخیلی ها شون به خودمغرورند یا باحجاب اند وخیلی ازکارهایی که دختر بی حجاب نمی کنه رو انجام میدن نمیگم حجاب بده اما حجاب خوبه با اخلاق خوش ذات خوب صفا وصمیمیت وخیلی باحجاب ها هستند که با ارایش خیلی زننده درجامعه حضور دارند مهم اینکه مادر یک دختر خوب باشه ودوما بعد از مادرش خودش منور من از بی چادر مانتو هستش خیلی از دختر هایی مانتویی حقیقتا چیزی تو دلشون ندارند وبه قول خودم اب زیر کاه نیستند
اما دختر های چادری کمی تا قسمتی یک عدهای شون خیلی اب زیر کاه اند البته این نظر منه اما دختر چه با حجاب چادر چه مانتویی باید مهربان باعاطفه خانواده دوست وحتی راهنای دوستانش باشه وخوش ذات باشه نه بدجنس وغیره ............خلاصه هر جور که هستیم یادمون باشه هر کاری که کردیم نتیجه ش رو می بینیم اما به اونچه که اعتقاد دارید عمل کنید نه کمتر نه بیشتر
اینه سر منبر بشینید وحرف های فلانی وفلانی رو گوش کنید به جاش اونچه خودتون قبول دارید مهمه خلاصه من از ادم های مذهبی خشک خوشم نمیاد اصلان ..................................ادم خوبه میانه روباشه

وتعادل گرا

خوب وبد همه جا هست
علاقه مندی ها (Bookmarks)