سلام دوستان
ببخشید مدتی نشد بذاریم غذاها رو
موضوع امروز خورشت قورمه سبزی هست
ابتدا طبق روال دستور پخت این غذا:
یکی از لذیذ ترین غذا های ایرانی ها که بسیار نیز محبوب می باشد خورشت قرمه سبزی می باشد که ما امروز آن را به طور کامل آموزش می دهیم و شما را دعوت به صرف آن می کنیم ، چرا که تمام مواد مورد استفاده در آن دارای خاصیت غذایی کامل و غنی می باشد ، تا قبل از وجود آسیاب سبزی خردکن به دلیل دشواری خردکردن سبزی قرمه سبزی در زمره غذاهای سخت و کاربر بشمار می آمد که با استفاده از آسیاب سبزی خردکن آکاالکتریک میتوانید در کمتر از یک دقیقه حجم زیادی از سبزی را خردنموده و از بریدن دست و اسید موجود در سبزیجات نیز در امان بمانید ...
سبزی خردکن :
مواد لازم برای آشپزی برای 6 تا 8 نفر :
سبزی(تره،جعفری،کمی شنبلبله)یک کیلو گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان نیم کیلو لوبیای قرمز1/2 پیمانه(100گرم) لیمو عمانی درسته3 تا 4 عدد گرد لیموگرد لیمو= یک قاشق سوپخوری (در صورت تمایل )پیاز2 عدد متوسطروغن250گرم (یک پیمانه) چگونگی پخت
1- لوبیا را از شب قبل شسته و خیس کنید .2- سبزی را خوب شسته و پس از خشک کردن در سبد با سبزی خردکن خوب ریز نمایید ، ریز شدن سبزی زیادسبزی باعث خوشمزه تر شدن آن می شود البته توجه نمایید شنبلیه زیاد باعث تلخی خورشت شما خواهد شد با وجوداسلایسر آکا شما میتوانید همیشه سبزی آماده در فریزر داشته باشید.3- سبزی خرد شده را در روغن سرخ نمائید ، زیادی سرخ کردن باعث می شود که خورشت شما تیره تر شود وخواص و ویتامینهای موجود در سبزیجات کاهش یابد .4- چند تا پیاز رو ریز کرده و یا رنده می کنیدو در روغن خوب تفتش میدهید. بعد به ان زردچوبه اضافه کرده تا حدی که رنگ آن نارنجی پررنگ شود . بعد کمی نمک زده و گوشتها را در آن خوب تفت می دهید واجازه می دهید که گوشت تو پیازه قشنگ آب بیاندازد. سپس سبزی قرمه رو اضافه می کنید و حتی اگر قبلا آنرا سرخ کرده و در فریز گذاشته اید باز با گوشت و پیاز کمی آنرا تفت دهید .5- بعد لوبیا قرمز را که آب آن کاملا گرفته شده اضافه کنید تا خوب با سبزی مخلوط بشه و اندازش کم و زیاد نشه در این مرحله باید روغن روی سبزی رو گرفته باشه . بعد آب داغ رو اضافه کرده و اونقدر آب اضافه می کنید که تا پایان جا افتادن خورش نیازی به آب اضاف کردن نباشد. اول شعله گاز را زیاد گرده تا خورشت تقریبا بپزد و بعد که آب کمتر شد شعله را کم کرده طوری که روغن خورش روی سطح خورشت جمع شود .6- خورشت را چشیده نمک و فلفل آن را کنترل کرده و سپس لیموعمانی ها را سوراخ کرده وبه خورشت اضافه کنید در صورت تمایل دو تا سه قاشق سوپخوری هم گرد لیمو و یا یک قاشق غذاخوری آبلیمو هم به خورشت اضافه نمایید.
منبع:http://cooking.akairan.com/ashpazi/khoresh/5924.html
و حالا فوت های کوزه گری:
1-بعضی میگن قبل از سرو قرمه سبزی بذارید خوب سرد شه بعد دوباره گرمش کنید.اینکار خورشت رو خوش طعم تر میکنه.
2.وقتی دارین پیاز و گوشتو سرخ میکنین یکی دو قاشق غذاخوری شمبلیله خشک اضافه کنید(فقط زیاد استفاده نکنید که تلخ نشه)
3.بهتر است که از تره و اسفناج بیشتری در ترکیب قورمه سبزی استفاده کنیدتا سبزی لعاب بیشتری داشته باشد و زیباتر شود.
4-بهتره از لیمو امانی تیره هنگام پختن استفاده کنید و یا به صورت درسته یا سوراخ شده(با چنگال)یا در صورت خرد کردن با جداسازی دانه ها از آن استفاده کنید.
5-عصاره مرغ یا گوشت علاوه بر خود گوشت و مرغ هم خوبه.
6-در انتها خورشت را با حرارت کم بجوشانید.
7-اضافه کردن رب گوجه فرنگی نیز خوبه.
حالا منتظر فوت های شما هستم
علاقه مندی ها (Bookmarks)