سلام
این قرمه سبزی که عکسش بالاست از نظر ما آشپزش آشپز نبوده
آخه هم خیلی سبزه و هم آب و سبزیش از هم جدا شده
ما خوزستانیا البته نمیگم همشون چون شاید همه اینجور نباشن فقط میدونم کلا ماها سبزیمونو زیاد سرخ میکنیم.....نمیگم بهداشتیه ولی خب اینقده خوشمزه میشه که بیخیال ویتامین میشیم.... ما همیشه سبزی رو با پیه سرخ میکنیم.....پیه رو با حرارت کم روی گاز میذاریم که روغنش جدا بشه....بعد سبزی رو باهاش سرخ میکنیم ..... شعله باید خیلی کم باشه حتی گاهی روی حرارت بخاری میذاریم برای مثلا یک روز سرخ میکنیم و هر یکی دو ساعت اونو هم میزنیم ....اگر شعله زیاد باشه سبزی ها چون میسوزن خیلی تلخ میشن ولی با شعله کم تیره میشن اما تلخ نمیشن .... وجود پیه هم یه جورایی باعث میشه وقتی خورش رو درست میکنید سبزی ها و آب اون جدا نشن
برای طعم چربی موجود در غذا هم یه کوچولو پیازتون اگر زیاد باشه طعم رو میگیره ..... البته اضافه کردن شمبلیله هم میتونه طعم چربی رو بگیره..... لیمو هم همچنین(وای که من عاشق لیمویِ قرمه سبزیم) ..... ما رب گوجه نمیریزیم.....به نظر من خیلی هم خوب نیست و رنگی که میده رو دوست ندارم که خب این سلیقه ایه...... در آخر هم خورش رو نباید هم بزنیم تا روغن روی سطح رو گرفته باشه....بعد ما روغن رو جدا میکنیم و وقتی خورش رو کشیدیم دوباره روغن رو بهش اضافه میکنیم .....مثل فسنجونه دیگه جزو اصولیه که آشپز بهتره رعایت کنه![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)