دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: فوت کوزه گری غذاها!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #10
    یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مامایی
    نوشته ها
    3,947
    ارسال تشکر
    36,060
    دریافت تشکر: 18,520
    قدرت امتیاز دهی
    28278
    Array
    yas-90's: خواهش

    پیش فرض پاسخ : فوت کوزه گری غذاها!




    سلام
    این قرمه سبزی که عکسش بالاست از نظر ما آشپزش آشپز نبوده

    آخه هم خیلی سبزه و هم آب و سبزیش از هم جدا شده

    ما خوزستانیا البته نمیگم همشون چون شاید همه اینجور نباشن فقط میدونم کلا ماها سبزیمونو زیاد سرخ میکنیم.....نمیگم بهداشتیه ولی خب اینقده خوشمزه میشه که بیخیال ویتامین میشیم.... ما همیشه سبزی رو با پیه سرخ میکنیم.....پیه رو با حرارت کم روی گاز میذاریم که روغنش جدا بشه....بعد سبزی رو باهاش سرخ میکنیم ..... شعله باید خیلی کم باشه حتی گاهی روی حرارت بخاری میذاریم برای مثلا یک روز سرخ میکنیم و هر یکی دو ساعت اونو هم میزنیم ....اگر شعله زیاد باشه سبزی ها چون میسوزن خیلی تلخ میشن ولی با شعله کم تیره میشن اما تلخ نمیشن .... وجود پیه هم یه جورایی باعث میشه وقتی خورش رو درست میکنید سبزی ها و آب اون جدا نشن

    برای طعم چربی موجود در غذا هم یه کوچولو پیازتون اگر زیاد باشه طعم رو میگیره ..... البته اضافه کردن شمبلیله هم میتونه طعم چربی رو بگیره..... لیمو هم همچنین(وای که من عاشق لیمویِ قرمه سبزیم) ..... ما رب گوجه نمیریزیم.....به نظر من خیلی هم خوب نیست و رنگی که میده رو دوست ندارم که خب این سلیقه ایه...... در آخر هم خورش رو نباید هم بزنیم تا روغن روی سطح رو گرفته باشه....بعد ما روغن رو جدا میکنیم و وقتی خورش رو کشیدیم دوباره روغن رو بهش اضافه میکنیم .....مثل فسنجونه دیگه جزو اصولیه که آشپز بهتره رعایت کنه
    طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند

  2. 10 کاربر از پست مفید yas-90 سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. خواص انگشتر عقیق ، فیروزه ، یاقوت در احاديث
    توسط ØÑтRдŁ§ در انجمن مقالات مذهبی
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 4th September 2014, 02:02 PM
  2. طرز تهیه میرزا قاسمی+فوت های کوزه گری
    توسط parnian 80 در انجمن خانه و خانه داری
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 8th July 2013, 09:42 PM
  3. موزه نساجی ؛ تفاوت های مرمت و احیاء
    توسط وحید 0319 در انجمن معماری ایرانی و اسلامی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 21st August 2012, 10:54 AM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 31st July 2012, 09:52 PM
  5. تفاوت مردان وزنان
    توسط N I M A در انجمن خواندنی ها و دیدنی ها
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 24th September 2008, 07:24 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •