با سلام خدمت جناب ریپورتر عزیز
اتفاقا در انجام کارها و پروسه های تولیدی هم میشه کانال ها و راهکارهایی رو پیدا کرد تا از میانبر های اقتصادی در جامعه و مسیر تولید مطلع شد
ممکنه در ابتدای شروع به کار هر جوانی سرمایه اولیه لازم و به قول شما داشتن 30% مبلغ درخواستی رونتونه به تنهایی فراهم کنه
خب طبیعیه هر فرد ممکنه وقتی به موضوع فکر کنه به نظرش برسه انجام یه کار تولیدی با توجه به پیش نیازهاش برای من نوعی امکان پذیر نیست و ممکنه بتونم علمش رو یاد بگیرم ولی توان مالی چی ؟؟؟
من فکر میکنم در انجام هر پروژه ای در کشور ما با توجه به دشرایط حاکم و...... بهترین روش استارت کاری تیمی هست
البته تیمی که دارای شرایط لازم باشند
شرایط لازم چی میتونه باشه :
مهمترین اصل در انجام یک کار تیمی جذب افراد معتمد و صد در صد امین که هم دلسوز باشند و هم به فکر این نباشند که وقتی کار به ایستگاه های مناسبی رسید بخوان خط شون رو مجزا کنند و برن برای خودشون به تنهایی کار کنند اگر یک تیمی تعهد کنه برای یک کار تولیدی و تحقیقاتی همه اعضا ملزم به رعایت حریم و قوانین هستند
مورد دوم اینکه در بین اعضا و مشارکت کننده ها افراد توانمند وجود داشته باشه
(البته دوستان من برای مثال این شرح وظایف رو عنوان میکنم )
مثلا بعنوان مثال جناب ریپورتر عزیز در یک کار گروهی میتونه با توانمندیش در بخش صادرات و کانالهایی که میشناسه برای صادرات کمک کنه یا به فرض مثال آقا ساسا میتونه در ایجاد ایده و راهکارهایی با استفاده از خلاقیت ذاتی خودش مثلا یه سیستم گرمایش با سوخت ها ارزان قیمت رو پیشنهاد بده و مثلا دوستمون حسین آقا با توجه به توان مدیریتی مسئولیت شناسایی نقاط ضعف و قوت و استفاده از تکنیک های راهبردی مدیریت گروه رو در به عهده بگیره و یا مثلا آقا پدرام در این کار تیمی توانایی بالایی در بازاریابی محصول داره و الی آخر .....
همه این اعضا وقتی چارت وظایفشون تعیین شد و هر کدوم گوشه ای از کار رو سعی کردند به نحو احسن بگیرن میتونند موفق عمل کنند
در خصوص سرمایه هم وقتی کاری تیمی انجام بشه یک فرد میتونه با یک توان مالی متوسط هم شرکت کنه و هر کدام از اعضا میتونند جزو سهامداران بر اساس توان مالیشون و میزان مشارکتشون در طرح باشن
و در نهایت تیم نیاز مالی موجودش رو با پیش نیازهاش مقایسه میکنه اگر باز نیاز به تجهیز و تقویت توان مالی بود به قول شما که اطلاعات خوبی در زمینه پیچ و خم های بازار و اقتصاد پولی دارید میتونید به اعضا وام تسهیلات رو پیشنهاد بدید چرا که به راحتی در همون ابتدا به مبلغ 30 % از میزان تقاضا دسترسی هست و میشه اقداماتی کرد...
این رویه و کار البته با یک برنامه ریزی درست در همه کارهای تولیدی میتونه مورد استفاده باشه
ولی متاسفانه یکی از اشکالات ما اینه که در فضاهای مجازی چون شناخت کافی از یکدیگر نداریم طبیعیه ندونیم آقای X یا Y که اونور کشور و توی یه شهر دیگه هست آیا فرد متعهد و قابل اعتمادی میتونه باشه یا خیر
و چه ضمانتی هست یک فرد کار و ایده رو از بین اعضای هم پیمان نبره و برای خودش تولید نکنه ....
و جای تاسف داره توی کشور ما این موارد به وفووووووووووووووووووووووو ر فراوونه ...![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)