خواهش می کنم
توی پر بازده بودنش که شکی نیست بخصوص صادرات چون تولید در کشور ما الان بشدت به صرفه هست جوری که خیلی از دوستانی که قبلا از چین جنس وارد میکردن دیگر نمیصرفه و تولید داخل بهتره و دو 3 کشور مهم و هدف برای اعطای نمایندگی انحصاری داریم یکی افغانستان و عراق و کویت.الان در حال حاضر 90 درصد مواد خوراکی افغانستان از ایران و 70 درصد مواد خوراکی عراق بخصوص منطقه کردستان عراق از ایران هست و بازار بسیار خوبی برای ارائه کالا به سایر نقاط دنیا هم هست.برای تولیدش هم نیاز به واردات محصولی نداریم چون مهمترین ماده مورد مصرف که شیر هست را داریم.به نظرم سود خوبی داره تولیدش طبق محاسبات بخصوص صادراتش
در این کشورهای دریافت پول هم بسیار ساده تر هست.در کشور عراق و افغانستان از طریق صرافی راحت میشه تبادل مالی رو انجام داد.به دلیل تحریم فعلا بانکی وجود نداره و کویت رو بجای دبی گفتم چون قطب جدید الان کویت هست و رشدش رو شروع کرده و بشدت با ایرانیا خوب هستن و دوستان زیادی هم در اونجا خود بنده دارم که اکثرا شیعه هستن و مشکلی برای پول ایرانی ها درست نمی کنند.در امارات شعبه اف بی ای زده شده و حسابها بشدت تحت نظر هست و حساب ایرانی باشه می بندنش سر یک موضوع الکی بعدشم نقشه می کشند برای مصادره موجود و بالا کشیدن پول که الان عده ای از دوستان ما درگیر هستن ولی در کویت موضوع کاملا فرق داره و پولها رو میشه راحت معادل ریالی در ایران با درصد تغییر خیلی کم تحویل گرفت .
علاقه مندی ها (Bookmarks)