به نظرمن اول باید ذائقه کشورهای هدف را شناسایی کنیم بعد swot بنویسیم تا یک برنامه برای خودمان داشته باشیم و با یک استراتژی مناسب جلو بریم بعد میشه تصمیم گرفت کارخانه تاسیس کنیم یا یک کارگاه کوچک مثل تصاویر ارائه شده.
این موضوع را باید دقیق بررسی کنیم چون توانایی تولید این گونه مواد غذایی در هر کشوری و در هر منطقه ای وجود دارد اما تعداد کمی از شرکت ها این گونه مواد را صادر می کنند پس به نظر من نقاط قوت ، ضعف ، بهبود و فرصت ها را باید مشخص کنیم تا بتوان نظر داد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)