دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

موضوع: چرا فرزندان اول در مدرسه موفق ترند؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همراه
    ارسال تشکر
    18,960
    دریافت تشکر: 11,371
    قدرت امتیاز دهی
    23075
    Array

پیش فرض پاسخ : چرا فرزندان اول در مدرسه موفق ترند؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Almas Parsi نمایش پست ها
    تحقیقات جدید نشان می دهد، فرزندان اول عملکرد بسیار بهتری در مدرسه دارند، اما این مسئله ناشی از هوش یا اعتماد به نفس بالاتر آنها نیست، بلکه والدین سخت گیری بیشتر نسبت به فرزند اول دارند.

فاکتورهای مختلفی بر استعداد تحصیلی کودکان تأثیر می گذارد که نقش والدین در این بین بسیار تأثیر گذار است.
    نتایج بدست آمده نشان می دهد، برخورد والدین با فرزندان اول در زمانی که نمرات ضعیف تری در مدرسهکسب می کنند، در مقایسه با فرزندان بعدی بسیار سخت گیرانه تر است.

همچنین نظارت
    مستمر والدین در انجام تکالیف مدرسه بر روی فرزندان اول بیشتر است، درحالیکه سهل انگاری والدین در خصوص تماشای تلویزیون، بازی رایانه یی و فعالیت های دیگری که بر انجام تکالیف مدرسه تأثیر منفی می گذارند، در فرزندان بعدی بیشتر دیده می شود.

والدین این رفتار سخت گیرانه را بعنوان یک الگوی نظم، تنها برای فرزندان اول اعمال می کنند و در برخورد با فرزندان بعدی رفتار اهمال گرایانه یی از خود بروز می دهند؛ به همین علت فرزندان اول از عملکرد تحصیلی بهتری در مدرسه برخوردار هستند.

فرزندان اول

اغلب بسیار با انگیزه، نوع شخصیتی تیپ A مستعد استرس، بسیار سازگار و تحت تأثیر توجه خاص والدین هستند.

فرزندان وسط

از روابط اجتماعی خوبی برخوردار بوده و تمایل بیشتری برای مشارکت در جمع دارند.

فرزندان آخر

از بالاترین درجه جامعه پذیری و حس همدلی برخوردار بوده و البته سرکش ترین فرزندان نیز محسوب می شوند.
    بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

قصد ګذاشتن هیچ ګونه پستی نداشتم ولی دیدم داره به فرزندان اول ظلم میشه ، نشد چیزی ننویسم

من این تحقیقات رو تکذیب میکنم بیشترش رو ، البته شاید واسه ما اینطور نیست ، نمیدونم

قبول دارم عملکرد فرزند اول بهتره ، ولی اینکه ګفته شده به خاطر سخت ګیری والدین هست رو اصلاً و ابداً قبول ندارم ، خودم فرزند اول هستم و دارم به عینه می بینم اینطور نبوده ، در حدی که یادمه در کل دوران مدرسه به زور مادرم فقط به تعداد انګشت شمار شده ازم درس بپرسن و یا دیکته بګن ، دقیقاً یادمه از رو کتاب دیکته ی شب می نوشتم و دو تا لغت رو خودم عمداً برای طبیعی به نظر رسیدن غلط می نوشتم و صبح می ګفتم یکی برام امضا کنه .

اما الآن خواهرم که فرزند وسط هست ، خیر اینطور نیست بلکه ازش درس پرسیده میشه ، دیکته ګفته میشه ، تکالیفش بررسی میشه حتی خودم هم کمکش می کنم ، اما باید بشینه درس بخونه تو خونه تا 20 ( عالی ) بشه ، ولی من اینطور نبودم ، یا برادرم که فرزند آخره داستانش فرق داره باز ، چون هنوز کلاس اول هست نمیشه نظر داد ! ولی از خواهرم بهتره فکر کنم

این ایراد رو شاید شاید بشه به سیستم آموزشی ګرفت با روند جدیدشون که نمره نمیدن و غیره ، شایداااااا

یعنی خواستم این قسمت سختګیری رو رد کنم صرفاً ، اما این مطالب آخر رو قبول دارم باز جز مستعد استرس ، چون اصلاً تو عمرم استرس رو تجربه نکردم ، نمیدونم چیه ، پس این رو هم رد می کنم ولی مابقی موارد رو قبول دارم
    ویرایش توسط "VICTOR" : 19th November 2013 در ساعت 12:42 AM

2. 7 کاربر از پست مفید "VICTOR" سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع