بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
قصد ګذاشتن هیچ ګونه پستی نداشتم ولی دیدم داره به فرزندان اول ظلم میشه ، نشد چیزی ننویسم
من این تحقیقات رو تکذیب میکنم بیشترش رو ، البته شاید واسه ما اینطور نیست ، نمیدونم![]()
قبول دارم عملکرد فرزند اول بهتره ، ولی اینکه ګفته شده به خاطر سخت ګیری والدین هست رو اصلاً و ابداً قبول ندارم ، خودم فرزند اول هستم و دارم به عینه می بینم اینطور نبوده ، در حدی که یادمه در کل دوران مدرسه به زور مادرم فقط به تعداد انګشت شمار شده ازم درس بپرسن و یا دیکته بګن ، دقیقاً یادمه از رو کتاب دیکته ی شب می نوشتم و دو تا لغت رو خودم عمداً برای طبیعی به نظر رسیدن غلط می نوشتم و صبح می ګفتم یکی برام امضا کنه .
اما الآن خواهرم که فرزند وسط هست ، خیر اینطور نیست بلکه ازش درس پرسیده میشه ، دیکته ګفته میشه ، تکالیفش بررسی میشه حتی خودم هم کمکش می کنم ، اما باید بشینه درس بخونه تو خونه تا 20 ( عالی ) بشه ، ولی من اینطور نبودم ، یا برادرم که فرزند آخره داستانش فرق داره باز ، چون هنوز کلاس اول هست نمیشه نظر داد ! ولی از خواهرم بهتره فکر کنم
این ایراد رو شاید شاید بشه به سیستم آموزشی ګرفت با روند جدیدشون که نمره نمیدن و غیره ، شایداااااا
یعنی خواستم این قسمت سختګیری رو رد کنم صرفاً ، اما این مطالب آخر رو قبول دارم باز جز مستعد استرس ، چون اصلاً تو عمرم استرس رو تجربه نکردم ، نمیدونم چیه ، پس این رو هم رد می کنم ولی مابقی موارد رو قبول دارم![]()

والدین در انجام تکالیف مدرسه بر روی فرزندان اول بیشتر است، درحالیکه سهل انگاری والدین در خصوص تماشای تلویزیون، بازی رایانه یی و فعالیت های دیگری که بر انجام تکالیف مدرسه تأثیر منفی می گذارند، در فرزندان بعدی بیشتر دیده می شود.

علاقه مندی ها (Bookmarks)