فکر کنم سوء تفاهم شده و ما داریم در مورد دو چیز متفاوت حرف میزنیم !آمار شما نمیتونه راجع به صد در صد بد حجابا باشه،
تصمیم ناپسند یه عده که نمیتونه اصل رو تغییر بده.
طرف تصمیم گرفته هم کیش آبا و اجدادی باشه، یا نباشه بالاخره؟ باید تکلیف خودشو حداقل روشن کنه.
اگر هم قصد تغییر دین و مذهب داره ، تو این کشور یه حد و حدودی تعریف شده، باید مطیع باشه خب.
هیچ باید عقلی وجود نداره !
مطیع بودن در جامعه فقط و فقط در حوزه ی عملی در قالب هنجار های قانونی و عقلی مربوط میشه ! نه اعتقادی و فکری !
به نظر من حجاب یک امر عملیه، نظر شما غیر از اینه!؟ اعتقاد و فکری که به حوزه و مرحله عمل در نیاد چقدر ارزش داره؟ تو خونه فکرم یا اعتقادم اینه که شب هر ساعتی بیام خونه، والدین میگن فلان ساعت باید باشی، تو این خونه هنجار چیه یا کیه؟ عمل به فکر و اعتقاد من یا عدم عمل به اون در هر صورت جنبه عملی پیدا می کنه، البته با بازتابهای مخصوص به خودشون.
اگر ما محدودیت خودسرانه میزاریم دلیل نمیشه که دیگری رو متهم و مجبور بدونیم
چون بحث ما حجابه ، به نظر شما سوره نور یک محدودیت خودسرانه هست؟
وارد دین هستند و متاسفانه اونجائیا رو که نمی پسندن ساختار شکنی می کنن و از توجیهات استفاده می کنن.
متاسفانه دید اشتباهی ست ! این میشه همون ضرب المثل تر و خشک با هم می سوزند !
متوجه منظورتون از تر و خشک نمیشم
اینکه این توجیهات در بین برخی جوانان که وقتی آزادی خود را در معرض خطر می بینند و دست به توجیه می زنند بحثی نیست !
شامل حال اکثر جوانان در مراحل مختلف زندگی خواهد شد ، متاسفانه.
اما اینطور نیست که اگر کسی اومد در مورد تحریفات و تفاوت آنچه که باید باشد و آنچه که هست صحبت کرد بهش برچشب ساختار شکنی بدیم و تحجر و غیر قابل انعطاف بودن خودمان را زیر برچسب پنهان کنیم !
تو همین بحث ساده ما چه تحریفی صورت گرفته؟ تحجر و غیر قابل انعطاف بودن هم میتونه نوعی برچسب باشه،درسته؟
نشانه ی این تحجر هم این هست که وقتی کسی پا به انحراف زدایی میزاره ! اون را از علم دین بی خبر میدونن و از همین برچسب های رایج دیگر ...
متوجه منظورتون نمیشم، برداشتم اینه که حجاب یه انحرافه، یه عده میخوان انحراف زدایی کنن، بعد برچسب بی دین خوردن!! واقعا برداشتم اینه.
(نمیدونم چرا نتونستم نقل قول کنم!!)
در ضمن فکر کنم منظورم واضح بوده باشه که لازم نباشه بگم تحجر به معنای انعطاف ناپذیری صفت است و نه برچسب ! و در ضمن من نگفتم فلان قشر متحجر هستند و .. که بخوام بگم و با اول شخص هم منظورم رو بیان کردم![]()
"آخرین برگ این دفتر هم به پایان رسید"
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)