سلامسلام دوستان عزیز
سلام و ممنون بابت ایجاد تاپیک
امروز قصد داریم که درباره تحصیل در خارج از کشور بحث کنیم
که آیا خوب هست و موجب موفقیت میشه یا خیر و اگر میشه از چه مقطعی بهتر هست ؟
موفقیت رو ممکن هست که بدنبال داشته باشه و تضمین نمیکنه ولی خوب در بعضی از کشور ها به دلیل امکانات و پشتیبانی هایی که میشه
موجب میشه افراد مستعد به موفقیت برسند
همچنین بعضی از افراد مستعد در ایران پشت سدی به نم کنکور میمانند به همین دلیل مهاجرت موجب ایجاد پیروزی افراد میشه
آیا در خارج از کشور احتمال موفقیت بیشتر هست یا کمتر ؟
بستگی به فردش داره
در آخر تاپیک نتیجه مشخص میشه که اصلا تحصیلات در خارج از کشور مناسب هست یا خیر و اگر مناسب هست از چه مقطعی تحصیلات شروع بشه . ویا اگر نه به چه دلیل ؟
مناسب هست،اگه فردی از کودکی مهاجرت کنه ،خب تطابقش با محیط راحتره ولی اگه نشد به نظر من بعد دیپلم بهتره یا حتی برای دکتری
بازم این به خود فرد برمیگرده ولی شاید از دیپلم به بعد بهتر باشه
ما فرض رو بر این میگیریم که فردی توان مالی برای تحصیلات رو داشته باشه ، بهتره که چگونه تصمیم بگیره ؟
و یا اگر شما جای فرد ذکر شده بودید چه می کردید ، به چه دلیل ؟
من اگه بودم،مهاجرت میکردم
دلایلشم برمیگرده به شرایطم،و اینکه بعضی از فرصت ها ناخواسته ازم گرفته شده که اگه مهاجرت کنم ممکنه برگرده بهم
بازم ممنون
امیدوارم جواب مورد نظر رو داده باشم
و سپاس از شرکت در بحث و پاسخگوییتون
تا اینجا اکثر دوستان ترجیح میدادن که چه از دوران ابتدایی تحصیل و چه در دوران بالاتر در خارج از ایران تحصیل کنند
شما فرمودید که بهتره از دوران ابتدایی فرد به بره و یا بهتر از اون بعد از دیپلم هست
یکی از موانع دانشگاه و تشویق افراد هم همونطور که شما فرمودید کنکور هست که اگر الان کنکور مانع نبود اکثر دانشجویانی که به خارج از کشور رفتن و برخی برگشتن و برخی دیگر خیر ، در ایران بودن .
برداشتن کنکور با یک سری مخالفت ها و مشکلات برابری میکنه
اما آیا برداشتن کنکور ارزشش رو داره که دانشجویان ما در ایران بمونن ؟یا خیر؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)