از دوران ابتدایی تحصیل
در مقطع راهنمایی
در مقطع دبیرستان
پس از اخذ دیپلم ( ورود به دانشگاه )
تحصیل در ایران را ترجیح می دهم
همکار تالار مکانیک
نظر سنجی رو جواب ندادم چون گزینه من توش نبود...(بعد از کارشناسی)
سلام دوستان عزیز
سلام
که آیا خوب هست و موجب موفقیت میشه یا خیر و اگر میشه از چه مقطعی بهتر هست ؟
از چند نفر که خارج از کشور تحصیل کردند،،شنیدم که بچه های ما تو مقطع راهنمایی و دبیرستان باسوادترن...بخصوص ریاضیات...
آیا در خارج از کشور احتمال موفقیت بیشتر هست یا کمتر ؟
موفقیت برای هرکس معنایی داره...موفقیت کم و زیاد نداره...آدم یا موفق هست یا نیست...موفقیت لحظه ایه....خیلی از اون کسایی که ما دلمون میخواد روزی هزار بار جاشون باشیم چون موفقن،خودشونو اونطور که باید موفق نمیدونن....اونی که کم و زیاد داره ،"تلاش" هست...تلاش هم به کشور و مکان مربوط نمیشه...اگه من با توجه به تلاشی که میکنم به اون جایی که میخوام برسم این یعنی موفقیت...
در آخر تاپیک نتیجه مشخص میشه که اصلا تحصیلات در خارج از کشور مناسب هست یا خیر و اگر مناسب هست از چه مقطعی تحصیلات شروع بشه . ویا اگر نه به چه دلیل ؟
به نظر من از اول دانشجویی خوبه...ولی از اون بهتر دوره ارشد و دکتراست...البته به رشته هم مربوط میشه....بعضی رشته ها تو کشورمون اصلا مناسب نیست و باید رفت....بعضی رشته ها هم برعکسه....
ما فرض رو بر این میگیریم که فردی توان مالی برای تحصیلات رو داشته باشه ، بهتره که چگونه تصمیم بگیره ؟
و یا اگر شما جای فرد ذکر شده بودید چه می کردید ، به چه دلیل ؟
من خودم رفتن رو ترجیح میدم ولی دوران ارشد و دکترا...برای دوران کارشناسی ایران خوبه...اون چیزی که باید یاد بگیری رو میگیری....
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)