هرجای پستم به شما توهین کردم که میفرمایید محترمانه صحبت کن، آن قسمت از پست را برای بنده نقل قول کنید تو حذفش کنم و در همین تاپیک عذرخواهی کنم از شما، اگر هم بی احترامی به شما در پست بنده وجود ندارد که هیچ، من نیاز به عذرخواهی شما ندارم
پیغمبر فرموده که اگر دروغ گفتید یا سیگار کشیدید یا امثالهم دیگه عزاداری نکنید؟ من که چنین فرمایشی از ایشان جایی ندیدم
درحال حاضر هم چنین فرمایشی از مقام معظم رهبری ندیدم، نمیدونم چرا اصرار دارید که جلوتر از مقام معظم رهبری حرکت کنید. خوارج افرادی بودند که میانه روی نکردند و تا توانستند افراط کردن، خواستند جلوتر از مولایمان حضرت علی علیه السلام حرکت کنند.
اون بنده ی خدایی که انگشتر طلا دستشه و نماز هم میخونه و عزاداری هم میکنه، خوب دوست داره پروردگارش رو عبادت کنه، با دل خودش، با روح خودش، در ظاهرش هم چیزی معلوم نیست
اما مقابلش کسی هست که انگشتر عقیق دستشه و در ظاهر نمازخون و روزه بگیره اما در باطن کنار غذاش اگر مشروب نباشه غذا نمیخوره چه عبادتی میکنه آخه؟
مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی می فرمود روایت داریم بنده ی خدایی از دنیا رفت، در موقع حسابش بهش گفتن تو این خلافو کردی اون خلافو کردی برو جهنم، این بنده ی خدا هی این پا و اون پا میکرد در راه جهنم، بهش گفتن چرا نمیری؟ گفت فکر نمیکردم خداوند به خاطر این گناهانم منو بفرسته جهنم، فکر میکردم خداوند منو عفو میفرماید. خطاب رسید: با اینکه میدونیم داری دروغ میگی اما برو بهشت.
ببینید، ما چنین پروردگاری داریم، پیغمبر و ائمه ی ما هم از طرف همین پروردگار هستند، پس پیغمبر و ائمه هم مهربان هستند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)