سپر دفاع ضد موشکی گنبد اهنین و یا هر سیستم دفاع ضد موشکی دیگه هم نمی تونه در یک زمان موشکهای زیادی رو دفع کنه ... نه تنها گنبد اهنین بلکه سامانه ضد موشکی المانها توی افغانستان هم ممکنه در برابر خطرات بزرگتر کم بیارند .... هیچ چیزی صد در صد نیست ... این یک اصل نظامیه ... بعدش توی جنگ ما با جنگ افزار کار داریم نه با ایمان ... شما با ایمان چی کار می تونی کنی ...؟میگی ایمان ... پس چرا فلسطین با سلاح ایمانشون توی این همه دهه نتونستند قدسشون رو ازاد کنند ؟ مگر اونها ایمان ندارند ...؟ مساله مهم جنگ افزاره ... توی سالهای 1994-1996 که 2 سال جنگی ویرانگر برای چچن و روسیه بود ، دو طرف با جنگ افزار با هم جنگیدند و نه با ایمان ... مگر چچنی های اون زمان ( با الانشون فرق می کنند ) دین نداشتند که بخواند با ایمانشون با روسیه بجنگندند ....اون سلاح ایمانی که ازش صحبت میکنید ، ( درحالیکه نمیدونید چیه ) همون سلاحی هست که نگذاشت گنبد اهنین کار کنه
یه سوال خداییش راستش رو بگو ... تو بدون هیچ جنگ افزاری و تنها با کمک ایمان چه طوری می خوای یه تانک ابرامز امریکایی رو نابود کنی ...؟
اگه همونیه که شما میگی درسته ، پس چه طوری ایمان فلسطینیها نتونست توی جنگ غزه جلوی بمب های فسفری اسراییل رو بگیره ...؟ یا مثلا کاری کنه که ایمان فلسطینی ها باعث پرتاب نشدن بمب فسفری شه ...؟ خوب شد نمردیم و کشف کردیم که ایمان هم سلاح ضد موشکیه ...همونی هست که نمیگذاره اسراییل از انواع و اقسام بمباش استفاده کنه .
RPG ساده ...!همونیه که تو اخرین جنگ اسراییل با لبنان ، لبنان تونست فقط و فقط با یک ار پی جی ساده ، پیشرته ترین تانک اسراییل رو بزنه ،یعنی یکی از بزرگترین و مخوف ترین تانکهای جهان با یه RPG منهدم شد .... ؟
فدای اطلاعات نظامیت ....
خداوند کتاب نظامی نفرستاد بلکه کتابی فرستاد برای هدایت انسانها ....همونی هستش که خدا بهمون داده و تو قرآن هم گفته .
استراتژی جنگی رو باید کسب کرد ...
واقعا هم می ترسه ... پس حالا متوجه شدم این همه اختلافات مذهبی توی لبنان کار اسراییل و امریکا از بابت ترس ایمان نبوده ...همونیه که اسراییل ازش میترسه .
اون که اره .. ولی در کنارش مساله غیرت نیز وجود داره ... وگرنه هنیه و مشعل هم ایمان دارند ... ولی بالا بردن پرچم مخالفان سوری توسط اونها یه چیز دیگه رو میگه ....همونیه که تو 8 سال جنگ با دنیا ، قویترین سلاحمون بوده .
بله متوجه شدم ... فرقشون توی اینه که جک باعث خندیدن ادمها میشه ولی ایمان ( اون هم نه 100% ) باعث پیشرفت انسان در زندگی میشه ... ایمان به معنی باور هست ....حالا فهمیدید فرق جک با سلاح ایمان چیه ؟
ولی معنی باور پیروز شدن توی جنگ اون هم بدون جنگ افزار با کارایی بالا و صرفا جهت اینکه من ایمان دارم و سپس این ایمانم باعث ساقط شدن گنبد اهنین میشه از خود جوک هم جوکتره ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)