همکار تالار نیروی نظامی وهوانوردی
نکته: یکی از مشکلات ما ایرانی ها اینه که تو چیزی که نسبت بهش اشراف علمی نداریم وارد بحث میشیم!
عزیزان من در ابتدا باید بگم که در زمینه پدافندی؛ بلاشک امریکا و به خصوص روسیه دو قطب پدافند هوایی جهان هستند! گنبد آهنین، موشک پاتریوت و دیگر سامانه های ضد موشکی، در حد خودشون مفید واقع میشن. بهتره بدونین که در حال حاضر ایران به جز سامانه تور ام1 هیچ سامانه ضد موشکی خاصی نداره و اون سامانه ها هم فقط برای حفاظت از مناطق استراتژیک مثل نیروگاه ها و... است و برای حفاظت شهرها در برابر موشک های بالستیک و کروز هیچ سلاح دیگری موجود نیست! پس لطفا الکی تز ندید که اسرائیل هیچ غلطی نمیتونه بکنه! اسرائیل در زمینه موشک های بالستیک خیلی قوی تر از ایرانه. (با داشتن موشک هایی با برد 3500 کیلومتر)
در ضمن موشک با راکت خیلی تفاوت داره. برای اسرائیل جبران خرابی یک راکت کوچک و بی ارزش خیلی آسان تر از به هدر دادن یک موشک گران و ارزشمند پاتریوت است! در ضمن موشک هایی که ایران در اختیار داره، دقت بسیار پایینی دارند و هیچ تضمینی نیست که دقیقا بر روی هدف بخورند.. البته پیشرفت هایی صورت گرفته که خیلی امیدوار کننده نبوده!
عزیزان من سلاح ایمان کشکه! بدون علم و منطق و عقل نمیشه وارده مهلکه شد. از تو حرکت از خدا برکت!
در ضمن بهتره به جای اینکه پز علم خودتون رو بدید، دوستانتون رو راهنمایی کنین تا ایراداشون برطرف بشه!
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
خيانت فــقـر مي آورد
بابا جمع کنید قران رو به مسخره گرفتید .... اگه این طوری بود معذرت ... خداوند گا... نبود قبل از اینکه بگین مرگ بر اسراییل خودش اسراییل رو نابود کنه...
ويرايش نكنيد چه كنيد.ابرهه با اون عظمتش دربرابر هيچ نيروي بازدارنده اي ازبين رفت.درك معناي معجزه الهي ازهركسي برنمياد.انتظاري هم نيست
خيانت فــقـر مي آورد
بزاربرات قابل فهمتر بگم:وقتي خدابخوادفقط از يك چهارديواري در مقابل يك لشگر فيلسوار دفاع بكنه اين كاررو خارج از فهم امثال ابرهه ونوچه هاي ابرهه هاي هرزمان انجام ميده وآب هم از آب تكون نميخوره.
الان كسي ميتونه با اطمينان بگه اگه بين ايران و رژيم جعلي اسرائيل درگيري پيش بياد خدا اصلا به داد ايران نميرسه واز هيچ طريق (امدادغيبي)يا حمايت ملموس از ايران پشتيباني نميكنه؟اگه شما ميتوني اين رو اثبات كني يك سر برو وزارت دفاع بگو اصلا به فكر چنددقيقه مقاومت جنگ افزاري درمقابل اسرائيل هم نباشند و از همين الان بدون فوت وقت كاملا تسليم بشند و همه رو خلاص كنند.
خيانت فــقـر مي آورد
همکار تالار نیروی نظامی وهوانوردی
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
مسئولين فلسطين ربطي به درگيري احتمالي بين ايران و رژيم جعلي اسرائيل ندارند.اگه يك روز اسرائيل بخواد مثلا كاري كه با تاسيسات اتمي عراق كردبه ايران بكنه اصلا خوب وبد بودن مسئولين فلسطين اهميتي نخواهدداشت.ارزش ميهن ما و مردم مومن ميهن ما كمتر از يك چارديواري اونهم قبل از تولد پيغمبر اسلام كه نيست.اگه از قدرت نظامي طرف مقابل ترسيديد يك كم به سابقه كارهاي خدا مثلا در همين قصه اصحاب فيل توجه كنيد وخودتون رو روحيه بديد
خيانت فــقـر مي آورد
تو که ادعات پنتاگون رو نابود می کنه چرا هر روز قران نمی خونی تا اسراییل نابود شه ...؟
بعدش اینی که گذاشتی ایه قران نیست ، یه نمادی هست مثل همه نمادهای دیگه ...
فکر نکنم توی قرانی هم من دارم از این جور ایه ها با شکلک پیدا شه ... مگر توی قران برخی ها که همراه با نقاشی هست ... منظورم رو که فهمیدی ... نقاشی ...
هنرمند اگر هنرمند بود ، هنرش رو از اول عرضه می کرد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)