چنانچه به طور دقیق به پاسخ من توجه کنین ، جواب سوالاتتون داخلش هست
اینکه گفتم ترکیبی از وراثت و تربیت هست ، یعنی :
1 - عامل وراثت صرفا به عنوان عامل اصلی و بنیادی تلقی نمی شود و نقش محیط رو نمیشه نادیده گرفت
2 - اینکه پرسیدین تاثیر وراثت زیاد باشه چطور تغییرش داد >>>> مثالم پاسخ شماست که هوش که تاثیرش اینقدر زیاد هست ، بازهم می توان با غنی کردن محیط به پرورش آن پرداخت ، پس
می توان با توجه به محیط این تاثیر را کم و زیاد کرد
3 - در مورد درمان ، ببینی با توجه به پاسخهای قبلیم همانطور که برای همجنس گرایی خودپذیر و خودناپذیر گفتم ، گاهی وقتی برای فرد قابل قبول نیست ، به درمان مراجعه می شود و گاهی
در برخی بیماریها برای اطرافیان مشکل ساز می شود ، و توسط آنها به درمان مراجعه می شود . یک فردی که اختلال دوقطبی داره ، وقتی در خلق شادش هست ، خیلی ازاین حالت رضایت هم
دارد و معتقداست نیاز به درمان نداره ولی توسط اطرافیان و عدم سازگاری که با محیط و جامعه داره ، به سمت درمان هدایت میشه
4 - موردی که گفتین بچه هایی رو به دور از پدر و مادر بزرگ کنن در محیط جدا و ... ، همین آزمایش رو اتفاقا در بسیاری از موضوعات از جمله هوش انجام داده اند ، و به تاثیر محیط هم پی برده اند .
5 - مطالعات صورت گرفته در مورد تاثیر وراثت ، بیشتر آزمایشهایی برروی دوقلوهای همسان صورت میگیرد ، پس مطمئن باشید راههایی برای برسی وجود دارند ، مشاهده یکی از ابزارهای سنجش
روانی هست .
**** سوالی یا نظری هست در خدمتم

علاقه مندی ها (Bookmarks)