دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 59

موضوع: تشكيل تيم مخترعين...

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    معماری
    ارسال تشکر
    10,146
    دریافت تشکر: 10,426
    قدرت امتیاز دهی
    25393
    Array
    SaSaMc2's: جدید25

پیش فرض پاسخ : تشكيل تيم مخترعين...

نقل قول نوشته اصلی توسط AaZaAdeh نمایش پست ها
    سلام و واقعا خسته نباشید
    راستش من هنوز یه چیزو خوب متوجه نشدم و ببخشید اگه میپرسم ،اونم اینکه هرکس واسه اینکه بتونه وارد این گروه بشه حتما باید ایده یا طرح یا هرچیز دیگه ای رو از قبل داشته باشه حالا چه روی کاغذ و یا در ذهنش،یا
    نه اگه هدفش یادگیری و بقول یاسمن جان تجربه و سمت و سو گرفتن علایقشم هست میتونه شرکت کنه در این گروه؟؟؟؟ چون میدونم مبحث زمان در یک پروژه غیر قابل اغماضه عرض میکنم...

چون خوده منم بشخصه همیشه تجربه هدفمند و کارا واسم اصل بوده ولی راستش توی گروه نبودم هیچ وقت چون با کسایی برخورد داشتم که بلاجبار باید تکی ادامه میدام..وگرنه تو هر کاری قدرت چند ذهن بیشتر از یک ذهن خواهد بود...
    نقل قول نوشته اصلی توسط ایده پرداز نمایش پست ها
    با سلام

زمینه سازی و آماده نمودن بستر مناسب برای این موضوع قبل از شروع به کار ضروری به نظر می رسد که چند نکته در این خصوص قابل طرح می باشد

1-نظر سنجی و دریافت نظرات و پیشنهادات کاربران سایت
    2-پشتیبانی و حمایت مدیران ارشد سایت
    3-اعتماد سازی
    4-ارائه راهکارهای قانونی و معتبر

این مسئله هم باید در نظر گرفت که تمام مراحل کاری به صورت مجازی انجام پذیر نیست و اعضای تیم جهت ثبت اختراع باید در دفترخانه اسناد رسمی حضور یافته و تفاهم نامه ای را امضا کنند و یک نفر را مسئول پیگیری معرفی و در پایان نیز جهت دریافت گواهی اختراع باید حضور داشته باشند
    نقل قول نوشته اصلی توسط سونای نمایش پست ها
    دوستان سلام

خداقوت

نمیشه گروه فرعی هم داشته باشین!!! آخه من هم دوست دارم باشم....در زمینه ی مهندسی و اینا اطلاعاتی ندارم پس کمک شما نمیتونم باشم....

اما گروه میتونه برام مفید باشه.... چون برنامه ی رسوندن یه طرحی که تو ذهنمه رو به اینکه بتونم بسازمش ندارم... یعنی میخوام از الفبای این مراحل شروع کنم.....

چون این چند سال یا تنها بودم و لقمه رو دور سرم پیچوندمو ... گاهی اجازه ورود نداشتم ....و به همن دلیل آخرشم نخوردم و یه مدت گذاشتم کنار....
    یا با یکی دو نفر دیگه از دانشگاه و انجمن های مختلف به توصیه استادها همکار بودم ..یا حتی فقط در جریانش بودن که چندی بعد در نمایشگاه بمن لبخند زدن....... منم گفتم نوش جون و باز هم گذاشتم کنار.....

چند تا طرحی هم که تو ذهنمه ( آقای حسین در جریانش هستن ) بازار خوبی نداره اما برام مهمه چون مشکلی که من و امثال محدودی مثل من ( دارای فعالیتهایی نه همه گیر ) داریم رو یکمی زیادحل میکنه....

خلاصه اینکه فکر میکردم گروه برام مفید باشه...( اما چون توو این معامله فقط من سود میکنم....عذاب وجدان داشتم) از آقای حسین راهنمایی خواستم... گفتن که بیام درخواست بدم چون خیلی مفیده......

نقل قول نوشته اصلی توسط masuomeh نمایش پست ها
    سلام منم ایده های توذهنم دارمو دوست دارم وباعث افتخارمه درکنارشما بزرگان کسب عمل کنم البته اگه قابل بدونید.

من الان جای که کارمیکنم یه آزمایشگاه تحقیقاتیه و همش دنبال اینکارها هستیم که یه چیز جدید به وجودبیاریمو......

خودم چندتا طرح تحقیقاتی انجام دادم ولی بخاطر فارغ التحصیلی ونیازداشتن به مدرکم مجبور شدم مقاله رو بدم استادراهنمام چاپ کنه یعنی همه کاره خودم بودولی درآخر هیچ
    نقل قول نوشته اصلی توسط دستیار نمایش پست ها
    دوستان سلام.بحث خوبی هست ولی یه موضوعی رو باید مد نظر داشت اونم اینکه در بحث اختراع و نو آوری نمیشه ریسک کرد البته من یه صحبتی میکنم و امیدوارم به دوستان بر نخوره چون این واقعیتی هست که در محیط بیرونه!با توجه به اینکه من خودم مسئولیتی در جایی با همین فعالیت ها(نمیتونم بگم کجا)دارم چندین بار این موضوع رو به عینه مشاهده کردم و اون دورزدن صاحب فکر و ایده است.÷س باید بستر این کار فراهم بشه و اعتماد سازی بشه البته در محیط و فضای مجازی به نظر من امکانش نیست مگه اینکه در این سایت تدابیری اندیشیده بشه که اگه کسی ایده ای داد بعد بتونه به این سایت ارجاع بده و بگه که اولین نفری بوده که این ایده رو داده.
    سلام...

ممنونم از حضور همه ي دوستان بزرگوار...

در حقيقت ما قراره خودمون رو وارد چالشي كنيم كه كمتر كسي به اين صورت قدم به اين راه سپرده...

حتما مشكلات زيادي رو پيش رو خواهيم داشت و آينده ي كاملا مشخص و حساب شده اي رو نميتونيم پيش بيني كنيم...

بحث اول ما اعتماد هست و مجبوريم در ابتدا يك گروه كوچكتر رو تشكيل بديم و كم كم عضاي امين ديگه رو وارد گروه كنيم...

بحث بعدي ما تخصص هست و مجبوريم از افراد متخصص تر در ابتداي كار استفاده كنيم تا ايرادات گروه رو هم بتونيم بهتر درمان كنيم...

اما چون هدف فعلي ما پرورش استعداد و دعوت به كار گروهيست، بهتره كه چندين گروه زير مجموعه هم داشته باشيم...

گروه هايي كه يك دوره يك كار متوسط رو انجام ميدن و حين آموزش با اعتمادسازي و تشخيص توانايي براي عضويت در گروه هاي اصلي انتخاب ميشن...

پس در حقيقت براي زيرگروه ها پيشينه و رزومه ي حرفه لازم نبوده و داشتن علاقه و اخلاق و پشتكار + استعداد ( همراه هدف مشخص ) كفايت ميكند...

هدف از ايجاد اين گفتگو همين به اشتراك گذاري نظرات دوستان جهت تصميم گيريه صحيحتر و ايجاد بستر مناسب است...

به نظر من هم، بايد مديران سايت محور اصلي اين اتفاق باشند و توازن و اعتماد سازي را حاكم كنند...

سعي داريم انشالله بتونيم در انتهاي مباحث با همفكري و نظرات دوستان به تدوين قوانيني معقول و حساب شده براي اجراي صحيح تر برنامه هاي گروه برسيم...

در مورد كار حضوري، حتما كار زير يك سقف نتيجه ي بهتر و سريع تر و منظم تري را دارد، و خب اين كار از توان فعلي و شرايط كنوني ما تا حدودي ساخته نيست...

ولي در ابتدا كه گروه حين آموزش و طي كردن مراحل تبديل ايده به اختراع هست نياز كمتري به ميتينگ هاي هماهنگ شده وجود دارد...

تمامي كارهاي ثبت توسط ابلاغ گيرنده انجام شده و فقط اعضا يك بار براي امضا و دريافت گواهينامه نياز به حضور و آن هم به صورت انفرادي دارند...

پيشنهاد گروه هاي فرعي شما بسيار عالي بود...

دوستان توجه داشته باشن اينكه زمينه فعاليت و دانش ما به اختراع مربوط نميشه پس ما براي اين كار ساخته نشديم يه ديدگاه نادرست هست...

اختراع فقط آچار پيچگوشتي و سيم لحيم و فيل هوا كردن نيست...

و حتما اگر دوستان به هر دليلي نتون با گروه ادامه بدن بعد ها در گروه هاي ديگه و يا انفرادي توانايي بيشتري خواهند داشت...

داشتن دانش و تخصص يه فاكتور مهم به حساب مياد ولي توانايي كار گروهي مهمترين بخش اين ماجراست...

متاسفانه اين روند اشتباه و به نوعي دادن پوئن يا باج به ديگران جهت پيشبرد كارها در اين كشور يك اصا به حساب مياد...

حتما گروه هاي ما هم جاهايي مجبور به باج دادن ميشوند ولي چون كار تيمي هست زياد بهمون فشار نمياد...

بله يكي از چالش هاي اساسي پيش روي ما همين بحث ريسك و دورزدن هاست...

و بايد بتونيم احتمال خطا رو به صفر نزديك تر كنيم و سعي در ايجاد جوي مناسب داشته باشيم...

فكر ميكنم بهتر باشه از يه وكيل حقوقي آگاه تر در كنار تجربه هاي شخصيمون براي تدوين قوانين و راه كار هاي مناسب مشاوره بگيريم...

با تشكر از همه ي دوستان...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)