همکار تالار نیروی نظامی وهوانوردی
باز هم سلام.آقا مهدی من یه چیزی به شما میگم و ختم کلام.من واقعا هر چی مطالب شما رو میخونم و میبینم اینه که شما دارین یه دلایلی میارین که هیچ کدومشون قانع کننده نیست.اصلا به نظر من دلیل نیست بلکه فقط میخواین رو حرف خودتون پافشاری کنین!اما یه سوال از همه جمع و دوستان:خوب طبق دلایل آقا مهدی ((از طرفي در زمستان مانند پارچه اي خيس دور بدن زير باران عمل مي كند! زير پا گير مي كند. زود كثيف مي شود. سريع چروك مي شود)).خوب شلوار هم زود خیس میشه و دور بدن مثل یه پارچه خیس عمل میکنه و اتفاقا مانتو و بلوزم همینطور!!زودم کثیف میشه و زودم چروک میشه !!!حالا سوال من :آیا شما حاضرین نوامیستونو بدون این پوشش ها که خیس میشن زیر بارون و زودم چروک میشن و کثیف میشن بفرستین بیرون لطفا جواب بدین ببینم این دلایل منطقی هست؟
باز هم تکرار میکنم اگر یه سلیقه و نظر دارین سعی نکنین اونو به بقیه تحمیل کنین بلکه اگر میتونین منطقی متقاعدش کنین.ضمنا با همه احترامی که برا دوستان قائلم این بحث برا دوستداران حجاب و با قشر دختران بوده که دوستان اومدن(حتما سوال میشه چرا خودم اومدم:دلیلش اینه که دیدم آقایون اومدن و یه نظرای تحمیلی دادن و الا اگه فقط خانما این نظراتو میدادن من به خودم اجازه نمیدادم که بیام و در بحث خانم ها شرکت کنم)
شهادت امام جعفر صادق (ع) رو تسلیت میگم به همگی.امیدوارم ایام به کام باشه خدانگهدار
بنده وظيفه ام اين نيست كه چنين لباسي اختراع يا معرفي كنم. اگر خيلي مايل هستيد ميتونيد همه ساله به نمايشگاه عفاف و حجاب مراجعه كنيد و پوشش هايي رو ببينيد كه با طراحي ايراني از چادر بهترن
پست ویرایش شد
ویرایش توسط مدیر تالار لباس اسلامی : 3rd September 2013 در ساعت 12:20 AM
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)