دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: تفاوت در نقش واقعی در زندگی و نقش درون فیلم !

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    دندانپزشکی
    ارسال تشکر
    6,304
    دریافت تشکر: 5,135
    قدرت امتیاز دهی
    15588
    Array

پیش فرض پاسخ : تفاوت در نقش واقعی در زندگی و نقش درون فیلم !

نقل قول نوشته اصلی توسط حسین متقی نمایش پست ها
    خب یه لحظه فکر نکردین شاید فرهنگ اون فرد به قول شما عادی اشتباهه
    درواقع عامی بودن بد نیست ولی عامی بودن در ایران معنی متفاوتی داره و یعنی مثل بقیه و جوزده عمل کردن و خیلی معانی دیگه
    من از دید جامعه ی مدرن گرا نگفتم
    من از دید جامعه ی منطقی و شاید پست مدرن! و شاید خیلی سبکهای جدید و جا نیفتاده ی دیگه که یه جامعه رو تشکیل میده گفتم
    از نظر خودم و همچین جامعه ی متخلخلی که از هر دیدگاهی ولی منطقی و عاقلانه بر پایه ی سنت ولی بر اساس فکر و علم روز داره عمل میکنه

دوست عزیز باز تاکیـــد میکنم بنده در مورد نقد اون تفکر بحث نمیکنم فرهنگ ما که خیلی جاهاش اشتباه هست اما دست و من شما نیست که عوض کردن مردم !

در فرهنگ ها خیلی وقت ها چیزی ارزش بوده که یک سده دیگر از ارزش افتاده امام مهم این بوده بعضی از بی ارزشی ها برای حفظ ارزش های بزرگتر لازم بوده البته این موارد کم هستند

من نمی دونم چه معنایی از عامی در ذهن شماست اما آنجا که عامی بود منظور یک فرد عادی که حتی ممکن است پدر و مادر ما باشند یا خود ما پس نسبت دادن جو زده حرف درستی نیست !

باز هم فکر میکنم نسبت به واژه ی مدرنیسم آشنایی ندارید چون شما میگید حرفم ن مدرن گرا نبود اما معنای حرفتان مدرنیسم است پس یه تعریف مشخصی از مدرنیسم یا نو گرایی یا تجدد هم می دهم :

به معنی گرایش فکری و رفتاری به پدیده‌های فرهنگی نو و پیشرفته‌تر و کنار گذاردن برخی از سنت‌های قدیمی است.

اون قسمت هم که بولد کردم به معنی همین نوگرایی ست

من منظور شما رو همچنین از سبک جدید که جامعه رو تشکیل میده متوجه نمیشم ؟

ما دو واژه داریم که در مقابل هم هستند سنت گرایی و نو گرایی همیــــــن ، سبک نیست که با خواندن کتاب ایجاد شود ، مهارتی ست که باید در زندگی همه ی مردم جا بیفتند

زندگی خصوصی یعنی فقط به خودش مربوطه
    برای شما ساده تر توضیح میدم و به نوعی حرفی که قانع کننده تر و مستقیم تر باشه
    مگه از دید قران تجسس تو زندگی مردم اشتباه نیست؟
    از نظر قران یا حکومت اسلامی ما این مسئله یعنی تفاوت دیدگاه بازیگر با نقش اشکالی به وجود میاره؟
    نه
    من اصلا تمایل ندارم در مورد بحث دینی اش با شما صحبت کنم اما همین چند مورد رو میگم

1- در نهج البلاغه بسیار در مورد کسانی که الگو و شهره جامعه هستند سخن هست که به خاطر الگو بودن آن ها اگر کار اشتباهی کردند چه بسا به کسان بسیاری لطمه می زند !

2- معنای تجسس هم بهتر مرور کنیم :
    بر این اساس، علمای اخلاق هم جستجو کردن در اسرار و امور پنهانی (عورات ) دیگران را ناپسند شمرده‌اند.
    هر چند در زمینه اسرار شخصی و مسائل خانوادگی اصل بر حرمت تجسس است، هنگامی که پای مصالح اجتماعی و حفظ امنیت جامعه به میان می آید، از تجسس و تفتیش گزیری نیست(جعفر سبحانی، مفاهیم القرآن ج۲، صص ۵۴۲. )
    در حدیثی از پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله و سلم، آن حضرت پس از بر حذر داشتن مؤمنان از سوءظن و تجسس و کارهایی از این دست، آنان را به برادری فراخوانده است

به نظرم این سوء ظن و تجسس مصداق مثال ما نیست

پس به نظرم این یه دیدگاه خیلی سوء استفاده گرانه هست که بخوایم از چنین موضوعی برای سایت بازدید بسازیم
    روش بحث کنیم در صورتی که نتیجه ای هم نداره
    بهتره مردم فضولی نکنن( حتی از دید جامعه شناسی و روانشناسی)
    یا اگر کنجکاو میشیم و فضولی میکنیم دلیلی نداره چنین موضوعی بهمون بر بخوره
    من این عنوانی که دارم و یا هر چیز دیگری برایم بی ارزش تر از آن اند که بخواهم هدفی نالایقی که ذکر کردید داشته باشم

لطفا به کسی تهمت نزنید و از بالا کسی را نظاره نکنید

چگونه حجاب اجباری مردم تجسس در اعتقادات و زندگی آنان نیست اما موضوعی به این مهمی می شود فضولی ؟

راه حل این مشکل در این تاپیک نیست ! اما اسمش مشکل است !
    "آخرین برگ این دفتر هم به پایان رسید"

2. 4 کاربر از پست مفید Majid_GC سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)