دوست عزیز باز تاکیـــد میکنم بنده در مورد نقد اون تفکر بحث نمیکنم فرهنگ ما که خیلی جاهاش اشتباه هست اما دست و من شما نیست که عوض کردن مردم !
در فرهنگ ها خیلی وقت ها چیزی ارزش بوده که یک سده دیگر از ارزش افتاده امام مهم این بوده بعضی از بی ارزشی ها برای حفظ ارزش های بزرگتر لازم بوده البته این موارد کم هستند
من نمی دونم چه معنایی از عامی در ذهن شماست اما آنجا که عامی بود منظور یک فرد عادی که حتی ممکن است پدر و مادر ما باشند یا خود ما پس نسبت دادن جو زده حرف درستی نیست !
باز هم فکر میکنم نسبت به واژه ی مدرنیسم آشنایی ندارید چون شما میگید حرفم ن مدرن گرا نبود اما معنای حرفتان مدرنیسم است پس یه تعریف مشخصی از مدرنیسم یا نو گرایی یا تجدد هم می دهم :
به معنی گرایش فکری و رفتاری به پدیدههای فرهنگی نو و پیشرفتهتر و کنار گذاردن برخی از سنتهای قدیمی است.
اون قسمت هم که بولد کردم به معنی همین نوگرایی ست
من منظور شما رو همچنین از سبک جدید که جامعه رو تشکیل میده متوجه نمیشم ؟
ما دو واژه داریم که در مقابل هم هستند سنت گرایی و نو گرایی همیــــــن ، سبک نیست که با خواندن کتاب ایجاد شود ، مهارتی ست که باید در زندگی همه ی مردم جا بیفتند
من اصلا تمایل ندارم در مورد بحث دینی اش با شما صحبت کنم اما همین چند مورد رو میگمزندگی خصوصی یعنی فقط به خودش مربوطه
برای شما ساده تر توضیح میدم و به نوعی حرفی که قانع کننده تر و مستقیم تر باشه
مگه از دید قران تجسس تو زندگی مردم اشتباه نیست؟
از نظر قران یا حکومت اسلامی ما این مسئله یعنی تفاوت دیدگاه بازیگر با نقش اشکالی به وجود میاره؟
نه
1- در نهج البلاغه بسیار در مورد کسانی که الگو و شهره جامعه هستند سخن هست که به خاطر الگو بودن آن ها اگر کار اشتباهی کردند چه بسا به کسان بسیاری لطمه می زند !
2- معنای تجسس هم بهتر مرور کنیم :
بر این اساس، علمای اخلاق هم جستجو کردن در اسرار و امور پنهانی (عورات ) دیگران را ناپسند شمردهاند.
هر چند در زمینه اسرار شخصی و مسائل خانوادگی اصل بر حرمت تجسس است، هنگامی که پای مصالح اجتماعی و حفظ امنیت جامعه به میان می آید، از تجسس و تفتیش گزیری نیست(جعفر سبحانی، مفاهیم القرآن ج۲، صص ۵۴۲. )
در حدیثی از پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله و سلم، آن حضرت پس از بر حذر داشتن مؤمنان از سوءظن و تجسس و کارهایی از این دست، آنان را به برادری فراخوانده است
به نظرم این سوء ظن و تجسس مصداق مثال ما نیست
من این عنوانی که دارم و یا هر چیز دیگری برایم بی ارزش تر از آن اند که بخواهم هدفی نالایقی که ذکر کردید داشته باشمپس به نظرم این یه دیدگاه خیلی سوء استفاده گرانه هست که بخوایم از چنین موضوعی برای سایت بازدید بسازیم
روش بحث کنیم در صورتی که نتیجه ای هم نداره
بهتره مردم فضولی نکنن( حتی از دید جامعه شناسی و روانشناسی)
یا اگر کنجکاو میشیم و فضولی میکنیم دلیلی نداره چنین موضوعی بهمون بر بخوره
لطفا به کسی تهمت نزنید و از بالا کسی را نظاره نکنید
چگونه حجاب اجباری مردم تجسس در اعتقادات و زندگی آنان نیست اما موضوعی به این مهمی می شود فضولی ؟
راه حل این مشکل در این تاپیک نیست ! اما اسمش مشکل است !

پاسخ : تفاوت در نقش واقعی در زندگی و نقش درون فیلم !
 پاسخ : تفاوت در نقش واقعی در زندگی و نقش درون فیلم !
                 نوشته اصلی توسط حسین متقی
 نوشته اصلی توسط حسین متقی

علاقه مندی ها (Bookmarks)