دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 45

موضوع: علت کناره گیری قشر جوان از خانواده

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    رشته تحصیلی
    مدیریت دفاعی
    ارسال تشکر
    5,018
    دریافت تشکر: 13,826
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    Capitan Totti's: جدید40

پیش فرض پاسخ : علت کناره گیری قشر جوان از خانواده

نقل قول نوشته اصلی توسط almas parsi نمایش پست ها

سلام به تیمسار دادبین بزرگوار

ممنونم از مشارکتتون در این بحث
    تشکر از اینکه به روشنی مشکلات جامعه امروزی رو با بیانتون به تصویر کشیدید
    حقایقی که تلخی اون رو نمیشه با هیچ شیرینی برطرف کرد
    ودر پاسخ به اینکه فرمودید
    پس فکر نمیکنم درین موارد پدر و مادر زیاد سهمی داشته باشن چون بچه از راه اون محیط و دوستان ... اینطوری شده

به اعتقاد من این افراد در جامعه هم قربانی محسوب میشن قربانیان سرنوشتی که شاید خودشون در بوجود آوردنش نقشی نداشتند فرزندی که در شرایط بحرانی یک زندگی در اوج فقر به دنیا میاد و پدر و مادر هیچ مسئولیتی نسبت به اون نشون نمیدند و فقط عامل به دنیا آمدنش بودن و بعد هم اون فرد رو در شرایطی نا مناسب پرورشش میدن ......
    اگر اکثر زندگیهای این قربانیان رو در نظر بگیریم یا پدر خلافکار بوده یا هر دو والدین که در این صورت فرزندان در بستری از خاکستر آلودگی پرورش پیدا میکنه چون همه مراجعین و افراد در ارتباط با این خانواده رو افراد خلافکار و بعضا تبهکار در بر میگیره و پراکندگی این قربانیان سرنوشت در اجتماع گردابی از مخاطرات برای جوانان اجتماع هست
    خب طبیعتا والدین جوانان با توجه به وجود چنین گردابهای ویرانگری حق دارند نگرانی بیشتری نسبت به گلهای زندگیشون داشته باشند چون همیشه در کابوس اینکه نکنه یکی از این قربانیان سرنوشت در مسیر زندگی فرزند من باشه هستند
    در خصوص وابستگی های جوانان که گاهی هم منجر به افراط میشه مثل مثالی که برای صحبت با موبایل کردید
    کاملا مثال خوب و بجایی بود چون در اون لحظه اگر وایت بورد ذهن پدر رو مرور کنید با توجه به قضیه خطرات بیرون از خانه برای جوان میشه به این موارد اشاره کرد:
    پسرم داره با کی صحبت میکنه؟؟؟
    نکنه دوستان ناباب دورش رو گرفته باشند؟؟؟
    نکنه فلان دختر.... داره ذهنش رو منحرف میکنه؟؟؟؟
    نکنه داره قرار های غیر اخلاقی میزاره
    به قول دوست همکارم همه خلافها از یک تماس.. یک نگاه ....یک سیگار....یک ....هزاران هزار
    و نتیجتا با تحلیل اخطارهای رسانه ای و همکاران و روزنامه ها چنین برداشت میکنه تلفن دادن به بچه خطای محض بوده و حکم نارنجک رو داره و در آخر منجر به برخورد فیزیکی و..................

ممنونم که در بحث شرکت کردید
    نصر من الله و فتح قریب!!
    غروب رفتم بیرون
    دختری 13-14 ساله شایدم کمتر یا بیشتر نمیدونم که از لحاظ ظاهر بسیار توانا...
    رو بروی خونه ی ما هست
    ابتدا چند روز پیش دیدم که جلوی پدر و مادرش به رااااحتی داشت با پسر و بلکم پسرانی ....
    حالا اونو کار ندارم
    اینکه این پدر و مادر فرزندشون آنقدر بی اهمیته که...
    خلاصه غروب دیدم دختر + خواهر کوچکش
    در کنار انسانی بوالهوس که بنده خودم دیده بودم که یکی از دوستانم بعنوان افسر آگاهی اونو مورد ضرب و شتم قرار داده بود
    حالا
    نمیدونم این دختر به چه سرنوشیتی دچار میشه
    شاید عاقبت بخیر شه شایدم بر اثر بی کفایتی محض پدر و مادر ...

گفتن که پدر و مادر بر فرزند
    و فرزند بر پدر و مادر
    حق دارند

ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ

2. 5 کاربر از پست مفید Capitan Totti سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع