ممنون از پست مفیدتون
خب واقعیت جامعه همین هست.خیلی ها میتونند تایید بفرمایند.
منظور از اینکه دختر ها ضرر می کنند. بحث ومنظور بنده بکارت نیست یا بحث پزشکی. بلکه همان چیزی بود که دوستمون فرمودند:
یعنی در صورت افشای مسائل هم باز پسرها راه در رو دارند ولی دختر ها خیر. اینو دیگه هر روز میبینیم ما. تا حالا یک در هزار مشاهده فرمودین پسری به خواطر رابطه خودکشی کنه؟ مسلما یا نیست یه به نسبت بسیار نادر تره چون از طرف جامعه بیشترین حساسیت روی دختران عزیز هست.اضافه میکنم در جامعه ی ما اگر پسری دوست مختلف الجنسیت داشته باشد در صورتی که رسوا شود خانواده اش می گویند کم کاری از ماست که به موقع زنش نداده ایم اما اگر دختر دوستی مختلف الهویت الجنسیت داشته باشد اگر رسوا شود خانواده اش می گویند دختر کمبود و مشکل اخلاقی و تربیتی دارد
بحث دومتون رو در مورد دوست داشتن وعشق قبول دارم.ممنون از شما
در مورد خط اخرتون باید بگم خب اگه متن بنده درجواب یکی از دوستان رومطالعه کرده باشین متوجه میشدین بنده قصد نداشتم عشق رو تعریف کنم.دوستی روتعریف کنم. بلکه!! عرض کردم که چه چیزهایی در جامعه به عنوان عشق معرفی شده. به عنوان دوستی معرفی شده. توهماتی که هیچکدام نه عشق هستند نه دوست داشتن. بلکه سو استفاده های جنسی وعاطفی هستند در بتن جامعه به اسم این دو شکل میگیره. بنده خب توهینی نفرمودم به کسی یا چیزی .صرفا بیان واقعیت هایی بود که همه میبینند ولی بنا به دلایلی خود سانسوری میکنن. وقتی سئوالی مطرح میشه در یک مورد خاص باید جوابی هم در همون راستا بشنوه .
متشکرم بانوی عزیز![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)