دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 125

موضوع: کسایی که عاشقن جواب بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    رشته تحصیلی
    مهندسی عمران
    ارسال تشکر
    11,136
    دریافت تشکر: 25,270
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    M@hdi42's: لبخند

پیش فرض پاسخ : کسایی که عاشقن جواب بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط غزل بارون نمایش پست ها
    باسلام.اولا به عرضتون برسونم در پسرها هم بکارت موجود هست و درپزشکی قانونی مشخص میشه فرد پسر هست یا مرد.ثانیا عشق غریزه هست و اکثرا از روی احساس و بی منطق حتی تا جنون.پس عشق واقعی نیست وأژه عشق صرفا برای خداوند هست.دوست داشتن هم تنها کسی معنی اش رو میفهمد که به بلوغ فکری و فرهنگی رسیده باشه.عذر میخوام میگم دوستی های کنونی فقط و صرفا برای اون دسته دختر و پسری هستن که هنوز خودشم نمیتونه جمع کنه.کم سن بی تجربه و خام و پراز شهوت و خواری و کم عقل هستن.بازم ببخشید.ولی سن که بالا بره تازه میفهمن که کی هستن و چی میخوان.اینا که میگید عشق و دوستی نیست صرفا متهم کردن هست و کمی زشت!عاقلانه و با فکر درست بحث کنید لطفا.
    ممنون از پست مفیدتون

خب واقعیت جامعه همین هست.خیلی ها میتونند تایید بفرمایند.

منظور از اینکه دختر ها ضرر می کنند. بحث ومنظور بنده بکارت نیست یا بحث پزشکی. بلکه همان چیزی بود که دوستمون فرمودند:

اضافه میکنم در جامعه ی ما اگر پسری دوست مختلف الجنسیت داشته باشد در صورتی که رسوا شود خانواده اش می گویند کم کاری از ماست که به موقع زنش نداده ایم اما اگر دختر دوستی مختلف الهویت الجنسیت داشته باشد اگر رسوا شود خانواده اش می گویند دختر کمبود و مشکل اخلاقی و تربیتی دارد
    یعنی در صورت افشای مسائل هم باز پسرها راه در رو دارند ولی دختر ها خیر. اینو دیگه هر روز میبینیم ما. تا حالا یک در هزار مشاهده فرمودین پسری به خواطر رابطه خودکشی کنه؟ مسلما یا نیست یه به نسبت بسیار نادر تره چون از طرف جامعه بیشترین حساسیت روی دختران عزیز هست.

بحث دومتون رو در مورد دوست داشتن وعشق قبول دارم.ممنون از شما

در مورد خط اخرتون باید بگم خب اگه متن بنده درجواب یکی از دوستان رومطالعه کرده باشین متوجه میشدین بنده قصد نداشتم عشق رو تعریف کنم.دوستی روتعریف کنم. بلکه!! عرض کردم که چه چیزهایی در جامعه به عنوان عشق معرفی شده. به عنوان دوستی معرفی شده. توهماتی که هیچکدام نه عشق هستند نه دوست داشتن. بلکه سو استفاده های جنسی وعاطفی هستند در بتن جامعه به اسم این دو شکل میگیره. بنده خب توهینی نفرمودم به کسی یا چیزی .صرفا بیان واقعیت هایی بود که همه میبینند ولی بنا به دلایلی خود سانسوری میکنن. وقتی سئوالی مطرح میشه در یک مورد خاص باید جوابی هم در همون راستا بشنوه .

متشکرم بانوی عزیز

2. 4 کاربر از پست مفید M@hdi42 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)