دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 574

موضوع: درمانگاه عمومی نخبگان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    ارشد ژنتیک ،کارشناسی میکروبیولوژی
    ارسال تشکر
    25,976
    دریافت تشکر: 13,088
    قدرت امتیاز دهی
    24670
    Array
    سونای's: جدید81

پیش فرض پاسخ : درمانگاه عمومی نخبگان

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmad0012 نمایش پست ها
    سوال : من برای درد معده وحالت تهوع به دکتر مراجعه کردم که یک امپول متوکلوپرامید ویک امپول رانتدین سفید رنگ تزریق کرد که بعد از تزریق 5 دقیقه بعد دچار حالت تهوع شدید وبیقراری وتعریق فراوان وسردی بدن شدم ویک روز به این حالت بودم تا خوب شدم علت این حالت از چه بود ایا امپولها خراب بود یا درست تزریق نشده بود وایا ممکن است به بدنم اسیب رسیده باشد

سلام دوست عزیز

نه . متوکلوپرامید دریچه کاردیا یا اسفنگتر ( یه دریچه هست که اتصال بین مری و معده هست این دریچه باز میشه و غذا به معده میره یا بر عکس توو استفراغ باز میشه و بالا میاریم!!!!) خلاصه متوکلوپرامید این دریچه رو محکم میکنه تا غذا برگردونده نشه

حالا انتهای معده هم یه دریچه هست بنام پیلور که رابط یا اتصال بین معده و دوازدهه (ابتدای روده ی باریک ) هست
    این دارو پیلور رو گشادو باز میکنه تا سریع مواد غدای وارد روده بشه و بعد هم دفع بشه . اینجوری معده تخلیه میشه و از حالت تهوع کاسته میشه در نهایت از بین میره این حالت

پس چی شد!؟ دریچه اسفنگتر رو محکم میکنه که شما بالا نیارین! ازینطرف هم پیلور رو گشاد میکنه تا مواد سریع به روده منتقل بشن و معده خالی بشه در نهایت حالت تهوع نگیرین

{یه داروی دیگه هم هست بنام اندانسترون که تقریبا همینطوره البته خطرناک تره فقط یک یا دوبار باید خورد}

اما تزریق این متوکلوپرامید عوارض بسیار زیادی داره ....
    که اصطلاحا بهش میگن عوارض اکستراپیرامیدال
    خیلی ها هم حساس هستن
    این حالت های شما هم همین بوده!!
    حالا شما شانس آوردین !!
    ازین به بعد اگر براتون تجویز کردن حتما بگید که شما بهش حساسیت دارین

اندانسترون هم اگر تجویز کردن بدونید بدونید بدونید بدونید نباید بیشتر از یک یا نهایت دوبار استفاده کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلامت و سربلند باشید دوست عزیز....آمین

ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
    دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من

2. 5 کاربر از پست مفید سونای سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع