درود
گوش سمت چپی
انگاری داخل یه بلوایی به پا شده!
مثلا انگار دره باد توش میوزه! در حالی که داخل اتاق که باد نمیاد!!!
لطفا این مورد رو اورژانسی پیگیری کنید که از دست این گوش داره به شدت!!
درود
گوش سمت چپی
انگاری داخل یه بلوایی به پا شده!
مثلا انگار دره باد توش میوزه! در حالی که داخل اتاق که باد نمیاد!!!
لطفا این مورد رو اورژانسی پیگیری کنید که از دست این گوش داره به شدت!!
سلام تیمسار
یه چیزی هست بنام وزوز گوش!
که گاهی بصورت وزوز گاهی بصورت ضربه! همهمه! تیک تیک . سوت حتی یسری ارتباطش میدن به اینکه اهنگ خاصی میشنون یا به صدای اذان شبیه میدونن و گاهی هم بصورت "باد" شنیده میشه!
که میتونه نشونه ای از بیماری کاهش شنوایی یا آسیب گوش( خارجی .میانی.داخلی) و سلول های اون منطقه باشه
یا حتی وزوز گاهی دلیلش تغییر فشار خون هست!
شما باید به پزشک مراجعه کنید تا معاینه کنن شمارو !
اول اینکه موم و جرم رو بررسی کنن
بعد هم این وزوز رو! چون اگر این وزوز رو فقط خودتون بشنوین دلیلش عمدتاهمینایی هست که گفتم اما گاهی پزشک توی معاینه خودش هم یه چیزایی میشنون که اون نوع وزوز دلایل دیگه مثل مشکلات و اختلالاتی توی انقباض عضلانی اونجا و وضعیت استخوانی گوش و اختلال عروقی و ... هست
خلاصه باید به پزشک مراجعه کنین دلایل خیلی زیادی هست از مشکلات روحی گرفته تا خوردن کافئین و شکر شیرینی و یسری بیسکوئیت های خاص و ویتامین حتی که بعد روزی یه مولتی ویتامین تجویز میکنن!
یاهم اینکه در معرض صدای بلند قرار گرفته باشین ( که این احتمالش بیشتر هست حتما صدای اون توپ و تانکای پادگان و اون سروصداهای صبحگاهیتون باعث این شده)
گاهی هم اصلا دلیلش پیدا نمیشه که در اون صورت توصیه هایی دارن برای اینکه شخص حواسش رو ازین قضیه پرت کنه و روی یه چیز دیگه تمرکز کنه!
و شما هم تا وقتی که برید بیش پزشک میتونین وقتی شروع میشه آهنگ تلوزیون یا کارایی کنین که صدای اونا باعث شه حواستون پرت اونا بشه و این صدای درونی رو نشنوین و بعدش حتما برید پیش پزشک( ببینید چند بار اینو گفتم!)
سلامت و سربلند و سرافراز باشین تیمسار![]()
ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من
سلام و درود و ادای احترام خدمت بانو دکتر و خواهر ارشددد
ضمن سپاس گذاری ازین بابت!
راستش این دیگه دیوونه ام کرده!!
فوووو فوووو فووووو هوووو هوووو گل گل گل گل !! صداهاش اینجوریه!!
البته راستش چن روز پیشم بود منتها نه درین حد!! و وقتی به بهداری مراجعه نمودم گفتن دکتر نیست!! و پزشکیار هستش!! گفتم باشه! از هیچ بهتره!! بعد پزشکیاره یه نگا بهم انداخت !! (شاید فکر کرده مشکل فشار و این چیزا دارم)
گفت مسخره امون کردی؟ منم فکر کردم شوخی کرد! گفتم آره آره!! بعدش مودبانه گفت بفرما بیرون!!
ممکنه ممکنهیاهم اینکه در معرض صدای بلند قرار گرفته باشین ( که این احتمالش بیشتر هست حتما صدای اون توپ و تانکای پادگان و اون سروصداهای صبحگاهیتون باعث این شده)
ولی چرا فقط گوش چپ؟؟
گوش راست این وسط چیکارست پس!
احساس میکنم در حق گوش چپم ظلم شده!
راستی ویزیت پزشک که مجانیه!!! یه سوال دیگه!
کنار نوک انگشتای دست(بین ناخن و گوشته!) گاهی یه گوشت و پوستای زبری در میاد که اذیت میکنه!!
در مورد این و راهکار پیش گیری ازش یه توضیح! بی زحمت!
سلام آقای مازرون
باید ببینین چجوری حالشون دگرگون میشه ! چه تفاقی میفته! چای یسری ترکیباتی داره که اگر زیاد مصرف بشه و حد اون ترکیبات توی بدن بالا بره خب طبیعتا تعادل رو بهم میزنه و مشکل بوجود میاره...
برگ چای ترکیباتش: کلسیم.پتاسیم.منیزیموسدیم. کلروفیل .ویتامین . تئوفیلین. بازهای پوریک.و... و تانن و کافئین هست!
که این تانن با اهن ایجاد رسوب میکنه و چون مولکول های درشتی بوجود میاد غیر قابل جذب میشه
واسه همینه که میگن یه دوساعتی بعد از غذا چای نخورین تا اهنتون گرفته نشه
و کافئین که توی چای سیاه هست. این کافئین باعث فعال شدن یسری گیرنده میشه و درنتیجه یسری مواد شیمیایی توو مغز افزایش پیدا میکنه
اگه مصرف چای بره بالا و دریافت کافئین توو بدن بیشتر از 250 میلی گرم بشه ( تو خانومای باردار این مقدار یکم بیشتره ..حدود 300 میلی گرم یعنی حداکثر دیگه 5 لیوان )
خب اگه بیشتر ازین مقدار بشه فرد مورد نظر حالش بد میشه یه جورایی مسمومیت با کافئین براش پیش میاد
علائمش هم
اینکه بی قرار میشه! یه ان مضطرب میشه ..هیجان غیر معمول. حالت تهوع . مشکل معده! افزایش ضربان قلب یا اختلال توو ریتم ضربان! مورمور شدن انگشتای دست و پا. گرفتگی عضلات.. فکرش پریشان میشه! نمیتونه رو یه فکر یا یه گفتار تمرکز کنه! به قولی ازین شاخه به اون شاخه توی فکر و کلامش میپره! و اگه دیگه زیادی مصرف کرده باشه! یسری جرقه توی دیدش بوجود میاد! حرفای بی مورد! حتی تشنج و اختلال تنفسی و...
یا حتی همین وزوز گوش که تیمسار گفتن! یادم رفت اونجا بگم!!!
یا به تخمیری که توی چای سیاه انجام میدن!!که قارچا سبب اسن تخمیر میشن و سبب الودگی با مواد سرطان زا و سمی! شایدم به این حساسیت دارن!
افزودنی ها هم که مثلAcesulfame K خب نقش بسزایی در سرطان زایی دارن!
پس باید ببینین چه علائمی رو از خودشون نشون میدن! و حتی با یبار خوردن هم اینطور میشن! به تعدادش دقت کردن ببین که مثلا ازین حد تعداد بگذره اینجور میشن!یا نه! و ....
موفق باشید![]()
ویرایش توسط سونای : 30th July 2013 در ساعت 06:26 PM
ممنونم سلامت باشین فقط اینکه تیمسار من دکتر نیستم
آخه برادر خب توی پادگان!!!!!!!آدم شوخی کنه نتیجش جز این نمیشه!!!
خب شما یه مرخصی بگیرید برید پیش متخصص گوش و حلق و بینی!
خب دلیلش که هنوز مشخص نشده! میتونست عواملی حساس بودن در این گوش باشه مث همون استخونو و عضلاتو مشکلات گوش داخلی خارجی میانی و اینا که گفته بودم! جدای ازون میتونه واسه این باشه که جهت گوش چپ شما به اون سمت باشهممکنه ممکنه
ولی چرا فقط گوش چپ؟؟
گوش راست این وسط چیکارست پس!
احساس میکنم در حق گوش چپم ظلم شده!
راستی ویزیت پزشک که مجانیه!!! یه سوال دیگه!
کنار نوک انگشتای دست(بین ناخن و گوشته!) گاهی یه گوشت و پوستای زبری در میاد که اذیت میکنه!!
در مورد این و راهکار پیش گیری ازش یه توضیح! بی زحمت!
من خودم از دانشگاه بر میگشتم بعد این سواری ها بین راه گاز میزدن! بعد ماها باید پیاده میشدیم! آی سخت بود!!! از 5 صبح میرفتیم به سمت دانشگاه 9 شب برمیگشتیم! واسه همین همیشه تو ماشین درحال وداع گفتن دار فانی بودیم هممون ! بعد اینا هم البته بخاطر جان خودمون مارو پیاده میکردن تا گاز بزنن!
منم خواب آلود پیاده شدم و یه سمتی واستادم گوش چپم به طرف اون محل گاز زدن میگن چی میگن اونجا بود! که خراب شده بود مسئول اونجا یچی رو اون بالا دست کاری کرد که گاز با شدت خارج شد! و این گوش چپم چنان سوتی کشید که اشکمو اون وسط درآورد! چون به اون سمت بود!
درخصوص پوسته ی کنار ناخن:
میتونه واسه کم شدن چربی پوست ( کراتین ) باشه
اصولا اگه زیاد دست شسته بشه اینطور میشه !
البته خب به هر دلیلی رطوبت و چربی دستتون کم بشه اینطور میشه !
واسه کمبود یسری ویتامین ها هم اینطور میشه! مث آ
باید دستتون رو با کرم های ضد التهاب کرم مرطوب کننده یا گلیسرین چرب و مرطوب نگه دارین ! البته قبلش بشورین بعد خوبه خوب خشک کنین بعد اینا رو بزنین
یا دستکش بپوشین . البته حواستون باشه دستکش میپوشین بهداشت رو خیلی رعایت کنین تا قارچو عفونت و اینا پیش نیاد!
اگر از شوینده ظرف و لباس استفاده میکنین دستکش ظرفشویی بپوشین
آهان یه چیز خیلی مهم اینکه اون پوسته رو به هیچ وجه نکنین! چون بعد میکروب وارد میشه و عفونت میکنه! با ناخن گیر یا قیچی های مخصوص که احتمالا این قیچی رو ندارین اما شاید توی بهداریتون باشه اون رو ببرید! نکنید!
آبو هوا و اینکه مدت زیادی بیرون میمونین و استفاده از اون وسایل سخت.... هم صددرصد باعث تشدیدش میشه!
خود من هم زمانی که رصد میرم بخاطر هوا و اینکه مدت زیادی در معرضش هستیم و اینکه زیادی دستمامون خاکی میشه! و وسایل مدام از زمین برداشته میشه رطوبت و چربی دستم از بین میره و فوری پوسته ی کناری در میاد!
پس باز هم بخاطر شرایطی میتونه باشه که در اون هستین.... چه میکنه این پادگان
خداوند خیر و ثواب روزافزونتان دهد...آمین![]()
ویرایش توسط سونای : 30th July 2013 در ساعت 06:25 PM
نه تنها نیاز هست بلکه همه زنان سنین باروری توصیه به مصرف میشن جهت جلوگیری از نقایص لوله عصبی و اگر سابقه تولو نوزاد با نقایص داده بشه با دوز 4میلی گرم از 4هفته قبل از حاملگی توصیه میشه در بقیه 1میلی گرم
درود
در مورد واریکوسل توضیح میدین
و درجه اش اگه تا چند میلی متر برسه دیگه بچه دار نمی شیم
همچنین آیا با دارو و این چیزا میشه درش بهبود حاصل بشه(نه که کامل درست شه یه ذره بهتر شه)
سلام. واریکوسل به ورید های واریسی طناب اسپرماتیک گفته میشه. که معمولا در تستیس چپ دیده میشه. مثل یک کیسه نرم پر از کرم، جدا از تستیس لمس میشه و در مریض خوابیده به حاله تاقباز، وقتی که کیسه بیضه بالا میرود، به آهستگی جمع میشه. با این توضیحات خود شخص البته با یکم زیرکی فکر کنم بتونه واریکوسلشو تشخیص بده.
مجبور شدم برم.
تشخیص توسط خوده بیمار؟
سوالا:توضیحشو که مختصر دادم.
و درجه اش اگه تا چند میلی متر برسه دیگه بچه دار نمی شیم
خب چند مدل داره تحت بالینی: که با معاینه مشخص نیس و سونوگرافی کمک کننده ست. بسته به وخامت و تعداد ورید هایی که واریسی شدن درجه 1 و 2و 3 داره همیشه هم عقیم نمیکنه. چون میدونین که تستیس خارج از بدن قرار گرفته چون برای اسپرم سازی به دمایی کمتر از داخل بدن نیاز داره... البته گاهی هم عقیم میکنه. بعضی وقتا ناجور اسپرم رو ناکارآمد میکنه طوری که روش های مصنوعی باروری هم کارسازنیس... پس حتما در اسرع وقت به متخصص مراجه کنید.
همچنین آیا با دارو و این چیزا میشه درش بهبود حاصل بشه(نه که کامل درست شه یه ذره بهتر شه)
راه درمانش جراحیه بله اگه میزان وریدهای واریس به میزان فوق العاده زیاد نباشه و درحد افتضاح نباشه انشا... خوب میشه. البته همیشه هم نیاز به جراحی نیست.
خونسرد باشید! بعضیا با واریکوسل هم بچه دار شدن. ولی توصیه میکنم هرچه زودتر حتما به پزشک مراجعه کنید.
یاعلی.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)